ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

corazon

Цитата: "vital-fm" post=7307Якщо ефір по мережі і 89.7 ідентичний, то о 17.30 має бути "Німецька хвиля", принаймні я її літом в цей час чув на 89.7.
Може вже не транслюють.
Включав сьогодні 89.7 о 17:40-18:00, "Німецької хвилі" не було. Були звичайні заставки, музика і реклама "FM-Галичини".  
  •  

vital-fm

Коли я чув то транслювалось 17.30 - 17.35 був їхній радіожурнал, зачитували повідомлення слухачів.  
  •  

Y.A.

Яка "Німецька хвиля"? :cheer:  :cheer:  :cheer:
вони ж припинили виготовлення радіопрограм для України ще на початку літа! Тепер у них лише сайт на українській мові! Теж саме і українська служба "ВВС"!  
  •  

vital-fm

Це ще в травні було, я думав, що вони тільки з середніх хвиль пішли, а для фм партнерів виробляють щось.  
  •  

corazon

Цитата: "vital-fm" post=7426Це ще в травні було, я думав, що вони тільки з середніх хвиль пішли, а для фм партнерів виробляють щось.
В травні "Нім. хвиля" дійсно ще була на 89.7, але з 1 червня вона пропала, про це писав ще тоді Sanio.
Сьогодні є тільки вставки радіо "Свободи" і "Воскресіння", однакові на всій мережі "FM-Галичини".

P.S. А у Львові телеканал "ТВі" нікому часом не вдалося прийняти, за прикладом Рівного?  
  •  

corazon

http://ukrtvr.org/index.php/efir-po-naselenikh-punktakh/35-lvivska-oblast/215-lviv-misto
У немісцевих станцій на сторінці Львова чомусь пропали помітки типу "прийом у північній/південній частині міста".  
  •  

admin

Цитата: "corazon" post=7445http://ukrtvr.org/index.php/efir-po-naselenikh-punktakh/35-lvivska-oblast/215-lviv-misto
У немісцевих станцій на сторінці Львова чомусь пропали помітки типу "прийом у північній/південній частині міста".
наче виправив  
  •  

corazon

Ще те саме стосується і телеканалів (польських і т. п.)  
  •  

sohok

у львові з самого ранку, йде львівський ефір шарманки ,музика тільки українська і російська ,цікаво це назавжди буде львівський ефір йти, чи тільки сьогодні.  
  •  

admin

Власні назви, хоча б у назвах топіків, потрібно писати з заголовної літери  
  •  

Slushatel

Вчора те саме творилось в ефірі. Якась несправність. А на Нашому Радіо і далі місцевий ефір щонеділі та понеділка йде  
  •  

neekeri

Помітив сьогодні неподалік етно-парку "Шевченківський гай" ось таке вежу:

http://wikimapia.org/#lat=49.8438983&lon=24.0559387&z=18&l=0&m=b

це ж диполі для фм мовлення?  
  •  

Vova.UA

Якісь замалі, здається ...  
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

AlexFM

Наиболее вероятно, что РРЛ имеет диаметр 1.2 м, а диполи несколько короче (с виду по 90 см), то можно предположить, что это связная база диапазона 160-174 МГц, вполне возможно, что транк/такси/телеметрия и т.п.  
  •  

Гоша

Адмiн.В таблицi варто зробити змiни.Шарманка з 17.10 йде киевський мережевий ефip на 91,1фм!Також у мiстах Сокаль i Червоноград нормально ловить СуперРадio.Це варто написати в таблицях тих мiст.  
  •