ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

pavlo_r

Я з нормальним сигналом (в стерео) чув Галичину у Львові, Радехові, Бродах та Луцьку. У Львові мені їхнє звучання подобається - звичайно не Шарманка (як би вона звучала якби не обладнання 4ю), але набагато краще чим Еко радіо було. В Радехові звук трохи сильніший як у Бродах і Львові, але в принципі нормально і там і там. В Луцьку було не дуже, але то був тільки початок мовлення, тому сподіваюсь, що поправили. Також чув на Дегені з Тернополя, але не було при собі навушників чи ще чогось, щоб оцінити стерео.

П.С. От цікаво, хто мені мінуси в репутацію кидає? Кого ж я так образив?  
  •  

SFC

Цитата: "pavlo_r" post=7214От цікаво, хто мені мінуси в репутацію кидає? Кого ж я так образив?

меня тоже частенько мучает такой интерес. но, ни одна же падла сама не признается... ну, и хай ему грець! :lol:  
  •  

pavlo_r

Ага ))) Мені той рейтинг не сильно розходиться. Просто ніби нічого провокаційного не писав було 8 стало 7, кілька днів взагалі заходив з телефону і нічого не писав - 6. От  і думаю, може комусь FM Галичина не подобається :D  
  •  

corazon

Цитата: "vital-fm" post=7064Доречі з якого дива "ФМ Галичина" почала ретранслювати програми "Радіо Свобода" це для тих міст де ера не ловить чи як.
У Львові "Радіо Свобода" на "Галичині" була завжди. А тепер, очевидно, заради справедливості, почали транслювати по всій мережі. Тепер ефір на 89.7 повністю ідентичний всім іншим частотам, як і повинно бути.

Адміну - див. також коментар #141, слід виправити сторінку "FM-Галичина".  
  •  

neekeri

Цитата: "pavlo_r" post=7218От  і думаю, може комусь FM Галичина не подобається :D

підтримаю Галичину  ;)  
  •  

admin

Цитата: "corazon" post=7223Адміну - див. також коментар #141, слід виправити сторінку "FM-Галичина".
що саме...бо там букф багато  
  •  

admin

Цитата: "Vova.UA" post=7204Ловиться 102,1 (не дуже) і 91,9 (нормально) зі Львова.
Люкс і ЛХ - дуже погано. Тобто, сигнал є нормальний але сильно мішають місцеві.
а що люксу заважає??!!!  
  •  

Vova.UA

Цитата: "SFC" post=7216
Цитата: "pavlo_r" post=7214От цікаво, хто мені мінуси в репутацію кидає? Кого ж я так образив?

меня тоже частенько мучает такой интерес. но, ни одна же падла сама не признается... ну, и хай ему грець! :lol:
Мені теж якось було аж -2 прибавилось раптово, але якось по барабану...
На одному супутниковому форумі в мене репутація вже десь до 5000 доходить, але воно мене якось не дуже гріє ))))) тай на тому форумі вже рідко з'являюсь ... частіше сюди заходжу  B)  
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

Vova.UA

Цитата: "admin" post=7229а що люксу заважає??!!!
Хвиля гір 104,6  
  •  

admin

аааа..... це Хвиля Гір вже місцева у Стрию стала?  
  •  

corazon

Цитата: "admin" post=7228
Цитата: "corazon" post=7223Адміну - див. також коментар #141, слід виправити сторінку "FM-Галичина".
що саме...бо там букф багато
"Свобода" на FM-Галичина вже транслюється по всій мережі, а не тільки у Львові.  
  •  

Vova.UA

Цитата: "admin" post=7232аааа..... це Хвиля Гір вже місцева у Стрию стала?
Ну місцева, бо в тій місцевості ловитися  B)
ще попрошу взяти до уваги повідомлення 118 про деякі дрібні зміни
http://ukrtvr.org/index.php/forum/53-lvivska-obl/3877-teleradiomovlennya-u-lvivski-oblasti?limit=10&start=110#6391  
  •  

corazon

Цікавий факт - на ФМ-Галичині транслюється по графіку "Свобода" і в онлайні також (http://mjoy.ua/radio/radio-fm-galychyna), але в списку пісень відображаються пісні. Неувязка, однако.  
  •  

vital-fm

Якщо ефір по мережі і 89.7 ідентичний, то о 17.30 має бути "Німецька хвиля", принаймні я її літом в цей час чув на 89.7.
Може вже не транслюють.  
  •  

corazon

Цитата: "vital-fm" post=7307Якщо ефір по мережі і 89.7 ідентичний, то о 17.30 має бути "Німецька хвиля", принаймні я її літом в цей час чув на 89.7.
Може вже не транслюють.
Сьогодні, хто зможе, послухайте ФМ-Галичину від 17 до 18 години на 89.7 у Львові, і по мережі (мережа співпадає з онлайн), перевірте, чи транслюють десь "Німецьку хвилю". На мою думку, не транслюють, але перевірити сьогодні на жаль не зможу.  
  •