ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

neekeri

Про замовлення в УДЦР розробки висновків щодо:

Львівська / м. Красне Буського району / 87,5-108,0 / 1,0

умм.. хтось дуже хоче до Львова. я тут 100-ватне УР-1 на УРА чую, а при розумному підході та кіловатнику, то весь Львів, як на долоні  ;)  
  •  

vital-fm

Значить живеш в зоні прийому, сам на вокзалі на деген ловив УР1.
Це орієнтовно 1.0, цілком можливо що виставлять 0.1 - 0.25.
Щоб потім збільшували потужність якщо це можливо.
На останніх конкурсах 1.0 з нових частот не бачив.  
  •  

Slushatel

Радіостанції Ретро Фм та Алла у Львові стали тихіше звучати у порівнянні з іншими станціями.  
  •  

neekeri

дротове радіо у Львові

http://www.youtube.com/watch?v=3f1IoEugw50

наче холодний душ реальності  ;)  
  •  

pavlo_r

Дротове радіо - це пережиток минулого,  такий собі рудимент, який пора вже давно вимкнути, а за нього ще хтось платить. ІМХО.
П. С. Знаю кілька горищ в історичній частині міста, де встановлені трансформатори, що розмовляють. Ні, я не хворий - просто це трансформатори якраз на проводове радіо (магістральні мабуть), в яких висох лак, чи що там тримає в купі пластини, поправте, якщо помиляюсь. Мабуть через високу амплітуду ці пластини підкоряються магнітному полю, що наводиться первинною обмоткою і коливаються з певною частотою. Гучність там не велика, але на відстані до трьох метрів можна чітко розрізняти людську мову і слухати як з трансформатора лунає УР1.
Ох і злякався ж я перший раз почувши таке в повній темноті на горищі )))))  
  •  

Vova.UA

А в деяких старших людей воно працює постійно. І вони його слухають. А в райцентрах щей місцевий ефір є !

П.С. На Кісс ФМ від обіду - несуча.  
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

SFC

проводное радиовещание херить нельзя. его нужно восстанавливать.  
  •  

admin

•  

SFC

смотря для чего. ты же живешь в европе. вот скажи в каком состояния проводные сети там, например, в германии?  
  •  

admin

насчёт Германии не знаю
в Италии нету  
  •  

Slushatel

Зараз на 104,3 Фм Кіss Fm мовчить. Знову якісь неполадки. На 103,9 (Радіо Алла) додали трохи гучності, а на 102,5 Фм Ретро Фм дуже тихо звучить  
  •  

SFC

во... :blink:  аж -12! и это всего-то при 21 сообщении!!!! :woohoo:
надо же так умудриться.... :lol:  
  •  

Lawyer

SFC, че ты так на рейтинги заморочился? При желании с нынешней системой форума- любому пользователю его можно обрушить, я по правде даже толку в нем не вижу  
  •  

vital-fm

SFC +1, я за цифрове проводове радіо, трьохпрограмників і так не знайдеш, хоча якщо в когось є взяв би, ще користуюсь дротовим радіо, на яке знову зросла ціна. Якось аж несправедливо за УР1 платити стільки при трьох програмах.  
  •  

Slushatel

Відновилось мовлення Кiss Fm на 104,3 у Львові  
  •