Щодо Стрия.
RDS в Стрию: 101.0: RADIO / TVOGO / MISTA / 101.0 FM / Дата / TEL 41959 / RADIO / STRYI FM/
104.8: FRESH FM / KOVTOK / SVIGOSTI / Дата / RADIO / FRESH FM / 104.8 FM / TEL 45983 /.
Загалом Фреш ФМ орієнтована на більш молоду частину населення Стрия і Стрийського району. Сигнал непоганий, від Миколаєва і до початку Сколівського району, Люкс ФМ слухати не реально (з таблиці Стрия треба видалити), але вже допустим в Сколе Фрешу майже нема, а Люкс з RDS'ом валить поповній. Станція працює в нормальному режимі, є ведучі, новини та реклама, якісь рубрики також були. Правда звук трохи глухуватий, явно бракує високих частот, та й впринципі на 101.0 також високих незавадило б. 90.9 звук хороший, краще збалансований. Сигнал також добрий. Більше нічого не скажу, оскільки шансон це не моє і слухати такого не можу. Ще в Стрию приймається на постійній основі 106.6, звук хороший, так розумію з Малої Тур'ї (Долинського району), позивні Радіо Карпат. Прийом можливий також від Миколаєва і аж до Сколе. Два слова про 102.9 - звук як з підвалу, бракує високих та трохи середніх частот, на 102.7 набагато краще, ще краще на 102.6, 107.9 та 107.6 без змін, якість звуку середня, а взагальному з мережі Галичини найкращий звук у Львівській області на 89.7, потім 103.0 Червоноград та 102.6 Славське. Можна внести з позначкою слабкий сигнал 106.4 з Дрогобича, 105.7 з Підгородців (Сколівського району), 105.3 з Козьової (Сколівського району) та 100.6 з Трускавця. З 100.2 забрати позначку слабкий сигнал, ця частота покриває півобласті.
Було тропо з Тернополя Авторадіо на 91.7.
Щодо Сколе та населенних пунктів в Сколівському районі.
102.1 - в Сколе приймав, ідентифікувати звідки не зміг, але так на мій суб"єктивний погляд, сигнал був зі Славського.
105.3 - несуча.
100.4 - несуча.
В неділю буду знов в тих краях, попробую перевірити все, що тут написав.
Щодо Львова.
Вчора був під 8-ю лікарнею на Зеленій, не знаю, чи було тропо чи там такий прийом, але відео надаю.
Spoiler
106.5 слід внести в таблицю - прийом можливий в деяких районах міста.
106.2 - прийом у південній частині, слабкий сигнал.
103.3 - прийом у південній частині, слабкий сигнал.