ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

pavlo_r

Сьогодні Львів вшановує жертв Скнилівської трагедії. Я не багато пам'ятаю про то день. Пам'ятаю, що фоном тоді працював телевізор, 1+1. Що показували не пам'ятаю, але програма перервалася екстреним випуском ТСН, де повідомили, що у Львові на людей впав літак. Не згадаю вже чи кликав тоді батьків чи вони самі зайшли в кімнату, але пам'ятаю дзвінки до родичів з метою дізнитися чи ніхто з них не був на аеродромі. Думаю, що тоді таких дзвінків було дуже багато. З моїх близьких в той день не постраждав ніхто. Тепер щодо радіомовлення. У Львові була оголошена кількаденна жалоба. Чесно кажучи місто реально було шоковане. В дні жалоби з ефіру вимкнули всі мережеві станції, а місцеві припинили всі програми і транслювали тільки траурну музику.
  •  

Гоша

3 мого сьогоднішнього спілкування з тех.інжером БРГ довідався деяку інформацію проте що було і буде зроблено.Шансон перейшов на стару антену трк Люкс і мовлять потужністю згідно ліцензії,до речі,в планах подання запиту на збільшення потужності до 1-го кВт,це в найближщий час.Стосовно радіостанцій Люкс фм і радіо 24,вони перейшли на нову антену яка знаходится дещо вище попередньої.
  •  

admin

цікаво
сфоткайте хтось будь ласка
  •  

velychko.op

то Люкс і там класно ловився краще зі всіх станцій Львова а тепер ще краще?
  •  

pavlo_r

Цитата: mikhail від Липень 30, 2014, 15:01:00
то Люкс і там класно ловився краще зі всіх станцій Львова а тепер ще краще?
«Там» це де? Цікаво буде порівняти чи змінилася якість прийому за містом. В Жовкві 104,7 завжди приймалось гірше більшості станцій зі Львова, а в мене на селі - це найсильніша частота. Треба буде перевірити. Заодно і з'явилась нагода в Жовкву навідатись, вже давно там не був.
  •  

Гоша

У нас, в Сокальському районі Люкс якого потужність більше 1кВт приймався теж не дуже добре.Наприклад РусРадио і Наше,сигнал даних р.станцій був кращий.Тепер Люкс фм і радіо 24 ловится найкраще.Стосовно останнього хочу сказати,до тепер дане радіо в моєму нас.пункті неловилося,сигнал радіо Люблін 102,2 глушив,зараз все навпаки).
  •  

Vova.UA

Таки да... в мене в Пустомитах чуть краще 104.7 стало прийматись. Ну і 102.1 відповідно теж, але трохи слабше , ніж Люкс. Але от якщо походити в районі з поганим сигналом, то замітно ,Ю що в одному місці може Люкс добре прийматися, а 24 погано, а через 10 метрів - навпаки: 24 краще , ніж Люкс. Не знаю, чи вони з одної антени мовлять ... При можливості пофоткаю вежу.
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

admin

Львівська обл., Сколівський район,
с. Задільське, гора Кичера,
вишка КРРТ   91,8 МГц   0,03   с. Задільське та
с. Завадка

щось я прикол не зрозумів
  •  

pavlo_r

Ретранслятор, координати якого вказані на сторінці Завадки, можна віднести і до Задільського. Прикол в тому, що Задільське - це дуже розтягнуте село, яке північною частиною прилягає до Завадки. Вежа знаходиться західніше обох сіл. Гора Кичера є в Турківському районі і в Тячівському. На Франківщині теж ніби з такою назвою є гора. Може і ця, що біля Завадки теж Кичера? На зображенні тереторію села Задільське я обніс червоною лінією
  •  

admin

•  

pavlo_r

Гаразд. А який саме прикол ти не зрозумів?
  •  

admin

що я не можу зрозуміти як одна з тих гір відноситься до Завадки

але нарешті знайшов
Длуга Кичера
http://wikimapia.org/#lang=it&lat=49.006292&lon=23.213081&z=13&m=o&search=%D0%B7%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%B4%D0%BA%D0%B0

а може ця Кічера
http://wikimapia.org/#lang=it&lat=48.896550&lon=23.153858&z=13&m=o&search=%D0%B7%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%B4%D0%BA%D0%B0
теж поряд

і це усе при тому що вежа КРРТ 100% знаходиться тут
http://wikimapia.org/#lang=it&lat=49.015018&lon=23.143559&z=13&m=o&search=023%C2%B008'30''E%2049%C2%B001'00''N%20
  •  

admin

а прикол що я не пригадаю такої іншої адреси, де так усе заплутано
  •  

Vova.UA

Знову чути Шансон зі Стрия  :S
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

pavlo_r

Заміна антени таки має позитивний вплив на сигнал Люкс FM в північно-західному напрямку. В Жовкві 104.7 чути значно краще. Мобільним телефоном на десь на 4 (місцями, правда сигнал слабшає під час руху): стерео майже не шумить і RDS відображається без помилок. Радіо 24 приймає трішки гірше, але теж десь на 4, 4-. Загалом сигнал тепер став приблизно таким як і у 91.1, яку завжди було найкраще зі всіх Львівських чути.
  •