ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

vital-fm

Проблема якраз у них, бо, теж 24, в плеєрах працює, а "Люкс" схоже тепер тільки під eimp, хоча раніше працювали за цим посиланням і в інших плеєрах.
  •  

pavlo_r

Не можу нічого сказати. В мене працює в різних плеєрах і з різних мереж.
  •  

STALKER RADIOAMATOR

Я шось напевно профукав-який розклад мовлення Львівського обласного радіо на частоті 103, 3 Мгц? Типу місцеві врізки.
  •  

RomHol

Можливо, що вони мовлять на 67,04 МГц разом з "Культурою", тобто на 103,3 МГц ввімкнень немає?
Це моє припущення на основі повідомлень у цій темі, що були раніше.
Сітка мовлення Українського радіо та ввімкнень філій знаходиться на сторінці сайту Українського радіо.
Цитата: admin від Травень 30, 2016, 11:00:06
67.04   1050   UKR   UR 1 Persha Prog., L'viv/LFKRRT, Vysokyy zamok, 9 (LV)   1720km
А що у Львові на 67.04, бо пишуть що 1-ий канал НРУ?
Цитата: Левандівка від Травень 30, 2016, 11:16:17
Після перенесення УР-1 на 103.3  на 67.04 Культура з врізками Львівського радіо.
  •  

STALKER RADIOAMATOR

Дякую за посилання. буду моніторити ефіри. Зроблю записи-викладу сюди. Взагалі я бачив графік включення місцевих мовників просто на Львів не написано то я засумнівався. )
  •  

dxman

Днями був в Дрогобичі, попав на дрогобицьку ратушу (висота десь 45 м) тож гріх було не промоніторити ефір на такій висоті. Моніторив на всі чотири боки результат змінювався залежно від того куди направити антену (а це сурагат, тобто 75 см проводу) Найкращий прийом був  з північного  боку. Добре  приймалися Поляки :Перемишль, Соліна, Кросно, Сідельце, Ржежув, Любачів, трохи гірше Замость та Люблін. Приймав і станції Львова, Стрия, Калуша, Долини, Підбужа, а також Словаків з Кошіце. Трохи гірше йшли Румуни та Мадяри, Хоча якби нормальна антена+підсилювач, то думаю все йшло б на ура. Як вийде то якось візьму приймач з RDS та Ягу, а поки відео записане на північній стороні ратуші (сорі за якість)
https://www.youtube.com/watch?v=Mux6ZgYyrOw&feature=youtu.be
  •  

pavlo_r

Цитата: dxman від Серпень 10, 2016, 19:55:37
Ржежув
Взагалі-то Жешув.  :wink:  8-)
  •  

dxman

Сорі. Надіюсь Поляки не образились, а то до себе не пустять
  •  

Vova.UA

у Львові "Україна" знову йде в secam
на НТН звук наче в нормі

на 91.1 в південному напрямку сигнал відчутно послабився, інші напрямки поки не перевіряв
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

pavlo_r

•  

pavlo_r

Львівська Хвиля зараз без RDS (помітив в понеділок). Отримав від них відповідь, що вони ще не розібралися, що сталося, але намагаються це питання вирішити.
Я так думаю, що там щось поламалось :lol:
  •  

admin

було
100.8 FM / LVIV FM / RADIO / NASHOGO / MISTA / 100.8 FM / REKLAMA / 2971895 ***** POP M + неправильний час у CT
  •  

Vova.UA

Воно поломалося вже як мінімум півтора тижні тому, я вічно забував написати на форум  :dash:

102.8 біля Золочева щось дууууже слабо приймається. Я розумію, що 30 ват, але ж трансляція з вежі, яка на пагорбі. Навіть при прямій видимості - шуми і потріскування, з Красного приємніше слухати.
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

pavlo_r

Цитата: Vova.UA від Вересень 21, 2016, 21:05:13
Воно поломалося вже як мінімум півтора тижні тому, я вічно забував написати на форум  :dash:
Якраз коли мене не було у Львові. Перед від'їздом вмикав, то ще все працювало. Я ефірне радіо тепер рідко слухаю. Тюнер на телефоні звучить не дуже добре, тому навіть ту ж Хвилю вмикаю в основному онлайн.
З іншого боку приємно, що вони практично відразу відповідають на повідомлення про проблеми.
  •  

igor0x2dcom0x2dua

Ексклюзивна подія від Проект 102,5!
Цієї суботи ми чекаємо вас в URBAN бібліотека на РАДІО ВЕЧІРЦІ.

УВАГА!
Для того аби стати свідком події вам треба мати з собою будь-який пристрій здатний приймати FM радіо-діапазон (приймач, телефон) + навушники

На декілька годин в радіо-просторі в радіусі 100 метрів навколо бібліотеки одночасно з'являться три FM-радіостанції. На кожній з них на власній частоті будуть транслюватися спеціально підготовлені програми, які базуватимуться на творчій реінтепретації культурного спадку Радіо "Ініцатива".
https://www.facebook.com/events/186895628413669/

Там була цікава лекція, шкода, що я тільки тепер про це довідався.
  •