ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

Vova.UA

Цитата: Левандівка від Жовтень 27, 2016, 19:27:25
Радіо Марія розпочало мовлення на частоті 66,26 МГц .
а сигнал кращий, ніж був у ЛХ

Цитата: pavlo_r від Жовтень 27, 2016, 19:29:43
Супер. Гарно буде личити до 92,5 в Добромилі. З нетерпінням чекаємо запуску

Ага. Ще один чарівний прорахунок. Я вже вчора зацінив як приємно слухати УР по дорозі до Мостиської. Ну там принаймі поляки в горизонтальній поляризації. Наші заморочуватись не будуть.
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

igor0x2dcom0x2dua

Цитата: Vova.UA від Жовтень 27, 2016, 20:56:39
а сигнал кращий, ніж був у ЛХ
Там зараз моно. У ЛХ було стерео (OIRT), але чомусь ішов тільки різницевий сигнал.
  •  

igor0x2dcom0x2dua

Цитата: admin від Жовтень 27, 2016, 19:09:58
92.4 у Львові прорахували
max 29 dBW, GE84_245.pdf
тобто не більше 500 Вт
А що з раніше прорахованими частотами, не підходять чи вже неактуальні? Чи то спеціально для Променя прорахували?
  •  

admin

•  

admin

Цитата: igor0x2dcom0x2dua від Жовтень 30, 2016, 19:05:32
Там зараз моно. У ЛХ було стерео (OIRT), але чомусь ішов тільки різницевий сигнал.
а Промінь чи Емануїл стерео?
  •  

igor0x2dcom0x2dua

Цитата: admin від Жовтень 30, 2016, 23:22:12
а Промінь чи Емануїл стерео?
Промінь OIRT, а Емануїл зі звичайним пілот тоном.
  •  

admin

Емануїл як Марія? у горизонтальній поляризації?
  •  

admin

Цитата: mikhail від Листопад 26, 2016, 00:32:51
  зараз різниця поки не лише в логотипах. На ZIK наприклад є телемагазини і львівська реклама , а на Z реклама київська, точніше якась чогось з броварів, тобто її взагалі поки мало, телемагазинів немає. Ефірна сітка співпадає частково, здебільшого у прайм-тайм. о 24-й на Z до речі старі програми Добро про здоровя..... на ZIK такого немає...  це все з власних спостережень

Транспордери ... у ZIK той самий окремий де мовить лише він ..... думаю тримати його не будуть...  у Z  Astra 4a місце добро тб...  взагалі думаю з угасанням амосу всі поступово на астру переїдуть або як варіант 9-й градус. Етно канал до слова на цей супутник отримав ліцензію
Я так розумію в аналозі залишається з логотипом Zik?
http://ukrtvr.org/telekanali-ta-radiostantsiji/54/978
  •  

Polyvko V.

Ще з вчорашнього вечора на 102,8 з Червоного слухаю музканал Music Box UA. Ідентифікував  по онлайн мовленню. Що за зміна нічого невідомо? :roll:
  •  

pavlo_r

Чому ж невідомо? НРКУ вирішила зайнятися здачею частот в суборенду, а Червоне — ласий шматок навіть для телеканалів. От і домовилися про ретранс)))
А тепер серйозно: тюнер випадково перестрибнув або хтось з пультом грався і випадково перемкнув. Music Box UA i УР-1 ідуть з одного транспондера. Спробуйте зв'язатися з НРКУ, повідомте.
  •  

Polyvko V.

Як на мене то нехай транслюється, але звичайно не телеканал тому що УР-1 з Красне на 100,2 перекриває дану територію.
  •  

Polyvko V.

Халява закінчилась 102,8 знову УР 1. :дякую:
  •  

vital-fm

Зробили подарунок під профілактику.
  •  

Vova.UA

На Стрий фм по RDS-CT передається час і дата, правда годинник відстає десь на 10 хвилин.
У Трускавці на 101.4 теж є СТ, але там час/дата геть неправильні
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

admin

1+1 відмовився від ліцензії на 39 ТВК у Славському.
  •