ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

Polyvko V.

Цитата: Vova.UA від Вересень 21, 2016, 21:05:13
Воно поломалося вже як мінімум півтора тижні тому, я вічно забував написати на форум  :dash:

102.8 біля Золочева щось дууууже слабо приймається. Я розумію, що 30 ват, але ж трансляція з вежі, яка на пагорбі. Навіть при прямій видимості - шуми і потріскування, з Красного приємніше слухати.
102,8 з Червоного дуже вигідне місцерозположення вежі , там потужності хочаб           0,5 КвТ і Промінь або Культура і пів Львівщини і частина Тернопільщини покрито!
  •  

Vova.UA

Ну не пів, але було б непогано. Але це при цьому,  антена має бути на самому вершку, і хочаби 4 диполя. Мені здається - там АФУ зробили "аби було"...  Я 30 ват+один диполь приймав на більшій відстані. А тут на станції Золочів в поїзді ніяких ознак сигналу.
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

admin

•  

admin

•  

admin

Точніше винесу на окрему сторінку та перейменую її.
  •  

pavlo_r

•  

pavlo_r

Бандскан в польських Карпатах, недалеко від кордону з Україною. Присутній сигнал 89,0 — Голос Надії (Турка). І львівський ефір як свій іде

https://youtu.be/nkuXmXQZnkI

UPD: Здається на 105.9 в Турці RDS із Славсько
  •  

pavlo_r

Автор скану стверджує, що впевнено приймав 102,7 із Старого Самбора в русі до точки вказаної на карті. Приблизно 92 км. від передавача
  •  

Vova.UA

А я в свою чергу прийняв вчора у Львові на Щирецькій 101.1 RMF FM, причому в напханій маршрутці ))))
117 км по прямій. Такий собі культурний обмін ))

P.S. На сторінці ФМ Галичини треба зняти помітку про "можливо відсутнє мовлення" у Бродах, і перенести її на Славське. Там зараз пуста несуча + рдс
P.S.-2 У Сколе в НРУ звук вже став якісніший, ніж раніше. І тепер не ясно, чи в Стрию 103.3 приймається зі Львова, чи зі Сколе.
  •  

DeJar

Цитата: pavlo_r від Жовтень 21, 2016, 21:11:06
UPD: Здається на 105.9 в Турці RDS із Славсько
Ні. Приймач ідентифікував "Галичину" за PI кодом і спочатку вивів на екран останній RDS PS із пам'яті.
  •  

Vova.UA

•  

admin

92.4 у Львові прорахували
max 29 dBW, GE84_245.pdf
тобто не більше 500 Вт
  •  

Polyvko V.

Радіо Марія розпочало мовлення на частоті 66,26 МГц .
  •  

pavlo_r

Цитата: admin від Жовтень 27, 2016, 19:09:58
92.4 у Львові прорахували
max 29 dBW, GE84_245.pdf
тобто не більше 500 Вт
Супер. Гарно буде личити до 92,5 в Добромилі. З нетерпінням чекаємо запуску
  •  

admin

Галичина буде відмовлятися від частоти у Перемишлянах
  •