ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

Vova.UA

Їхав сьогодні зі Стрия електричкою, і включив 103.3.  В русі постійно перебиває сигнал то зі Львова, то зі Сколе, і так майже до Миколаєва. Причому у Сколе трансляція з невеличким відставанням. Слухати це все не дуже приємно
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

cat

Цитата: vital-fm від Грудень 25, 2016, 11:49:10
cat
Ну це якщо радіостанція якимось чином заробляє на потоці, взяти те ж саме "УР" - централізованого сервера з усіма місцевими врізками так і нема.
Без разницы. Дубль эфирного сигнала - добавляй сумму. Насчёт заработка - бессмысленно. Инетом слишком мало слушает.
  •  

corazon

del
  •  

Vova.UA

На сторінці Львова : 103.9 нормально звучить, треба прибрати помітку. А от 106 - вже давно тріщить постійно, в стерео сильніше.
  •  

Гоша

Цитата: Vova.UA від Січень 22, 2017, 13:03:31
На сторінці Львова : 103.9 нормально звучить, треба прибрати помітку. А от 106 - вже давно тріщить постійно, в стерео сильніше.
Так,дійсно Наше радіо не можливо слухати,зокрема у нас на Сокальщині,якісь тріскути,гудіння.Спостерігаю ще десь з середини минулого року.З цього приводу телефонував в холдинг,тех-спеціалісти пояснили що існують якісь завади у нашому регіоні,трансляція зі Львова здійснюєтся коректно.
  •  

pavlo_r

Послухав сьогодні трохи Наше радіо. Ніби нормальний звук. Ще потім вдома увімкну.
  •  

Vova.UA

Та нуу... тріщить відчутно. Але на деяких гаджетах шумодав трохи приглушує це тріщання.
  •  

pavlo_r

Слухав різними приймачами в різний час (вперше сьогодні зранку в авто). Ось свіжий запис з Дегена.
https://soundcloud.com/pk063ua/nashe-rado-1060-fm-lviv-test
Не чую я на 106,0 жодних проблем зі звуком, хоч стріляйте мене
  •  
    Подякували за цей пост: Denis05ua

Vova.UA

я сьогодні пробував слухати 106 в русі, місцями майже не тріщало, а місцями - було відчутно (їхав по Чорновола і Мазепи)
а ось так зараз в Пустомитах

http://www71.zippyshare.com/v/a0H5LuNl/file.html
  •  

pavlo_r

Більше схоже на якусь сторонню заваду. Хтось ще це чує?
  •  

pavlo_r

Отримав сьогодні ще одне підтвердження проблем із прийомом Нашого в області. Що ж, схоже на те, що щось серйозно заважає ефіру  106,0, якщо з передавача звук чистий. Помітку про проблеми з прийомом поверну (коли придумаю, як точніше це в двох-трьох словах описати), хто має бажання — довбіть УМХ, хай вони довбуть кого хочуть і усувають джерело завад. У мене такого бажання нема.
  •  

Vova.UA

У мене теж нема бажання. Навпаки - я би щось подібне добавив на 90.4  8-)
  •  

vital-fm

•  

igor0x2dcom0x2dua

Цитата: pavlo_r від Січень 24, 2017, 20:15:20
Більше схоже на якусь сторонню заваду. Хтось ще це чує?
Я таке саме чув у понеділок або вівторок на перехресті вулиць кн.Ольги і Наукової. Але то було здається на 101,3 і воно моментами повністю глушило радіостанцію. Я перемкнув на 104,3, звук не з'явився, а радіо (в телефоні) переключилось на 106,7 по RDS AF. Завада діяла ще трохи на захід по вул Науковій. Завтра перевірю.
Там є базова станція (Наукова 7а) і вона точно глушила аналогове радейко яке я колись давно носив з собою.
  •  

igor0x2dcom0x2dua

Сьогодні завад не було, але там є місце де сигнал падає, тому навіть слабі завади від двигуна автобуса буде чутно. А на 106,0 дійсно якась лажа (і в центрі міста теж), і вона також заважає прийому 106,2 з Долини, яку часто зранку чути в районі вул. Наукової.
  •