ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

vital-fm

•  

Sl@d

Kiss з'їхав зі Львова...Цікаво чи будуть шукати варіанти нової частоти.
  •  

Formally 20

Краще би на місці "Русское радио Украина" запустили інші радіостанції холдингу ТАВР.
Теж саме і з "Радио Шансон Украина" у BRG.
  •  

pavlo_r

Краще б, але 104,3 не належало ТАВРу, а 91,1 — належить.
Записав фрагмент ефіру. Виводити це в онлайн поки не збираюсь.
https://soundcloud.com/pk063ua/duzhe
  •  

cat

Цитата: pavlo_r від Грудень 24, 2016, 23:20:28
Виводити це в онлайн поки не збираюсь.
за дубль потока с фм радиостанций требуют  не менее 3- 5000 грн в месяц роялти
  •  

pavlo_r

Клас. Але я мав на увазі тимчасову трансляцію для тих, кому цікаво послухати, поки вони самі себе в онлайн не виведуть. Я так робив з Вголос ФМ і про це навіть дізналися на радіостанції, але нічого мені не пред'явили :)
  •  

Vova.UA

Мда... я так легенько в шокови. Звичайно, після введення квот Кісс  трохи зіпсувався, ну але так нагло відклюти - це жесть ....
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

pavlo_r

Так давно ж чутки ходили, що в ТАВРа з Люксеном стосунки не складаються. Він від них вже всі свої радіостанції забрав, а KISS FM брало участь в конкурсі на 107.2 (не впевнений щодо 103.3), тож я би не сказав, що так вже й раптово. Ну і моє ІМХО: мені було шкода, коли MFM замінили на KISS FM, а Кісс зараз не сильно хвилює, якщо станція була такою популярною у Львові — то можуть 91,1 для неї пожертвувати. Я не проти)))
  •  

cat

Цитата: pavlo_r від Грудень 24, 2016, 23:44:37
Клас. Але я мав на увазі тимчасову трансляцію для тих, кому цікаво послухати, поки вони самі себе в онлайн не виведуть. Я так робив з Вголос ФМ і про це навіть дізналися на радіостанції, але нічого мені не пред'явили :)
Реально повезло - их за это на бабки могли раскрутить. За каждый поток оплата. Т.е. даже если ты разным битрейтом дублируешь поток - просто умножается оплата на кол-во потоков
  •  

taras_l

Логотип

Сайт http://www.duzhe.fm/
  •  

vital-fm

cat
Ну це якщо радіостанція якимось чином заробляє на потоці, взяти те ж саме "УР" - централізованого сервера з усіма місцевими врізками так і нема.
  •  

pavlo_r

•  

pavlo_r

Витягнув з коментарів у Ксенофонтова
  •  

Vova.UA

ТОВ «ТРК «Львівська хвиля», м.  Львів – 104,4 МГц у с. Коростові Сколівського р-ну Львівської обл.;
ого... де це ??  :huh:
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

admin

РРС-14, гора Корчанка, має також адресу смт. Коростів, вул. Крушельницької 14, РРС-14 "Сколе", належить ВАТ "Укртелеком", (висота над рівнем моря - 1180 метрів), 49°2'7''N 23°27'18''E
  •