Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43
Цитата: "vital-fm" post=14116Павло, "Ух радіо" не бувати у Львові, як "Львівській хвилі" у Тернополі.Он навіть в Бережанах частоту не дали.
Цитата: "Vova.UA" post=14119Новий канал вроді в нормі. НТА стабільно з перешкодами, дивитись можна. 64 ТВК - каша, як завжди.От М1 і ТЕТ за останніх пів року здохли конкретно.
Цитата: "pavlo_r" post=14111Я на НТА теж колись давно писав, щодо початку супутникового мовлення - також видалили. Vova.UA (а також хто дивиться ефір зі Львова), чи не змінився у Вас в останні кілька днів прийом Нового каналу і НТА? Я приїхав до батьків і зауважив, що ці два канали значно гірше стали прийматись, а ТРК Україна - навпаки краще. Перевіряв в кількох різних місцях - теж саме. Я не міряю потужність випромінювання, але напруженість електромагнітного поля в точці прийому стала значно слабшою, особливо в Нового каналу.
Цитата: "admin" post=1412351 ТЕТ 5 Львів51 DVB-T2 / H.264/MPEG-4 AVC 3-ій мультиплекс 0.2 Підбуж (Дрогобицького району)
Цитата: "Sanio" post=12826На 107,2 МГц найшвидше будуть НРКУ+ОДТРК, ЗІК або таки пустять "Русское радио", інші варіанти навіть не варто розглядати!На 67,82 МГц, звісно, радіо "Марія"!
Цитата: "neekeri" post=14153107,2 МГц: НРКУ vs. ZIK67,82 МГц = радіо "Марія"