ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

Vova.UA

Новий канал вроді в нормі. НТА стабільно з перешкодами, дивитись можна. 64 ТВК - каша, як завжди.
От М1 і ТЕТ за останніх пів року здохли конкретно.  
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

pavlo_r

Vova.UA, спасибі. Цікаво що за фігня в наших краях. Завжди все йшло нормально, а тут посипалось. Україна покращилась конкретно (завжди сніжила), а ці - таке враження що з іншої області ловить  :dunno:

Цитата: "vital-fm" post=14116Павло, "Ух радіо" не бувати у Львові, як "Львівській хвилі" у Тернополі.
Он навіть в Бережанах частоту не дали.

Це Ви до чого?  
  •  

admin

Цитата: "Vova.UA" post=14119Новий канал вроді в нормі. НТА стабільно з перешкодами, дивитись можна. 64 ТВК - каша, як завжди.
От М1 і ТЕТ за останніх пів року здохли конкретно.
39 pal М1 1 Львів

39 DVB-T2 / H.264/MPEG-4 AVC  1-ий мультиплекс   0.2 Підбуж (Дрогобицького району) тестове мовлення

40 DVB-T2 / H.264/MPEG-4 AVC  3-ій мультиплекс   1 Львів тестове мовлення

50 DVB-T2 /  H.264/MPEG-4 AVC  5-ий мультиплекс   0.2 Підбуж (Дрогобицького району) тестове мовлення
51 ТЕТ    5 Львів
51 DVB-T2 / H.264/MPEG-4 AVC 3-ій мультиплекс 0.2 Підбуж (Дрогобицького району)  
  •  

admin

Цитата: "pavlo_r" post=14111Я на НТА теж колись давно писав, щодо початку супутникового мовлення - також видалили.
Vova.UA (а також  хто дивиться ефір зі Львова), чи не змінився у Вас в останні кілька днів прийом Нового каналу і НТА? Я приїхав до батьків і зауважив, що ці два канали значно гірше стали прийматись, а ТРК Україна - навпаки краще. Перевіряв в кількох різних місцях - теж саме. Я не міряю потужність випромінювання, але напруженість електромагнітного поля в точці прийому стала значно слабшою, особливо в Нового каналу.
якщо батьки у сторону Бродів
то там як раз на 21 та 57 ТВК цифра  
  •  

pavlo_r

Дякую. Були підозри, що може яка цифра заважає, але в мене тут надто поганий інет, щоб переглядати сторінки. Броди нашу місцевість по аналогу непогано покривають, значить запустили цифру і є два варіанти: ставити вузькоспрямовану антену (не факт, що допоможе), або чекати поки з'явиться Зеонбудівське залізо для перегляду кодованої цифри  
  •  

admin

якщо висота дозволяє, то можно вузьконаправлену на стіну, таким чином щоб антенна Броди не бачила, а ЛЬвів бачила..але це таке
не завжди виходить  
  •  

pavlo_r

Тут не вийде - висота надто маленька і в сторону Бродів серйозних перешкод нема. Та й вирішувати не мені - приїжджаю раз в два-три місяці, не до телевізора. Дякую, що допоміг розібратися. Дам поради батькові, а далі вже справа за ним.  
  •  

admin

•  

Vova.UA

Цитата: "admin" post=1412351 ТЕТ    5 Львів
51 DVB-T2 / H.264/MPEG-4 AVC 3-ій мультиплекс 0.2 Підбуж (Дрогобицького району)
Точно ) Правда, на тет і до того жосткі перешколи були, Тільки не доганяю, від якого каналу.
ПС. У Славську на 102,6 скорше всього пуста несуча.  
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

Slushatel

Цитата: "Sanio" post=12826На 107,2 МГц найшвидше будуть НРКУ+ОДТРК, ЗІК або таки пустять "Русское радио", інші варіанти навіть не варто розглядати!
На 67,82 МГц, звісно, радіо "Марія"!

"Русское радио" скоріш за все що ні. Я не один раз питався в Тавра на форумі чи буде Русское радио у Львові, вони відписували: Русское радио у Львові за визначенням не може мати великий успіх. На мій погляд  частоту 107,2 Мгц можуть отримати Стильне радіо Перець Фм, Бест, чи Мфм. Навіть припускаю Європа плюс (92,8 Фм у Києві)  Стосовно Радіо Марія - у них є всі шанси виграти частоту 67,82 Мгц.  
  •  

neekeri

107,2 МГц: НРКУ vs. ZIK

67,82 МГц = радіо "Марія"  
  •  

АДВ

А чого ніхто не думає щодо Кісс фм або Шансону?
Мені здається,що ці двоє явно претендувати будуть на мовлення  
Ватных сепараторов на Магадан! Слава Украине!
  •  

Zheka

Цитата: "neekeri" post=14153107,2 МГц: НРКУ vs. ZIK

67,82 МГц = радіо "Марія"
а звідки інфа?  
  •  

Maxym_Mikava

Нехай MFM подасть. Це було б шикарно!!!!  
  •  

sohok

я думаю, що на 107.2 фм ,виграє зік фм ,тому що зік, хоче створити свою медіаімперію, в них вже є свій телеканал, є сайт, з січня буде виходити газета зік, і я думаю ,що з весни буде радіо зік фм.  
  •