ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

Andrii

Цитата: admin від Січень 14, 2013, 19:17:39
стривай
я переміщення прорахованих частот не відслідковую
це може одна і та сама частота їздить туди-сюди

Старий Самбір з 2009 року, в графі BR Id зазначено номер 084******, що означає що він замість передавача 1984 року;
Трускавець з 2011 року, взагалі новий (ADD в колонці Intent).
Обидва працюють. Навряд чи їх переносили кудись. Тому ні Самбора, ні Підбужа бути не може.
Люди стають сильнішими завдяки спогадам, які не можуть забути. Це і є дорослішання.
  •  

admin

Ну тоді отак прораховують.
  •  

pavlo_r

У Львові на 89.7 змінився RDS. Тепер:  GALY4YNA / 89,7 FM/ 254-6184 +RT: 1
Було: RADIO / GALY4YNA / 89,7 FM/ 254-6184
  •  
    Подякували за цей пост: posterp

taras_l

Відсутнє мовлення радіостанції Kiss Fm у Львові на 91,1 Фм. Наразі в ефірі шум, наче вимкнений передавач. Можливо це тимчасова перерва в мовленні пов"язана з технічними проблемами.

Оновлення: в ефірі вже з"явилась несуча. Мовлення відновили близько 19:00. Мені здається що навіть покращили прийом
  •  

velychko.op

Я зараз якраз у Львові. Певно налагоджували щось бо дуже поганий прийом вчора був
  •  

Vova.UA

за містом прийом наче такий як і був, щоправда вчора я не перевіряв
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

admin

Замовили в УДЦР
Зміна адреси встановлення РЕЗ:
17.
Львівська
Підбуж
(перенесення з Дрогобича)
105,0
0,5
  •  

Focs

Цитата: taras_l від Серпень 01, 2018, 18:37:41
Відсутнє мовлення радіостанції Kiss Fm у Львові на 91,1 Фм. Наразі в ефірі шум, наче вимкнений передавач. Можливо це тимчасова перерва в мовленні пов"язана з технічними проблемами.

Оновлення: в ефірі вже з"явилась несуча. Мовлення відновили близько 19:00. Мені здається що навіть покращили прийом
Рівень звуку однозначно покращили, а от сигнал поки не провіряв, не виїжджав за місто.
  •  

admin

•  

pavlo_r

•  
    Подякували за цей пост: admin

Vova.UA

Уже є мовлення з Самбора на 92.9. Покищо йде музичний нон-стоп з українських пісень.
Є незначний перекос звуку на правий канал, і поскрипування на високих частотах.
Сигнал біля Львова чуть гірший, ніж на 92.5 з Добромиля
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7

Polyvko V.

Цитата: Vova.UA від Серпень 30, 2018, 21:32:17
Уже є мовлення з Самбора на 92.9. Покищо йде музичний нон-стоп з українських пісень.
Є незначний перекос звуку на правий канал, і поскрипування на високих частотах.
Сигнал біля Львова чуть гірший, ніж на 92.5 з Добромиля
https://www58.zippyshare.com/v/NUD4pv0V/file.html  Cлабувато, 100,5 зі Старого Самбора і Добромильські 92,5 і 105,6 краще приймаються. https://maps.visicom.ua/c/23.37788,49.56809,12/d/u8bf266nsg,u8b3xymz6b?lang=uk
  •  

admin

Телеканал "Броди" давно бачили? В них ліцензія скінчилась у червні.
  •  

pavlo_r

Ось свіжа програма передач: https://drive.google.com/file/d/1zBnFvtL06aM19raX-_f6m6R5lss5nfDn/view
Якщо в понеділок буду на селі — то спробую виловити 33 канал. Раніше приймався там непогано
  •  
    Подякували за цей пост: admin