ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

vital-fm

taras_l
Перепрошую, чомусь подумав, що переоформлялись та продовжувались.
Терміни бачив, у мене теж не сходилось, перевіряв у рішеннях.
  •  

taras_l

Kiss FM вже в ефірі на 91,1 ФМ у Львові
P/s Вже видалив цей радіоканал зі свого приймача. Не є фанатом цієї радіостанції, як і Рокс.

Focs

А я додав))) Звук ще треба поправити і сигнал потужніший зробити.
  •  

Radiostyle

хх...,прикольно у Білій Церкві Кісс вимкнули,у Львові увімкнули)))
  •  

Vova.UA

Ну звук вроді не є поганий... хоча поки точно не скажу, бо вдома навіть на Деген йде з шумом. Сигнал треба покращити хоч трохи...
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

Focs

Якщо порівнювати з тим же NRJ, то звук значно тихіший.
Цитата: Vova.UA від Травень 14, 2018, 11:05:22
Ну звук вроді не є поганий... хоча поки точно не скажу, бо вдома навіть на Деген йде з шумом. Сигнал треба покращити хоч трохи...
  •  

pavlo_r

Цитата: taras_l від Травень 14, 2018, 07:29:40
Kiss FM вже в ефірі на 91,1 ФМ у Львові
P/s Вже видалив цей радіоканал зі свого приймача. Не є фанатом цієї радіостанції, як і Рокс.
Теж не є прихильником цієї станції, але ніколи не розумів людей у яких в приймачі було 91.1 поки там мовили Шарманка/Русское
  •  

taras_l

Погодьтеся, з точки зору рейтингів, трохи дивною є ситуація, коли замість радіостанції, яка має вищий рейтинг вмикають радіостанцію з нижчим рейтингом. Я маю на увазі рейтинг в цілому по країні. Але з іншої сторони я розумію, що kiss fm на попередніх конкурсах у Львові не могла отримати власну частоту в силу різних обставин. Цікаво й інше, чи отримає ТАВР тепер частоту у Львові, і що він запустить на ній?
  •  

pavlo_r

Дивною є ситуація, що на п'ятому році війни в Україні продовжує мовлення радіостанція Русское радио
  •  
    Подякували за цей пост: Vova.UA

taras_l

Так, але на сайті Русского радио Україна, на головній сторінці є наступне повідомлення.

"Русское Радио Україна" входить до групи радіостанцій "ТАВР МЕДІА", яка була заснована українськими громадянами на території України. Жодного стосунку до компанії "Русская Медиа Группа", яка знаходиться на території держави-агресора, наша радіостанція не має. Також жодних господарських та юридичних стосунків з "Русским Радио" у Москві ми не маємо, і будь-які дії, спрямовані на підтримку ними терористичної діяльності Росії на території України, різко засуджуємо!

Джерело https://www.tavrmedia.ua/tavr/events/article/14, та https://112.ua/obshchestvo/russkoe-radio-razorvalo-otnosheniya-s-russkim-radio-ukraina-za-peredachu-amunicii-nacgvardii-80367.html

Колись давно я бачив в інтернеті  статтю про те, що саме Русская Медиа Группа хотіла в Україні зареєструвати торгову марку Русское радио та розвивати в Україні цю радіостанцію, але радіогрупа ТАВР випередила та зареєструвала цю торгову марку першою.

Прохання до адмінів виправити на сайті новину про Кісс ФМ у Львові. А саме: "На запитання члена Нацради з ТРМ Сергія Костинського про причини змін директор з розвитку мережі мовлення Володимир Гончаревський відповів наступне: "На наш погляд, танцювальна музика у Львові буде сприйматися краще".

taras_l

У Львові замість «Русского радио» почало мовити Kiss FM
http://detector.media/rinok/article/137569/2018-05-16-u-lvovi-zamist-russkogo-radio-pochalo-moviti-kiss-fm/
https://www.tavrmedia.ua/tavr/ua/event/311

В принципі я так і думав. Іншого виходу, як замінити Русское радио на KISS FM, в них не було. Бо, як я вже писав вище, радіостанція не змогла виграти на попередніх конкурсах власну частоту у Львові.  Але, на мою думку, в майбутньому не виключаю, що  Русское радио Україна також можуть повернути.
  •  

vital-fm

На конкурсах буде пріорітетнішим релакс, можна, як в Полтаві в 2011-му, виставитись з тим, що вже є в ефірі на окремій частоті, у Львові "kiss", і потім окрему переоформити, але поки так.
  •  

kram2000

Нацрада анулювала ліцензію канала "ААлсет" (Дрогобич) сьогодні.
  •  
    Подякували за цей пост: pavlo_r

taras_l

Цитата: vital-fm від Травень 17, 2018, 12:31:46
На конкурсах буде пріорітетнішим релакс, можна, як в Полтаві в 2011-му, виставитись з тим, що вже є в ефірі на окремій частоті, у Львові "kiss", і потім окрему переоформити, але поки так.
Подивимось, чи так воно буде? Релакс - непогане радіо
  •  

pavlo_r

Цитата: kram2000 від Травень 17, 2018, 17:46:40
Нацрада анулювала ліцензію канала "ААлсет" (Дрогобич) сьогодні.
Зробив помітку, додав в історію
  •