ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

admin

хотеть не вредно...вредно не хотеть  
  •  

neekeri

Цитата: "sohok" post=14169я думаю, що на 107.2 фм ,виграє зік фм ,тому що зік, хоче створити свою медіаімперію, в них вже є свій телеканал, є сайт, з січня буде виходити газета зік, і я думаю ,що з весни буде радіо зік фм.

В ЗІКу от теж так думають.
Подумали ще б і про те, що НацРада не працює за дякую і врахували б це на цьому конкурсі.  
  •  

loreniola

Я думаю що на 107,2 УР-1 не буде. Тому що йде мовлення  на УКВ та на 100,2 (погано але все ж таки сигнал є).Крім того чув інформацію що Національне Радіо збирається створювати на Середніх Хвилях свою мережу.В них така стратегія.  
  •  

admin

1.тоді б ніде НРКУ не давали б частоту на ФМ, бо УКВ було усюдю
2.офіційно 100,2 Львів не покриває, і що там щось десь чути - це нікого не хвилює
3.не беріть в голову дурниці про СХ (як мінімум доколи не почнется мовлення)
4.стратегію фм ніхто в НРКУ не відміняв  
  •  

loreniola

І все ж таки крім FM-стратегії НРКУ має свою середньохвильову стратегію або плани.
Ось що думає генеральный директор НРКУ Тарас Аврахов.НРКУ планує закупити 15 СХ-передатчиків
http://www.ukrinform.ua/rus/order/?id=1091963  
  •  

admin

я не повірю поки не побачу тендери на закупівлю СХ передавачів. А веб сторінка усе витримає  :lol:
але це оффтоп
у будь якому випадку не бачу з якого дива НРКУ не має подаватися у Львов, або мовити там  
  •  

Vova.UA

Цитата: "Vova.UA" post=14137ПС. У Славську на 102,6 скорше всього пуста несуча.
так і є  :nosuper:  
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

Slushatel

Цитата: "ADV" post=14154А чого ніхто не думає щодо Кісс фм або Шансону?
Мені здається,що ці двоє явно претендувати будуть на мовлення

ADV давайте поміркуємо. Виграє Кісс Фм цю частоту, що ж тоді на Вашу думку звучатиме на 104,3 Фм? Стосовно Шансону, не знаю чи подаватимуть заявку. Припустимо, якщо і виграє Шансон, чи буде та станція мати успіх у Львові чи будуть її слухати? :dunno:  
  •  

Vova.UA

Цитата: "Slushatel" post=14259якщо і виграє Шансон, чи буде та станція мати успіх у Львові чи будуть її слухати? :dunno:
щей як ...  :sick:  
  •  

Maxym_Mikava

Цитата: "Vova.UA" post=14263
Цитата: "Slushatel" post=14259якщо і виграє Шансон, чи буде та станція мати успіх у Львові чи будуть її слухати? :dunno:
Ясно, що буде! Одні таксісти чого варті.  
  •  

Slushatel

Цитата: "Maxym_Mikava" post=14285

Ну хіба для таксистів. Я його слухати не збираюсь :nosuper:  
  •  

Maxym_Mikava

Цитата: "Slushatel" post=14320
Цитата: "Maxym_Mikava" post=14285

Ну хіба для таксистів. Я його слухати не збираюсь :nosuper:
Я також і ,думаю, більшість львів'ян також.  
  •  

Vova.UA

Цитата: "Maxym_Mikava" post=14329Я також і ,думаю, більшість львів'ян також.
Але ж слухають, і Шарманку, і Дачу і Наше - і на Шансон знайдеться багато слухачів.  
  •  

pavlo_r

Я навіть знаю кількох таких.
"Вєєєстачька..."  
  •  

Maxym_Mikava

Цитата: "Vova.UA" post=14336
Цитата: "Maxym_Mikava" post=14329Я також і ,думаю, більшість львів'ян також.
Але ж слухають, і Шарманку, і Дачу і Наше - і на Шансон знайдеться багато слухачів.
Ну це ще нормальні станції. Їх можна слухати, а на "Шансон" також буде своя авдиторія. ;)  ;)  ;)  
  •