ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

Sanio

Цитата: "Slushatel" post=14143
Цитата: "Sanio" post=12826На 107,2 МГц найшвидше будуть НРКУ+ОДТРК, ЗІК або таки пустять "Русское радио", інші варіанти навіть не варто розглядати!
На 67,82 МГц, звісно, радіо "Марія"!

"Русское радио" скоріш за все що ні. Я не один раз питався в Тавра на форумі чи буде Русское радио у Львові, вони відписували: Русское радио у Львові за визначенням не може мати великий успіх. На мій погляд  частоту 107,2 Мгц можуть отримати Стильне радіо Перець Фм, Бест, чи Мфм. Навіть припускаю Європа плюс (92,8 Фм у Києві)  Стосовно Радіо Марія - у них є всі шанси виграти частоту 67,82 Мгц.

Карпію не дадуть з політичних мотивів, "Європозитив" вже давно нікуди не подавався і нічого не вигравав, "Тавр" може подаватися з "Кісс ФМ", НРКУ і ОДТРК. ЗІК навряд чи отримає частоту і передусім через невизначену політичну позицію власника і ще перед парламентськими виборами!
Щодо 67,82 МГц, то там не все так ясно з Радіо Марія, бо можуть бути два конкуренти - Львівська обласна рада міркує щодо свого комунального радіо і може подаватися "Львів-ТБ". І ще львівське "Еко-радіо", яке надавно відновило мовлення в інтернеті не проти повернутися в ефір на УКХ і має непогані шанси для цього!  
  •  

sohok

Цитата: "Sanio" post=14412
Цитата: "Slushatel" post=14143
Цитата: "Sanio" post=12826На 107,2 МГц найшвидше будуть НРКУ+ОДТРК, ЗІК або таки пустять "Русское радио", інші варіанти навіть не варто розглядати!
На 67,82 МГц, звісно, радіо "Марія"!

"Русское радио" скоріш за все що ні. Я не один раз питався в Тавра на форумі чи буде Русское радио у Львові, вони відписували: Русское радио у Львові за визначенням не може мати великий успіх. На мій погляд  частоту 107,2 Мгц можуть отримати Стильне радіо Перець Фм, Бест, чи Мфм. Навіть припускаю Європа плюс (92,8 Фм у Києві)  Стосовно Радіо Марія - у них є всі шанси виграти частоту 67,82 Мгц.

Карпію не дадуть з політичних мотивів, "Європозитив" вже давно нікуди не подавався і нічого не вигравав, "Тавр" може подаватися з "Кісс ФМ", НРКУ і ОДТРК. ЗІК навряд чи отримає частоту і передусім через невизначену політичну позицію власника і ще перед парламентськими виборами!
Щодо 67,82 МГц, то там не все так ясно з Радіо Марія, бо можуть бути два конкуренти - Львівська обласна рада міркує щодо свого комунального радіо і може подаватися "Львів-ТБ". І ще львівське "Еко-радіо", яке надавно відновило мовлення в інтернеті не проти повернутися в ефір на УКХ і має непогані шанси для цього!
а хто тобі казав, що еко радіо піде на конкурс  
  •  

sohok

я сьогодні говорив, з працівником радіо марія, так от він мені сказав ,що вони подали заявки на конкурс у львові на 107.2 фм ,і на 67.82 укв, також він сказав ,що радіо марія не впевнені ,що виграють конкурс на 67.82 укв, тому що на 67.82 подали заявки багато львівських компаній, я думаю що це і еко радіо, і зік і багато інших.  
  •  

admin

краще львівські ніж Марія  
  •  

Vova.UA

Нічого собі :blink:
Ажіотаж навколо УКВ ! Хай тоді ще частоту Променя виставляють. І так пустує.  
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

neekeri

угу, на фоні такої тенденції, на місці Львівської хвилі я б задумався стосовно 66.26 МГц..  
  •  

admin

обміняю частоту УКХ у Львові на 2 райцентра ФМ :):)  
  •  

neekeri

можна й так  :)

а можна, наприклад, й так: 66.26 МГц.. "Львівська хвиля" представляє "Еко ФМ". чому б ні?  :)  
  •  

Slushatel

Цитата: "neekeri" post=14447можна й так  :)

а можна, наприклад, й так: 66.26 МГц.. "Львівська хвиля" представляє "Еко ФМ". чому б ні?  :)

а можна й так 107,2 Фм Еко Фм  :super:  
  •  

Vova.UA

Цитата: "neekeri" post=14445на місці Львівської хвилі я б задумався стосовно 66.26 МГц..
і стосовно обладнення, яке там стоїть, і дурно палить енергію  
  •  

Sanio

Частоти "Променя" наразі нікому не віддають, тому про запуск 68,99 МГц у Львові наразі говорити ще зарано. Але ось запустити передавач 68,99 МГц переналаштувавши його на 67,82 МГц цілком реально. Тоді мовлення можна буде вести з цеху УКХр Високий Замок, а не з Листопадового Чину, де був "Люкс". Потрібно лише вирішити питання з антеною і мостом складення, а так передавач "Променя" простоює і готовий до роботи на будь-якій УКХ частоті.
У звязку з тим, що на 67,82 МГц подаються місцеві компанії, то навряд чи радіо "Марія" виграє цю частоту - досі вони перемагали лише на конкурсах, де вони були єдиним претендентом! А виграти 107,2 МГц - тим більше! Думаю, що вже швидше дадуть місцевим - ЗІКу чи "Екорадіо", якщо воно піде на ФМ-конкурс, ніж "Марії" на ФМ.  
  •  

Vova.UA

У Славську нарешті змели сніг з тарілки, ФМ Галичина знову працює !  
  •  

pavlo_r

В продовження теми зеонбудівських мультиплексів у місті Броди. Переговорив зі знайомими і зрозумів, що у відстані щастя. Якщо в моїх батьків Новий канал сніжить, то кілометрів 15 до Бродів він зник взагалі. Одним словом, глядачі Нового каналу та каналу НТА в Бродівському районі сильно вдячні УДЦР за прораховані під цифру 21 і 57 ТВК  :super:  
  •  

loreniola

Цитата: "Sanio" post=14492Частоти "Променя" наразі нікому не віддають, тому про запуск 68,99 МГц у Львові наразі говорити ще зарано. Але ось запустити передавач 68,99 МГц переналаштувавши його на 67,82 МГц цілком реально. Тоді мовлення можна буде вести з цеху УКХр Високий Замок, а не з Листопадового Чину, де був "Люкс". Потрібно лише вирішити питання з антеною і мостом складення, а так передавач "Променя" простоює і готовий до роботи на будь-якій УКХ частоті.
У звязку з тим, що на 67,82 МГц подаються місцеві компанії, то навряд чи радіо "Марія" виграє цю частоту - досі вони перемагали лише на конкурсах, де вони були єдиним претендентом! А виграти 107,2 МГц - тим більше! Думаю, що вже швидше дадуть місцевим - ЗІКу чи "Екорадіо", якщо воно піде на ФМ-конкурс, ніж "Марії" на ФМ.
Якщо вже знову починати розвивати УКВ-діапазон, то треба згадувати про "дзеркальні частоти" від радіостанцій FM-діапазону(від Ери до Суперрадіо).Частота 67,82 більш-менш чиста, хоча в тому районі потенціально можливий прийом радіо Рокс.
Якщо потужність УКВ-передавача буде нормальна то дзеркальної частоти не почуєш, а якщо замала і наприклад попаде на 70,3 (де в мене добряче чути Суперрадіо) то ще невідомо що почуєш.  
  •  

Vova.UA

Дзеркальні частоти виникають в самому приймачі. Тому тут ніхто нікому нічого не винен )))))
В мене на Кіпо є також інші "джеркальні" станції в районі 3 ТВК, але ж в реалі там нічого нема (на Дегені тишина)  
  •