ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

Slushatel

Цитата: "sohok" post=19048Конкурс на радіомовлення на 107.2 фм ,у львові і на 68.99, відбудеться 14 березня ,радіо марія ,подала заяву тільки на 68.99 укв.

Звідки Ви про це знаєте, і чи дійсно відомо, хто претендує на 107,2 Фм?  
  •  

sohok

Цитата: "Slushatel" post=19063
Цитата: "sohok" post=19048Конкурс на радіомовлення на 107.2 фм ,у львові і на 68.99, відбудеться 14 березня ,радіо марія ,подала заяву тільки на 68.99 укв.

Звідки Ви про це знаєте, і чи дійсно відомо, хто претендує на 107,2 Фм?
сьогодні я говорив, з працівником радіо марія, так от він мені сказав, що конкурс буде 14 березня, також він сказав, що до радіо марія звертались представники еко радіо львів ,щоб зробити спільний продукт радіо марія і еко радіо 50 на 50, але радіо марія відмовились, і таким чином еко радіо також йде на конкурс на укв, а щодо 107.2 фм я незнаю хто йде на конкурс.  
  •  

sohok

Також працівник радіо марія, сказав що в неділю у львів, приїдуть збирати підписи ,щоб у львові запрацювало радіо марія, які потім віднесуть у національну раду з питань телебачення і радіомовлення , тож хто хоче щоб у львові запрацювало радіо марія підписуйтесь.  
  •  

Vova.UA

Куди приїдуть, і коли ??? Народ не поінформований !  
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

АДВ

Цитата: "sohok" post=19072Також працівник радіо марія, сказав що в неділю у львів, приїдуть збирати підписи ,щоб у львові запрацювало радіо марія, які потім віднесуть у національну раду з питань телебачення і радіомовлення , тож хто хоче щоб у львові запрацювало радіо марія підписуйтесь.
А ще за шансон підписи будуть збирать чи то за Русскоє радіо?Ні щоб якусь корисну станцію ввімкнути,краще нехай ЕКО виграє!  
Ватных сепараторов на Магадан! Слава Украине!
  •  

Sanio

Конкурс на частоту 67,82 МГц у Львові, а не на 68,99 МГц - на останній працює "Промінь"!
"Еко-радіо" і "Марія" на одній частоті - 50/50 - це якийсь нонсенс. Скоріше працівники "Марії" або щось вигадали, або неправильно зрозуміли - "Еко" планувало подавати документи на участь у конкурсі на усі 24 години і якщо таки подало, то має більше шансів перемогти, ніж "Марія". Також ще готувала документи на 67,82 Львівська ОДТРК.
Розмовляв з представником "Еко", то він казав, що частота 67,82 МГц безперспективна з комерційної точки зору і тому правильніше або йти на 107,2 або мовити в інтернеті крім того, оренда старого 1 кВт УКХ-передавача на КРРТ потягне не менше 20-24 тис. грн. на місяць, що задорого.  
  •  

sohok

Цитата: "Sanio" post=19094Конкурс на частоту 67,82 МГц у Львові, а не на 68,99 МГц - на останній працює "Промінь"!
"Еко-радіо" і "Марія" на одній частоті - 50/50 - це якийсь нонсенс. Скоріше працівники "Марії" або щось вигадали, або неправильно зрозуміли - "Еко" планувало подавати документи на участь у конкурсі на усі 24 години і якщо таки подало, то має більше шансів перемогти, ніж "Марія". Також ще готувала документи на 67,82 Львівська ОДТРК.
Розмовляв з представником "Еко", то він казав, що частота 67,82 МГц безперспективна з комерційної точки зору і тому правильніше або йти на 107,2 або мовити в інтернеті крім того, оренда старого 1 кВт УКХ-передавача на КРРТ потягне не менше 20-24 тис. грн. на місяць, що задорого.
працівник радіо марія нічого не перепутав, дійсно еко радіо зверталось до радіо марія, щоб на одній частоті було і радіо марія і еко радіо, а після того як марія відмовилась, еко радіо самостійно подалось на конкурс.  
  •  

Slushatel

Я думаю, що шанс виграти частоту 107,2 Фм є у Стильного радіо Перець Фм та Еко радіо. Стосовно шансону і русского радио в мене є сумніви чи вони взагалі подавали заявку на конкурс, особливо Русское радио. Бо я вже писав раніше: вони вважають що Русское радио у Львові не матиме успіху оскільки вони бачуть малі рейтинги їхньої радіостанції у Івано-Франківську та Чернівцях  
  •  

АДВ

Щодо Стильного є великі сумніви.А ось Русскоє або Шансон можуть виграти,бо краще мати хвилю у великому місті ніж не мати взагалі,Та й кісс може виграти(мені цей варіант найбільш вірогідний)аби з радіо Говерла втікти  
Ватных сепараторов на Магадан! Слава Украине!
  •  

admin

Дрогобицький "Алсет" лого змінив.
Може хтось знає, чи залишився ретранс "Нового каналу"?
У них раніше лого було дуже схоже на лого "Нового", а зараз вже ні.  
  •  

kart

Привіт всім!В Славську добре на 4 приймається все шо вказано в таблиці + 103.4 і 103.8  
  •  

admin

А більш детальніше можна?  
  •  

dxman

В таблицях Дрогобича та Стрия треба додати супер із трускавця також в таблиці Стрия чомусь відсутні РОКС та ФМ Галичина зі Львова треба додати з позначкою слабкий сигнал.  
  •  

dxman

Народ А ще цікавить чи чути зараз чи раніше (коли станцій було менше) станції з Франківська. Я чомусь ніяк не міг наднях піймати. Правда часу було мало. Бо чекав потяга. Поки його чикав піднявся на залізничний міст з дегеном та пошарив по діапазону....поляків дофіга тяне. Треба наступного разу спробувати прийняти станції з польщі в самому місті.Хтось приймав . А на станції  Стрий тягне все що в таблиці. Хіба ще RMF FM ловив ( в не на мосту)  
  •  

NDitrix

Львів не Чернівці чи Франківськ а від Мюзік радіо я б не відмовився  
  •