ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

Vova.UA

103,3 у Сколе досі не запустили

У Стрию на Галичині в РДС нема слова STRYI, а в радіотексті - Radio Data Sample

У Славську в радіотексті - RADIO TEXT...

Фотка до пари - вежа на Тростяні. "Галичина" передає через 2 петлевих диполя, спрямованих на північ і схід.

AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

vital-fm

Slushatel
Скоріш за все на 107.2 буде місцевий переможець.
Якби у 101.3 в Івано-Франківську були погані рейтинги то б напевно змінили б станцію.
"Тавр" не подається на колишні частоти "Мелодії"  принаймні досі не подавався.
Так що Місцеві або "БРГ".
NDitrix
Та ні, воно зараз у ще гіршому стані ніж 16 березня минулого року, сумніваюсь що подавались, їм з власниками треба все упорядкувати.  
  •  

sohok

може нарешті дадуть частоту ,львівській обласній державній радіокомпанії на 107.2 фм, оскільки їй відмовляються давати частоту, вже 20 років то може вже зараз дадуть.  
  •  

vital-fm

sohok
Я теж схиляюся до цього варіанту, якщо вони подадутся.  
  •  

Sanio

Львівська ОДТРК не подавалася на 107,2 - вони планували лише на 67,82, але невідомо чи завезли документи, чи ні, але готували їх!
На 107,2 знову йде ЗІК, але їм можуть вкотре відмовити. Якщо не місцевим, то найбільше шансів має на цей раз НРКУ з УР-1 - може і їм нарешті дадуть ФМ-частоту.  
  •  

sohok

sanio ти часом не знаєш, який формат радіо хоче робити зік, формат музичний чи формат новинно -розмовний.  
  •  

NDitrix

Ну місцевий так місцевий мовник. Для мене особисто головне щоб радіостанція мала своє лице і була цікавою.  
  •  

Sanio

Про формат радіо ЗІКу мені нічого не відомо - я більше володію технічною інформацією! Те, що вони офіційно оголошували, то що в ефірі будуть радіоверсії їхніх телевізійних проектів, можливо, транслюватимуть звук телевізійних програм у вечірній час.  
  •  

sohok

це добре, що у них буде розмовне радіо, хоч одне буде розмовне радіо львова.  
  •  

Michael_15

Цитата: "Sanio" post=19395Про формат радіо ЗІКу мені нічого не відомо - я більше володію технічною інформацією! Те, що вони офіційно оголошували, то що в ефірі будуть радіоверсії їхніх телевізійних проектів, можливо, транслюватимуть звук телевізійних програм у вечірній час.
якщо це буде так, то буде повна лажа! теле і радіо ефір - дві цілком різні речі. Підхід до новин і всіх програм повністю відрізняється. Колись на Люксі теж давали новини Нашого репортеру. І в радіоефірі ішов синхрон, наприклад "от погляньте на пані Надію....." Хто її там по радіо побачить, а?  
  •  

vital-fm

Одразу згадується "Ніко" зразка 2004-го, для трансляції добрі тільки ті проекти, які несуть незначну візуальну інформацію, Наприклад постановочні.
Як приклад, нічна трансляція аудіоверсій "Суд идет" на московському тоді ще "Класическом радио" 95.2.  
  •  

sohok

СЬОГОДНІ КОНКУРС НЕ ВІДБУВСЯ, ПЕРЕНЕСЛИ НА НАСТУПНИЙ ТИЖДЕНЬ.  
  •  

Гоша

•  

Vova.UA

Цитата: "sohok" post=19427СЬОГОДНІ КОНКУРС НЕ ВІДБУВСЯ, ПЕРЕНЕСЛИ НА НАСТУПНИЙ ТИЖДЕНЬ.
:angry:
А я спеціально швидше додому прийшов, щоб результати взнати !!!  :diablo:  
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

Miro

Цитата: "sohok" post=19427СЬОГОДНІ КОНКУРС НЕ ВІДБУВСЯ, ПЕРЕНЕСЛИ НА НАСТУПНИЙ ТИЖДЕНЬ.

Мало  бабло занесли  :lol:  
  •