ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

sohok

Цитата: "Miro" post=19459
Цитата: "sohok" post=19427СЬОГОДНІ КОНКУРС НЕ ВІДБУВСЯ, ПЕРЕНЕСЛИ НА НАСТУПНИЙ ТИЖДЕНЬ.

Мало  бабло занесли  :lol:
конкурс не відбувся, бо не було кворуму, конкурс перенесли на 21 березня.  
  •  

sohok

Сенсація на конкурсі на радіочастоти у львові, 67.88 виграло радіо емануїл з києва, а 107.2 фм виграла якась ідеа компанія з києва.  
  •  

АДВ

А щодо інших міст маєте дані?  
Ватных сепараторов на Магадан! Слава Украине!
  •  

Michael_15

Цитата: "sohok" post=19943Сенсація на конкурсі на радіочастоти у львові, 67.88 виграло радіо емануїл з києва, а 107.2 фм виграла якась ідеа компанія з києва.
і що воно таке ідеа компанія?  
  •  

АДВ

Якщо київська організація,то буде мабуть ретрансляція київської діючої  
  •  

sohok

Цитата: "ADV" post=19944А щодо інших міст маєте дані? щодо ынших міст незнаю  
  •  

sohok

я би розстріляв цих всіх членів нацради,  за те що вони зробили на конкурсі за радіочастоти у львові, 67.88 укв нацрада  мала дати християнській радіостанції радіо марія ,але за цю частоту втрутились із секти єгови і баптисти ,які дали хабаря членам нацради і нацрада дала цю частоту радіо емануїл, яке є сектанським тобто це радіо свідків єгови і баптистів, ну для чого християнському львову баптиське радіо, ці свідки єгови спеціально пішли на конкурс, щоб тільки у львові не було християнського радіо і не було чути божого слова, так само із частотою 107.2 фм яку мали дати радіо зік, відали київській компанії ідеа, ці всі члени нацради це одні хабарники, викинути їх всіх потрібно з нацради .  
  •  

admin

•  

АДВ

Вибачте мене,проте:А що Марія?То таке ж саме радіо як Емануїл-промивання мозку.Що є ЗІК?Політичний проект місцевого багатія.Краще б ЛОДТРК дали!  
  •  

Slushatel

Я краще почекаю, що напише офіційний сайт Нацради та Телекритика, а тоді коментуватиму конкурс  
  •  

admin

отож, що марія що емануїл. а 107.2 - НРКУ  
  •  

sohok

Цитата: "ADV" post=19953Вибачте мене,проте:А що Марія?То таке ж саме радіо як Емануїл-промивання мозку.Що є ЗІК?Політичний проект місцевого багатія.Краще б ЛОДТРК дали!
радіо марія і емануїл це зовсім інші радіостанції, радіомарія це християнська радіостанція, а радіо емануїл це баптисти і свідки єгови  
  •  

Slushatel

Вже є результати конкурсу на сайті Нацради за цим посиланням http://nrada.gov.ua/ua/news/radanews/14577.html

Цікаво довідатись про таку собі ТОВ «Бюро ідей», м. Київ;? З яким позивним та концепцією мовлення ця компанія виступатиме на ринку?  
  •  

Radiostyle

Цитата: "sohok" post=19951...ну для чого християнському львову баптиське радіо, ці свідки єгови спеціально пішли на конкурс...
Офіційний сайт Свідків Єгови

•  

vital-fm

Напевно на 107.2 будуть щось ретранслювати від "БРГ", цікаво що, невже шансон, в чому я сумніваюсь, але ж все можливо.
Жаль, що "Тавр" "Дачу" просунув на 106.8 в Євпаторію, на 105.9 їй було би конфортніше.  
  •