ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

vital-fm

Та ні, це НР ніяк не може вилікувати хворобу 70/30.
Після "Супер радіо" їм така комбінація сподобалась.
"Український формат" теж було прикольно.  
  •  

Vova.UA

Цитата: "admin" post=20006от про вежу це найцікавіше
Будувати власний рпц при наявності у Львові трьох порядних веж - це абсурд...
Цікаво, звідки баптисти будуть мовити ?  
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

pavlo_r

Антена на одній з цих "порядних" дивиться прямо у вікна квартир на площі Святого Юра. На Окружній вежі теж близько від житлових будинків, та й нічим вони не кращі (якщо не гірші) від вежі на Листопадового Чину, а спільна проблема у них -  погане покриття районів по той бік Високого Замку  
  •  

admin

Цитата: "sohok" post=20015
Цитата: "Vova.UA" post=20000Результати конкурсу мене засмучують...
мене найбільше засмучує, що не дали частоту радіо марія, я так  чекав це радіо стільки сил було потрачено, щоб у львові зявилось радіо марія і тут на тобі ,через одну людину яка захворіла і навіть нікому не повідомила, з керівництва радіо марія, що вона не прийде на засідання нацради і щоб її замінили інші люди, мені здається ця людина спеціально не прийшла на засідання нацради, і її підкупили ,щоб частоту дали радіо емануїїл.
теж спеціально не прийшли?
ЦитатаНа 103,6 МГц Верховині Івано-Франківської області заявку подала ТРК «Західна столиця», на 68,24 МГц у місті Рівному - ТРК «ІФ медіа груп». Але ці претенденти на конкурс не з'явилися, тож ці дві частоти теж віднесено до резерву.
  •  

Sanio

Передавач УКХ на 67,82 МГц будуть встановлювати на Високому Замку, бо на Листопадового Чину КРРТ не використовує і не планує більше використовувати вежу для радіомовлення. Хоча частота прорахована і раніше мовлення здійснювалося з Пятої станції, але доведеться робити технічний перенос на Високий ЗАмок. Також наразі відсутній передавач, антена може бути задіяна метрова телевізійна.
107,2 МГц прорахована для Високого Замку і навряд чи насправді буде здійснено перенос, бо немає куди. Будівництво вежі - це швидше нереально, бо вже були спроби, але в межах міста міська рада і санепідемстанція не дають землевідвід і дозвіл на таке будівництво, а будувати за межами Львова - немає змісту через складний рельєф міста і розміщення центральної частини у ямі.
ТРК "Західна Столиця" відмовилася від участі в конкурсі і частоти у Верховині, бо, по-перше, не домовилася з КРРТ про використання передавача УР-1, а, по-друге, надто дорогі витрати на організацію доставки сигналу зі Львова у Верховину заради лише врізки на 15 хв. ефіру на добу у будні. До того ж, потужність передавача лише 100 Вт і на тій самій частоті в сусідньому Яремчі працює "Хіт ФМ", тобто там покриття лише фактично самого селища, а витрати несумісні із очікувним результатом, точніше, там жодного комерційного результату не буде.  
  •  

vital-fm

Блін віддавали би ці 15 хвилин автоматом НРКУ, якщо і так ніхто не подається.  
  •  

Shurik

Там вони і так працюють. Ніхто на 15хв передавач не гасить))  
  •  

Sanio

Щодо "Марії", то у Рівному цю частоту винесуть повторно на конкурс, зрештою, вони там і працюють зараз цілодобово, маючи ліцензію лише на 6 год. мовлення на добу, а от у Львові частоту вони справді профукали, бо іншої вільної УКХ частоти немає і навряд чи буде. Думаю, що санкції будуть не лише щодо тої людини, яка не зявилася на засідання, але й з Ватикану щодо самого директора ТРК - логічно було б після цього звільнити і директора української "Марії" за такий серйозний прорахунок у роботі! Адже те, що частоту у Львові отримали протестанти - це дуже серйозний удар по іміджу "Марії"!
Хоча для КРРТ немає принципового значення кому надавати послуги трансляції. З "Еммануїлом", навпаки, буде легше, бо у них супутникове мовлення і сигнал у Львові прийматиметься із супутника!  
  •  

sohok

Цитата: "Sanio" post=20083Щодо "Марії", то у Рівному цю частоту винесуть повторно на конкурс, зрештою, вони там і працюють зараз цілодобово, маючи ліцензію лише на 6 год. мовлення на добу, а от у Львові частоту вони справді профукали, бо іншої вільної УКХ частоти немає і навряд чи буде. Думаю, що санкції будуть не лише щодо тої людини, яка не зявилася на засідання, але й з Ватикану щодо самого директора ТРК - логічно було б після цього звільнити і директора української "Марії" за такий серйозний прорахунок у роботі! Адже те, що частоту у Львові отримали протестанти - це дуже серйозний удар по іміджу "Марії"!
Хоча для КРРТ немає принципового значення кому надавати послуги трансляції. З "Еммануїлом", навпаки, буде легше, бо у них супутникове мовлення і сигнал у Львові прийматиметься із супутника!
але ж є укв частота львівської хвилі, яку вони можуть дати радіо марії, як ви думаєте якщо підказати керівництву радіо марії, про цю частоту вони погодяться її орендувати .  
  •  

Slushatel

Прохання до Адміна переправте на сторінці Львова в колонці 107,2 Фм назву на План RADIOLIFE. Так зазначено в рішенні Нацради ;)  
  •  

Шурко

А плани то в "Марії" були Наполеонівські!
Цитата з їхнього сайту: "Сьогодні ми виходимо за межі Києва, в регіони. Ми присутні в єфирі Ковелі, у Рівному (поки 6:00 в нічний час). У квітні починає мовлення у Вінниці, на черзі - конкурси у Львові та у Рівному (на право цілодобового мовлення). У планах-відкриття регіональних студій (як мінімум у Вінниці і Львові)" Як то кажуть кінець..і не тільки цитати...  
  •  

Sanio

Я думаю, що віддати в оренду свою УКХ частоту не погодиться сама "Львівська хвиля", бо у них одна ліцензія на дві частоти і дуже небезпечно наражатися на санкції НР, бо можна втратити через це і 100,8 МГц, якщо випливе факт оренди частоти.
Швидше відновляться переговори про часткову ретрансляцію на радіо "Незалежність" чи по проводовій мережі, про що раніше тривали переговори.
Сьогодні, до речі, знайомий, який є римо-каталиком, казав, що у Львівській катедрі прихожани вже зібрали підписи під листом, який відправлять до Ватикану, з клопотанням усунути від керівництва радіо "Марія" директора В.Крутька, який начебто більше займається власним бізнесом, ніж справами радіо і через нього було втрачено частоту у Львові!
Бо ще два тижні тому працівники радіо "Марія" збирали підписи у Львові на підтримку радіо і також оголосили про збір коштів на оплату ліцензійного збору!  
  •  

vital-fm

Shurik
Так і я про те ж.
Або видавали автоматом, як на проводове мовлення.  
  •  

sohok

:evil:
Цитата: "Sanio" post=20120Я думаю, що віддати в оренду свою УКХ частоту не погодиться сама "Львівська хвиля", бо у них одна ліцензія на дві частоти і дуже небезпечно наражатися на санкції НР, бо можна втратити через це і 100,8 МГц, якщо випливе факт оренди частоти.
Швидше відновляться переговори про часткову ретрансляцію на радіо "Незалежність" чи по проводовій мережі, про що раніше тривали переговори.
Сьогодні, до речі, знайомий, який є римо-каталиком, казав, що у Львівській катедрі прихожани вже зібрали підписи під листом, який відправлять до Ватикану, з клопотанням усунути від керівництва радіо "Марія" директора В.Крутька, який начебто більше займається власним бізнесом, ніж справами радіо і через нього було втрачено частоту у Львові!
Бо ще два тижні тому працівники радіо "Марія" збирали підписи у Львові на підтримку радіо і також оголосили про збір коштів на оплату ліцензійного збору!
а ти знаєш прізвище людини ,яка мала бути на засіданні нацради від радіо марія, і не прийшла на нього  
  •  

Sanio

Зясувалися плани ЗІКу щодо цілодобового мовлення у Львові замість відрізків на 12 ТВК - ЗІК готує документи для замовлення здійснення технічного переносу до Львова із Добромиля 54 ТВК із збільшенням потужності.
Думаю, що це буде проблематично, бо частотна смуга 54 ТВК в Україні використовується зазвичай для потреб спецкористувачів і на цьому каналі мовлення практично ніде не здійснюється...  
  •