Цитата: "sohok" post=20003Цитата: "Slushatel" post=19995Зверніть увагу, що на 107,2 Фм подавалися Русское радио, Перець Фм, Зік, а виграв новачок Радіо Лайф. Особисто я віддав би перевагу Перець Фм оскільки формат цієї станції цікавий та веселий.
а який буде формат у радіо лайф, це розмовна чи музична станція.
sohok. З новини в Телекритиці даю цитату "«Телекритиці» пан Шостаковський уточнив, що «Бюро ідей» представило концепцію радіо «Лайф». Це музична радіостанція, 30% контенту якої становитиме національна музика, а решту - західна, у тому числі польська, угорська. В ефірі плануються програми під назвами «Молодіжна радіохвиля», «Чудове слово», «Сонячний ранок» (ранкове шоу), «Надвечір'я» (вечірнє шоу), «Музичний ефір», «Гламурний автопром», «З народних джерел», «Калейдоскоп», «Дарунок з любов'ю» тощо. «Наш контингент - це школярі від 14 років та старші люди 30-45 років», - додав він."
Я думаю Нацраду зацікавило те що аудиторія - це школярі від 14 років та старші люди 30-45 років. Адже зараз Нацрада, як відомо, займається дитячим мовленням. Тому й виграла частоту ТОВ Бюро ідей