ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

admin

Цитата: "sohok" post=19956радіо марія і емануїл це зовсім інші радіостанції, радіомарія це християнська радіостанція, а радіо емануїл це баптисти і свідки єгови
хрен редьки не сладьше  
  •  

АДВ

дивна ситуацiя,дуже.2 роки тому укх нiхто не запитував,радiо нарт загинуло,проте зараз сектанти бiйню почали  
Ватных сепараторов на Магадан! Слава Украине!
  •  

sohok

Цитата: "admin" post=19961
Цитата: "sohok" post=19956радіо марія і емануїл це зовсім інші радіостанції, радіомарія це християнська радіостанція, а радіо емануїл це баптисти і свідки єгови
хрен редьки не сладьше
а ви атеїст  
  •  

admin

з наукової точки зору переваги католків над баптистами немає, навпаки.  
  •  

vital-fm

ADV
Так і зараз нема попиту, нових частот в УКВ не розробляють, просто дотягують на тому що ще залишилось.
І подаються туди куди ще можуть щось зробити.  
  •  

Slushatel

Зверніть увагу, що на 107,2 Фм подавалися Русское радио, Перець Фм, Зік, а виграв новачок Радіо Лайф. Особисто я  віддав би перевагу Перець Фм оскільки формат цієї станції цікавий та веселий.  
  •  

Шурко

Sohoky
Взагалі-то і католики, і баптисти, і Свідки Єгови – це все церкви християнські...
А щодо Львова (як і частоти у Рівному) – втрутився звичайний людський фактор. Раптово захворів представник «Радіо-Марії», який мав бути на засіданні Нацради. Про це не повідомив нікого. Таким чином у Львові «Еманнуїл» проскочив абсолютно неочікувано навіть для самого себе... Хоча ....на футболі теж буває, коли голкіпер  "чисто випадково" пропускає мяч...  
  •  

Vova.UA

Результати конкурсу мене засмучують...  
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

sohok

Цитата: "Slushatel" post=19995Зверніть увагу, що на 107,2 Фм подавалися Русское радио, Перець Фм, Зік, а виграв новачок Радіо Лайф. Особисто я  віддав би перевагу Перець Фм оскільки формат цієї станції цікавий та веселий.
а який буде формат у радіо лайф, це розмовна чи музична станція.  
  •  

pavlo_r

Результати конкурсу ні не потішили, ні не розчарували. Я точно не стану слухати Емануїл, і швидше за все не перемкнусь на 107,2. Чи варто було давати ЗІКу частоту? Не знаю. Хотіли б дати - дали б літом і конкурс, як на мене на тиждень не дарма перенесли. Мабуть не всі зацікавлені були готові [strike]внести кеш[/strike] проголосувати. Цікаво, де "Бюро ідей" збирається будувати вежу і як з неї покриватиметься місто, враховуючи його рельєф

ЦитатаНайближчі інвестиції в радіопроект, за його словами, становлять 350 тис. грн. на побудову власної вежі.

Маючи кілька друзів серед "Свідків Єгови" і багато серед "православних" християн погоджуюсь з Адміном:
Цитатахрен редьки не сладьше
  •  

admin

от про вежу це найцікавіше  
  •  

Slushatel

Цитата: "sohok" post=20003
Цитата: "Slushatel" post=19995Зверніть увагу, що на 107,2 Фм подавалися Русское радио, Перець Фм, Зік, а виграв новачок Радіо Лайф. Особисто я  віддав би перевагу Перець Фм оскільки формат цієї станції цікавий та веселий.
а який буде формат у радіо лайф, це розмовна чи музична станція.

sohok. З новини в Телекритиці даю цитату "«Телекритиці» пан Шостаковський уточнив, що «Бюро ідей» представило концепцію радіо «Лайф». Це музична радіостанція, 30% контенту якої становитиме національна музика, а решту - західна, у тому числі польська, угорська. В ефірі плануються програми під назвами «Молодіжна радіохвиля», «Чудове слово», «Сонячний ранок» (ранкове шоу), «Надвечір'я» (вечірнє шоу), «Музичний ефір», «Гламурний автопром», «З народних джерел», «Калейдоскоп», «Дарунок з любов'ю» тощо. «Наш контингент - це школярі від 14 років та старші люди 30-45 років», - додав він."

Я думаю Нацраду зацікавило те що аудиторія - це школярі від 14 років та старші люди 30-45 років. Адже зараз Нацрада, як відомо, займається дитячим мовленням. Тому й виграла частоту ТОВ Бюро ідей  
  •  

pavlo_r

Останнім часом маю підозри, що програми для школярів далеко не серед перших речей здатних зацікавити Нац. раду ;)  
  •  

Vova.UA

Цитата: "Slushatel" post=20008Я думаю Нацраду зацікавило те що аудиторія - це школярі від 14 років та старші люди 30-45 років. Адже зараз Нацрада, як відомо, займається дитячим мовленням. Тому й виграла частоту ТОВ Бюро ідей
ПЕРЕОФОРМЛЯТЬ !
Нє дожить мнє до пєнсії (с) , візьмуть і переоформлять !!!
 бабло попало по адресу  
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

sohok

Цитата: "Vova.UA" post=20000Результати конкурсу мене засмучують...
мене найбільше засмучує, що не дали частоту радіо марія, я так  чекав це радіо стільки сил було потрачено, щоб у львові зявилось радіо марія і тут на тобі ,через одну людину яка захворіла і навіть нікому не повідомила, з керівництва радіо марія, що вона не прийде на засідання нацради і щоб її замінили інші люди, мені здається ця людина спеціально не прийшла на засідання нацради, і її підкупили ,щоб частоту дали радіо емануїїл.  
  •