ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

АДВ

Мелодія ще повинна на радіо Тернопіль почати мовлення
Ватных сепараторов на Магадан! Слава Украине!
  •  

Slushatel

Цитата: "vital-fm" post=24303До кінця року розпочне.
Їм ще вежу побудувати треба.

Якось дивно чути про побудову нової вежі...  :lol:  Чим же їх не влаштовує існуюча на Високому Замку? Де ж вони її збираються будувати і чи забезепечить таке ж хороше покриття ця "нова" вежа, як вежа концерну РРТ?
  •  

pavlo_r

Цитата: "Slushatel" post=24346Чим же їх не влаштовує існуюча на Високому Замку?
Хоча б ціною. Колись на цьому форумі обговорювалася тема чому в багатьох містах радіо транслюється з різних точок, а у Львові лише з ВЗ? І якщо не підводить пам'ять, близькі до радіомовлення люди висловлювали думку, що якби не особливості львівського рельєфу - то і в Місті Лева на дахах стояли б "радіомовні палки", тому що розмістити передавач у себе значно дешевше чим на вежі КРРТ
  •  

Slushatel

Цитата: "vital-fm" post=24320сьогодні тільки "music радіо" переофорляли ліцензії

http://www.telekritika.ua/news/2012-05-15/71901  інформація про переоформлення "music радіо"

http://nrada.gov.ua/ua/news/radanews/15097.html  А Нацрада написала, що в ефірі звучатиме лише національний аудіо продукт
  •  

Slushatel

Цитата: "corazon" post=24314На рахунок 91.1 ще нічого точно не відомо? Там буде MusicRadio чи Російське Радіо?
corazon скоріш за все буде "Русское радио", адже на Шарманці сьогодні почали крутити рекламу акції від Русского радио "Твой ребёнок - ведущий Русского радио" детальніше про неї за цим посиланням http://www.rusradio.com.ua/avk/  також ви цю рекламу зможете почути приблизно на 20-ій та 50-ій хвилинах в ефірі Шарманки коли йде місцева львівська реклама
  •  

corazon

На 91.9 у Львові з вчорашнього вечора іде, очевидно, місцевий ефір.
Йде музика нон-стоп, без позивних і джинглів, не співпадає з онлайн-мовленням Супер Радіо. Музичне наповнення місцевого ефіру не містить російськомовних пісень, але загалом в форматі Супер Радіо.

Update. Є місцеві рекламні ролики з заставкою "Реклама на Супер Радіо, Львів, 242-41-09".
Записав частину ефіру 91.9:
http://www64.zippyshare.com/v/54224079/file.html
  •  

Sanio

Джерела у Нацраді кажуть, що вже готуються на найближче засідання документи на переоформлення ліцензії ТОВ "ТРК "Ман" на 91,1 МГц у Львові у звязку зі зміною позивних, органів управління, адреси, програмної концепції мовлення. І позивний там новий буде "Русское радио"! Почекаємо рішення Національної ради.
  •  

Vova.UA

Я буду грубо матюкатися !!!

пс. Сьогодні львівського пірата не чути.
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

admin

Цитата: "Vova.UA" post=24487Я буду грубо матюкатися !!!
тільки не на форумі  ;)
  •  

sohok

Цитата: "Vova.UA" post=24487Я буду грубо матюкатися !!!

пс. Сьогодні львівського пірата не чути.
напевно УДЦР знайшли львівських піратів і відключили їхній передавач
  •  

Vova.UA

Цитата: "sohok" post=24492напевно УДЦР знайшли львівських піратів і відключили їхній передавач
Я вчора бачив їхню, (чи вірніше - частотнагляду) машину біля Південного.

Ще по поводу 91,1 - дійсно на схід сигнал не є найсильнішим, як і 100,8. Їхав по тернопільській трасі - найкраще ловився Люкс, і (як не дивно) Хіт ФМ.
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

sohok

радіо еманнуїл мають почати мовлення у львові на початку осені
  •  

Sanio

Цитата: "Vova.UA" post=24493
Цитата: "sohok" post=24492напевно УДЦР знайшли львівських піратів і відключили їхній передавач
Я вчора бачив їхню, (чи вірніше - частотнагляду) машину біля Південного.
Навпроти "Південного" УДЦР має стаціонарний пункт моніторингу радіочастот на 9 поверсі однієї з багатоповерхівок, там на даху ще багато різноманітних антен встановлено!
Мабуть, що виявили, бо скарги на роботу піратів подавала подавали представники одного чи двох львіських ліцензійних мовників, бо вони створювали їм завади у смузі 88,6-91,9 МГц!
  •  

sohok

пірати включили промінь на 97.1 фм
  •  

corazon

На 91.9 далі місцевий ефір. Музичне наповнення непогане, правда переважають повільні пісні ("тягучки").
  •