ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

DeJar

Була думка, що ці частоти найменш шкодять прийому 5 твк... але у Львові немає 5 твк
  •  

sohok

пірати на 97.1 промінь виключили ,а включили ще одну танцювальну станцію
  •  

admin

Цитата: "DeJar" post=24044Була думка, що ці частоти найменш шкодять прийому 5 твк... але у Львові немає 5 твк

5 ТВК у Тернополі
пірати, з їх потужністю, цьому передавачу не заважатимуть
  •  

Vova.UA

Я думаю - і 100-ватник з Високого Замку би не заважав, а тим більше, в області.
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

volh1

Цитата: "Vova.UA" post=24048...а тим більше, в області.

Напомнило старый анекдот: водитель "Запорожца" спрашивает армянское радио: "Что будет, если я на полной скорости врежусь в КамАЗ?" Армянское радио отвечает: "Не волнуйтесь, с КамАЗом ничего не станется"
  •  

sohok

на 97.1 фм пірати знов включили радіо промінь, а на 97.3 фм пірати включили радіо джаз фм з парижа
  •  

Focs

Цитата: "sohok" post=24071на 97.1 фм пірати знов включили радіо промінь, а на 97.3 фм пірати включили радіо джаз фм з парижа
На 97.1 радіо промінь приймається так само, як колись приймалося 96.9, ніяких змін їдучи в машині по потужності сигналу я не помітив. 97.3 як не старався біля податкової я не прийняв, а от сюрпризом для мене стало звучання танцювальної станції на 99.9. Прийом абсолютно ідентичний як у 97.1. І ще одне, на 99.9 біля макдональдза на В.Великого у мене приймалося одразу 2 станції.

Доречі, на стоянці біля Кінг крос леополісу зловив 106,2 Хвилю гір, сигнал достатньо сильний, десь на 3+, а 106,4 взагалі на 4+. Приймалося багато польських станцій.
  •  

Vova.UA

Я сьогодні , йдучи по кільцевій приймав піратський Промінь на 1103 впринципі непогано. 97,3 - нічого.
По поводу 99,9 - то там була наводка від Львівської хвилі. А на 93,1 - від Шарманки.
Також вперше зловив Неорадіо (Червоноград)- на південь від Високого замку з нормальною якістю.
По поводу Хвилі гір - дійсно у них сигнал досить непоганий, як на 90 км.

А ще було хороше проходження з Solina 'G.Jawor'. Особливо, 101,1 RMF FM - я вдома, в кімнаті на плеєрі слухав, на вулиці навіть з'являлися ознаки РДС.
  •  

sohok

Що чути за 107.2 ФМ радіо лайф коли нарешті почне мовлення
  •  

vital-fm

До кінця року розпочне.
Їм ще вежу побудувати треба.
  •  

pavlo_r

От щодо вежі сумніваюсь. Важко знайти у Львові кращу точку для мовлення чим Високий замок
  •  

admin

усе залежить від того що вони планують "покривати"
якщо лише Львів, то це одна справа
якщо бажають і область, то тоді дійсно важко знайти у Львові кращу точку для мовлення чим Високий замок
  •  

corazon

На рахунок 91.1 ще нічого точно не відомо? Там буде MusicRadio чи Російське Радіо?
  •  

Vova.UA

Цитата: "vital-fm" post=24303Їм ще вежу побудувати треба.
Навіть, якщо збираються покривати тільки Львів, і не хочуть на Високий замок: є вежа біля ц. Св. Юра, там вже навіть антена готова. А ще краще - на Любінську, якщо помістити антену на сам верх - то буде десь на рівні антени ТРК Люкс. Правда, за ВЗ будуть проблеми з прийомом.
  •  

vital-fm

Переоформляти будуть 23-го або 30-го, сьогодні тільки "music радіо" переофорляли ліцензії, ну і "Мелодія" в Кременчуці і Керчі.
  •