ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

Vova.UA

Зараз їду у Скнилів. Послухаю на 1103.
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

Focs

Цитата: "sohok" post=23901
Цитата: "Focs" post=23889
Цитата: "admin" post=23775коли мені покажуть відео що Промінь приймається у центрі Львова  

В центрі Львова (район порохової вежі) 97,1 так як і 97,3 чи 96,9 не приймається. Промінь чистої води пірати.
Таке відчуття що на 97.1 фм включили промінь не пірати, а офіційно, тому що промінь працює вже третій день цілодобово і сигнал його дуже сильний, і можна приймати промінь на китайських приймачах ,тому в мене така думка ,що включили промінь не пірати, а офіційно на прорахованій частоті

Колись раніше я викладав відео, як приймалося 96,9 (96,95) на вулиці Кривоноса (Високий Замок) на автомагнітолу. Також могло скластися враження, що це не пірати.
  •  

sohok

антена піратів ,які транслюють промінь на 97.1 фм, стоїть у районі нового львова, тому що я сьогодні був на новому львові і слухав на мобільному телефоні промінь, а на мобільному телефоні промінь більше ніде не працює крім нового львова, значить пірати ретранслюють промінь з нового львова.
  •  

Vova.UA

Промінь - Львів
Прийом тут  49°47'28.98"Пн  23°55'58.11"С
5 поверх, чим нижче - тим гірше.
  •  

dxman

Обіцяне відео прийому станцій (ЛЬвів перехрестя стрийської та наукової) в тому числі і промінь Як видно не поганий прийом навіть нео радіо з Червонограду
http://www.youtube.com/watch?v=61n2qNGviTA&feature=youtu.be
Відео прийому Міст Стрий Дрогобич Червоноград та Нововолинськ викину пізніше
  •  

Vova.UA

Ну це вже перехрестя з Стрийською. Там вже кращий прийом. Я просто найчастыше буваю в другому кінці Наукової.
  •  

Focs

Цитата: "dxman" post=23976Обіцяне відео прийому станцій (ЛЬвів перехрестя стрийської та наукової) в тому числі і промінь Як видно не поганий прийом навіть нео радіо з Червонограду

На автомагнітолу завжди приймав 100,5, а от 106,4 не приймав. Біля автовокзалу приймав і 103,5 і 106,4. Доречі, біля мотозаводу добре проходить 103,5.
  •  

Slushatel

Від вчорашнього вечора у Львові на 104,3 Фм (Кіss Fm) тишина. Передавач працює в режимі несучої
  •  

admin

Цитата: "dxman" post=23976Обіцяне відео прийому станцій (ЛЬвів перехрестя стрийської та наукової) в тому числі і промінь Як видно не поганий прийом навіть нео радіо з Червонограду

а скільки колін було у Дегена?
у правилах прийому ми домовились що не більше 2-х колін
  •  

dxman

Спочатку було 2 коліна потім перед тим як сканувати змешив на одне. Бо ясно якщо висунути антену на все то станцій стає в рази більше. Відносно 106 4 (Хіт ФМ з Дрогобича то його дійсно чути в південній частині Львова, але прийом не є стабільним тому незнаю чи варто вносити його в таблицю.
  •  

Slushatel

Цитата: "Slushatel" post=24009Від вчорашнього вечора у Львові на 104,3 Фм (Кіss Fm) тишина. Передавач працює в режимі несучої

Мовлення станції відновилось  :music:
  •  

sohok

Радіопірати з району нового львова включили ще одну радіостанцію на 97.3 фм ,формат радіо- легка танцювальна музика ,це німецьке радіо , сигнал сильний таки самий як на радіо промінь, промінь на 97.1 фм продовжує працювати. Щось пірати з нового львова розбушувалися цієї весни ,вже включили другу радіостанцію з сильним сигналом, що ці радіо можуть слухати пів львова і працюють ці радіо цілодобово
  •  

admin

львівські пірати найтупіші з тих про які я чув

нащо вмикатися через 200 кГц?
  •  

Vova.UA

Не могли, як нормальні люди - з розносом в 400 кГц...
  •  

admin

я зрозумів би увімкнення через 200 кГц у Римі чи Істамбулі...але у Львові
no comments
  •