ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

Slushatel

•  

admin

не бачу чому
список переможців вже був опублікований
  •  

pavlo_r

Ну так нехай об'єднаються з НТА і запустять цифровий мультиплекс на 57 ТВК. В чому проблема?

Але причина відмови:
ЦитатаОсновная и единственная причина отказа членов Нацсовета — «сосредоточение на журналистских расследованиях приносит мало позитива» в жизнь обычного украинца. В остальном канал был признан как «уникальный проект, настоящий прорыв» регионального ТВ в Украине.

ІМХО. Теперішній склад НР виділяється оригінальними мотиваціями для своїх рішень. Чого тільки пояснення перемоги "Нового обрію" вартувало))))
  •  

Vova.UA

Я раніше писав, що на 91,1 у Львові дуже потужний сигнал. Але останніми днями їжджу на роботу в Кам'янко-бузький район (Колоденці), і помітив, що там Рура місцями приймається гірше від інших львівських станцій. Особливо, в низинах - буває, що інші станції йдуть на 2-3, а на 91,1 - шум. Тай на пагорбах рівень сигналу порівняно нижчий. Це при тому, що в самому Львові і на південь від нього сигнал на 91,1 помітно кращий, ніж у інших станцій.

В селі Колоденці, на пагорбі (23 км від Високого Замку + пряма видимість) всі львівські станції приймаються добре на плеєр. Також 100,2 НРУ, з незначними перешкодами від Ретро; 106,5 НРУ - можна слухати місцями, 103,6 - Галичина (Радехів) - погано.
З польських - 87,6 і 107,7.

Ще бачив за кілька км від цього села на північ якусь вежу, з вигляду - трохи зажирну, я на базову станцію зв'язку. Можливо, релейка.
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

АДВ

Цитата: "Slushatel" post=32977ZIK не пускают в «цифру»
Тому що власник- це ж той Диминський?
Ватных сепараторов на Магадан! Слава Украине!
  •  

sohok

коли нарешті запустять 107.2 фм і радіо еманнуїл на укв хто знає
  •  

admin

Цитата: "Vova.UA" post=33214Ще бачив за кілька км від цього села на північ якусь вежу, з вигляду - трохи зажирну, я на базову станцію зв'язку. Можливо, релейка.

буде можливість роби світлину, а тут розберемося

Цитата: "Vova.UA" post=33214Я раніше писав, що на 91,1 у Львові дуже потужний сигнал. Але останніми днями їжджу на роботу в Кам'янко-бузький район (Колоденці), і помітив, що там Рура місцями приймається гірше від інших львівських станцій. Особливо, в низинах - буває, що інші станції йдуть на 2-3, а на 91,1 - шум. Тай на пагорбах рівень сигналу порівняно нижчий. Це при тому, що в самому Львові і на південь від нього сигнал на 91,1 помітно кращий, ніж у інших станцій.

зроблю помітку що антенни спрямовані на південь

Цитата: "Vova.UA" post=33214В селі Колоденці, на пагорбі (23 км від Високого Замку + пряма видимість) всі львівські станції приймаються добре на плеєр. Також 100,2 НРУ, з незначними перешкодами від Ретро; 106,5 НРУ - можна слухати місцями, 103,6 - Галичина (Радехів) - погано.
З польських - 87,6 і 107,7.
добре Горохів "пуляє"
  •  

Vova.UA

Цитата: "admin" post=33257
Цитата: "Vova.UA" post=33214Ще бачив за кілька км від цього села на північ якусь вежу, з вигляду - трохи зажирну, я на базову станцію зв'язку. Можливо, релейка.
буде можливість роби світлину, а тут розберемося
Трохи задалеко для мого апарата. Десь на такій же відстані я пробував зняти вежу у Новому роздолі - не вийшло. Але попробую. А сьогодні помітив ще одну щоглу, вона трохи ближче, і видно якусь конструкцію на самому верху.
Цитатадобре Горохів "пуляє"
я і у Львові ловив 106,5, але на даху 7-поверхівки, десь на 2+ )))
  •  

MrVlaDor

Высокий замок. Мой снимок, сделанный в далеком 2006-м году:

http://i43.fastpic.ru/big/2012/0924/88/_41f8fe1e742bca7df776563fcc524388.jpg?noht=1 (3.6 Мб)

Это одна из целей - принять Львов! Много чего доводилось принимать в FM-диапазоне. Принимал и Москву и Санкт-Петербург, Киев и Одессу, Париж (антенны на Эйфелевой башне), экзотика вроде Ватикана и Люксембурга, Объединенные Арабские Эмираты, Ирак, Иран, Египет, Ливан, Тунис...

А вот западную столицу Украины не принимал, хотя и расстояние не заоблачное. Уверен, в ближайший год-два это будет исправлено!
Оборудование: Elad FDM-S3 + 2 х Airspy R2 + 5 эл. Яги (гор. пол.)
  •  

admin

знайшов що там у Червоному - цех РРЛ-3, РРС-6
с.Червоне, Золочівський район

цікаво було б мати гарні денні фото Львівської телевежі
можна було б спробувати порівняти тепер і 2006 рік
  •  

Vova.UA

На Люксі нарешті нормально працює RDS  :super:

Спробував зробити фотки веж, що бачив в Золочівському районі, але нічого хорошого не вийшло, при комбінації 5х оптичний + 4х цифровий зум...
Spoiler
[close]
  •  

pavlo_r

В Золочівському чи Кам'янка-Бузькому. Просто Ви раніше писали в К.-Бузький район, та й остання вежа схожа на ту що неподалік села Дідилів стоїть (західніше)
  •  

Vova.UA

Я весь час путаю ))) Перед тим , як я перший раз мав туди їхати - сказали Золочівський, потів виявилось - К.Бузький.

"неподалік села Дідилів стоїть (західніше) "
Так, та сама
http://static.panoramio.com/photos/original/51861335.jpg

О, щей знайшов порядну фотку !
http://static.panoramio.com/photos/original/42569722.jpg
  •  

pavlo_r

Біля Дідилова є дві вежі. Одна більша, схожа на РРЛ (колись мене одна бабця на селі переконувала, що саме звідти іде УТ-1:) ) і менша - вежа мобільного зв'язку, колись швидше за все використовувалася Білайном. Такий висновок роблю тому, що до появи жовто-чорного там були наче всі оператори, а Білайн передавав стільниковий текст "Didyliv"

"Я весь час путаю ))) " - зазвичай плутають Кам'янка-Бузький і Буський райони - вони поруч і назви співзвучні))))
  •