ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

pavlo_r

Цитата: "admin" post=33790106,5 у ліцензії взагалі-то має адресу передавача відмінну від щогли ВФКРРТ.
і думаю спочатку вони звідти мовили, а пізніше переїхали на щоглу ВФКРРТ.

Можливо і так. За 106,5 я мав можливість трохи поспостерігати в І-й половині 2010 року, коли регулярно (майже щовихідних) їздив електричкою зі Львова в Рівне. В цей час прийняти 106,5 на півночі Львівщини було непросто, а починаючи від Радивилова і десь так до Дубно можна було з перемінним успіхом слухати приймачем в Nokia 5070

Додаю:

Прийом УР-1: 936 Кгц (Красне); 100,2 МГц (Красне); 102,8 МГц (Червоне); 106,5 МГц (Горохів). Розташування: Чаниж, Буський район

http://www.youtube.com/watch?v=StgSb0rxvQA
  •  

Vova.UA

Полазив по Гугл Ерс - так і не знайшов тої другої вежі  :|
Вона має бути десь в районі сіл Дальнич - Товмач, вже ближче до Кам'янки-Бузької
Spoiler
[close]

Зате здер з Панораміо фотку, на якій є вежа в Радехові. Якісь погана, але чуть краще, ніж є на сайті.
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

Focs

Цитата: "Vova.UA" post=33759
Цитата: "pavlo_r" post=33754:nono: 107,5
Так, але всеодно дуже слабо. Ну але там 65 км по прямій

Як на мене там антена спрямована в бік Рівненської області.

Доречі в Бродах добре приймається Галичина з Радехова, на автомагнітолу місьцями з РДС

Цитата106,5 - УР-1 Горохів,навіть чуть краще, ніж з Красного!

Біля Винник 106,5 також краще приймається ніж 100,2, 102,8 присутній слабкий сигнал.
  •  

admin

•  

Focs

Цитата: "admin" post=34012які саме Винники?

ті що зразу за Львовом рухаючись дорогою на Тернопіль
  •  

Vova.UA

Провів аналіз сигналу 91,1, і дійшов висновку, що РуРа мовить з тої антени АСВП-6АВ-100, що встановлена над тех. майданчиком на львівській вежі.
-По-перше, вона спрямована в сторону Польщі, частота належала полякам, десь тут писали, що при прийомі RMF FM, АФ переключає приймач на 91,1.
-По-друге , 91,1 приймається гірше в тих точках, які я вказав на малюнку
[img size=300]http://i.piccy.info/i7/d3a24d9e2d272480a09a2cf00a81d226/4-44-1639/23894864/911.jpg[/img]
-3 Тільки така висота + 6 диполів можуть забезпечувати такий потужний сигнал у всіх напрямках (крім східного)
-4 Вважалося, що з тої антени мовить ЛХ, але ЛХ мовить вже більше 20-ти років, а на давнішій фотографії (яка колись була тут на сайті) на місці тих 6-ти диполів були антени УКВ з горизонтальною поляризацією. Думаю, Радіо МАН розпочало мовлення після того , як демонтували старі антени, і поставили нову.

Відповідно, залишається питання, звідки мовить ЛХ?
  •  

pavlo_r

Я вже писав, що північно-східний напрямок обділений сигналом 91,1. У випадку з Львівською хвилею є певна схожість розповсюдження сигналу, але не зовсім. Наприклад в Жовкві добре чути як 91,1 так і 100,8; кілька років тому в Радехові на mp3-плеєр я без особливих проблем приймав РадіоМан, але не міг прийняти Львівську хвилю; в Чанижі Буського р-н 91,1 колись не було взагалі, хіба що під час проходжень, а зараз можна прийняти на 2-3-, а от на ЛХ - там взагалі тишина: ні шуму, ні радіо, просто тиша. Можливо причина в радіо Сокаль 101,0, сигнал якого в тих краях досить сильний, хоча в Жовкві 101,0 не заважає прийому 100,8
  •  

sohok

PAVLO ти часом не знаєш ,коли нарешті запрацює радіо лайф на 107.2фм
  •  

pavlo_r

Не знаю, але думаю, що в цьому десятилітті.
  •  

admin

•  

АДВ

Компанія із Києва, яка є власником частоти 107.2-вона лише керуюча активами компанія,чув що планують якусь мережеву ретранслювати
Ватных сепараторов на Магадан! Слава Украине!
  •  

Vova.UA

Цитата: "pavlo_r" post=34066У випадку з Львівською хвилею є певна схожість розповсюдження сигналу, але не зовсім.
Є ще одна антена на 6*AJ1E, нижче, вона також спрямована на захід (я помилився), але там розрізні диполі, і в неї задня сторона не так закрита самою вежею, як в та, що вище.
Я ніколи не їздив в східному напрямку від Львова, і не досліджував прийом, але мій одногрупник, який живе за Мостиськами (там десь 65 км) казав, що 91,1 можна на телефон зловити
  •  

Slushatel

Цитата: "ADV" post=34075Компанія із Києва, яка є власником частоти 107.2-вона лише керуюча активами компанія,чув що планують якусь мережеву ретранслювати

Краще б віддали цю частоту тоді, на конкурсі, радіостанції Перець Фм. Може  будуть тепер ретранслювати Перець Фм, або  Шарманку?
  •  

АДВ

Цитата: "Slushatel" post=34488
Цитата: "ADV" post=34075Компанія із Києва, яка є власником частоти 107.2-вона лише керуюча активами компанія,чув що планують якусь мережеву ретранслювати

Краще б віддали цю частоту тоді, на конкурсі, радіостанції Перець Фм. Може  будуть тепер ретранслювати Перець Фм, або  Шарманку?
ось цього я не знаю, лише те,що власники київські та радіомовлення не їх профіль
Ватных сепараторов на Магадан! Слава Украине!
  •  

Vova.UA

Цитата: "ADV" post=34489ось цього я не знаю, лише те,що власники київські та радіомовлення не їх профіль
Значить, буде мовити той, хто прийде в їхній офіс з товстішим гаманцем. Здається мені - все буде "внатурі чьотко"  :dash:
  •