ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

vital-fm

Найвеселішим буде паралельний запуск "Шансону" у Стрию та Львові, "БРГ" полюбляє київські ліцензії, навіть те, що раніше купували переводили в Київ.
  •  

Focs

Цитата: "Focs" post=31299
Цитата: "admin" post=31251давайте якось визначемося
у Сколе з поміткою "приймається у деяких районах міста"
можно внести
91,1
100,2 (Борислав, чи як?)
100,8
101,3
104,3
104,7
а
101 та 102,6 приймаються майже усюди
так?
так точно Борислав. впринципі ви все написали вірно, на другий раз як буду в Сколе зніму на відео в трьох-чотирьох точках міста прийом фм-діапазону

Пропоную відео прийому радіостанцій в м. Сколе в 3-х точках міста:

Spoiler
1. вул. Стрийська, неподалік лікарні

http://www.youtube.com/watch?v=Za1bXMsEov8
[close]

Spoiler
2. Залізничний вокзал

http://www.youtube.com/watch?v=bR8jNUoGgWk
[close]

Spoiler
3. Район "Демня" кінець міста

http://www.youtube.com/watch?v=ieDm6uZwtJA
[close]

Spoiler
4. Відео прийому 104,7 в центральній частині міса

http://www.youtube.com/watch?v=f1y4Hm1SU2Y
[close]

Прийом здійснювався на штатну автомагнітолу Сузукі з внутрішньою антеною без підсилювача.
  •  

АДВ

Цитата: "vital-fm" post=34507Найвеселішим буде паралельний запуск "Шансону" у Стрию та Львові, "БРГ" полюбляє київські ліцензії, навіть те, що раніше купували переводили в Київ.
Так простіше, не треба тримати штат співробітнків у регіонах для податкової і т.д.Люкс ніби теж так робить.Чому ТАВР так не робить та УМХ,не розумію
Ватных сепараторов на Магадан! Слава Украине!
  •  

Slushatel

Цитата: "vital-fm" post=34507Найвеселішим буде паралельний запуск "Шансону" у Стрию та Львові, "БРГ" полюбляє київські ліцензії, навіть те, що раніше купували переводили в Київ.
Я також не виключаю такого варіанту розвитку подій
  •  

admin

Focs, що саме на 104,1 (відео 1)?

я б прийом у Сколе охаректеризував би так:
весь Львів так чи інакше, весь Стрий, весь Дрогобич, Ретро ФМ - Борислав, весь Новий Розділ так чи інакше
населені пункти Сколівського району - УР-1/Галичина
  •  

Focs

Цитата: "admin" post=34553Focs, що саме на 104,1 (відео 1)?

я б прийом у Сколе охаректеризував би так:
весь Львів так чи інакше, весь Стрий, весь Дрогобич, Ретро ФМ - Борислав, весь Новий Розділ так чи інакше
населені пункти Сколівського району - УР-1/Галичина

на 104,1 Новий Розділ. взагалі я б сказав що Супер радіо дуже добре приймається в бік Стрия та Франківської області. Колись їхав на Стрий, прийом 103,9 та 104,3 був впевнений, тепер Супер залазить просто на обидві частоти.

Я б сказав ще що весь Калуш так чи інакше та чуть Івано-Франківська, на 2 та 3 відео ледь ледь на 104,0 проходить сигнал з Калуша, колись він був тут домінуючим. Також присутній сигнал на 107,4. на 3-му відео видно прийом в стерео 100,4, колись ще проходило 106,4.

і присутні поляки

В таблиці частот написано прийом в деяких частинах смт, Сколе не смт, це місто районний центр
  •  

admin

залишилось зрозуміти, які саме поляки і на яких саме частотах
  •  

Focs

Цитатазалишилось зрозуміти, які саме поляки і на яких саме частотах

87,6 та 88,4, одна і таж станція, але можливо я помилився, і це не поляки.

А от рухаючись в бік Закарпаття до села Підгородці та в бік лижного курорту Тисовець добре приймається 101,1 RMF FM

В таблиці Сколе я б всетаки казав дописати 107,6 і 104,1, а 104,0 забрати.

І поміняйте будь ласка смт на місто
  •  

Vova.UA

Цитата: "Focs" post=34524Пропоную відео прийому радіостанцій в м. Сколе в 3-х точках міста
Хороша електроніка в Сузукі ))) На телефон я і половини цих станцій не міг зловити (в поїзді)
Дивно, що нормально чути Ретро з Борислава, а на 102,9 тиша.
Ну все-таки деякі станції заслуговують помітку "слабкий сигнал"
Там щось погано чути, на 92,5 Культура пробивалася, чи ні ?
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

admin

телефон в поїзді це вже набагато гірше аніж телефон на вокзалі :)
  •  

Vova.UA

Всеодно , у хорошої автомагнітоли чутливість краща, ніж в значної частини "битовухи". Я колись їхав з одним дядьком в такому ж Сузукі, і він без проблем слухав Радіо Рокс в мене біля дому, а з телефоном/плеєром  там треба шукати місце, щоб хоч в моно нормальний прийом був. Ну з звичайним приймачем Кіпо/Масон (найпопулярніші) проблем менше.
  •  

NDitrix

Підкажіть коли згідно термінів повинна запрацювати частота 107,2 у Львові.
  •  

admin

стандартно - максимум через рік після отримання ліцензії
  •  

admin

Цитата: "Focs" post=3456287,6 та 88,4, одна і таж станція, але можливо я помилився, і це не поляки.

цікаво хто, словаки?...
  •  

Vova.UA

Цитата: "admin" post=34649
Цитата: "Focs" post=3456287,6 та 88,4, одна і таж станція, але можливо я помилився, і це не поляки.

цікаво хто, словаки?...
Я думаю - це всетаки поляки:     Polskie Radio Program 2 - з Замості і Любачова.
  •