ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

pavlo_r

Ось і подробиці. Обмін і справді буде з Просто Раді.О
Цитата
,,Просто раді.О" і ,,Львівська Хвиля" вирішили помінятись ранковими шоу. Причиною цього став уже тепер традиційний ,,Український четвер" на столичному ,,Просто раді.О".

Спрямована на підтримку української мови ініціатива ,,Ранкового шоу" на ,,Просто раді.О" знайшла миттєву підтримку у ведучих вранішньої програми ,,Все й Одразу" на ,,Львівській хвилі". Це перетворилося у своєрідні четвергові радіомости,
коли спілкування ведучих обох радіостанцій транслювалося у прямому ефірі обох радіостанцій. А наступний крок є безпрецедентним актом солідарності. Вперше в історії українського fm-простору радіостанції обмінюються своїми головними шоу.

Відтак, у четвер, 8 листопада, ведучі київсього ,,Просто раді.О" Ярослав Лодигін і Данило Хомутовський вестимуть ранковий ефір на ,,Львівській Хвилі", а Влодко Лучишин і Андрій Великий поїдуть зі Львова попрацювати у столичному ефірі.

Виявляється, питання української мови справді об'єднує. Якщо не політиків, то, принаймні, радійників.
Сподіваюсь зможу в четвер послухати ранковий ефір у Львові. Також прохання чи не міг би хто записати ефір київського Просто
  •  

Ігор

Я можу поставити на запис, але доведеться з 5-ї ранку.
  •  

pavlo_r

Ігор, по можливості. Я в коментарі на Facebook попросив Лучишина привезти запис, але то така справа. Може хто з інтернету зможе записати, бо я точно в цей час біля компа не буду
  •  

Ігор

Просто я якраз о 5 ранку вийду з дому, можна буде поставити на запис до 10-ї або 11-ї ранку.
  •  

atmos

•  

Vova.UA

Щойно бачив по 12/ЗІК каналу Антонюка з ЛХ - ще раз переконався , наскільки студійне обладнення змінює голос. Якби його не представили - я б по голосу не впізнав...
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

pavlo_r

Трохи не в тему, але в мене на попередніх курсах журфаку деякі предмети читав Юрій Залізняк, зараз ведучий новин на FM Галичина. Вперше в ефірі я його почув не спочатку, а десь з середини випуску і якби в кінці він не сказав: "Наразі це все. В студії для Вас працював Юрій Залізняк...", теж не здогадався б що то він.
  •  

pavlo_r

Вже почався ефір з ведучими Просто радіо. На Просто поки тільки музика
  •  

kopop

Цитата: "Vova.UA" post=36489Щойно бачив по 12/ЗІК каналу Антонюка з ЛХ - ще раз переконався , наскільки студійне обладнення змінює голос. Якби його не представили - я б по голосу не впізнав...
а ось я коли слухав мелодію, там у Дмитра Моргунова зовсім інший голос ніж у реальності.На мелодії у нього квакаючий голос.
  •  

iskostya

Цитата: "kopop" post=36675
Цитата: "Vova.UA" post=36489Щойно бачив по 12/ЗІК каналу Антонюка з ЛХ - ще раз переконався , наскільки студійне обладнення змінює голос. Якби його не представили - я б по голосу не впізнав...
а ось я коли слухав мелодію, там у Дмитра Моргунова зовсім інший голос ніж у реальності.На мелодії у нього квакаючий голос.
Естественно любой микрофон искажает любой голос... Плюс часто используют компрессоры микрофонные, они тоже много-чего меняют.
  •  

Polyvko V.

•  

Michael_15

Цитата: "corazon" post=36329Радіо "Незалежність" оновило сайт.
http://www.radio-n.com

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pJty5clqjYQ#!
Переглянув це відео з сайту... Пригадалась фраза "сумний святий вечір в 46 році...." Особливо закінчення, коли звукорежисер в заповільненому русі махає рукою, ніби кричить випустіть мене звідси...; а ведуча натискає на кнопку яка була колись білою і її напевно ніхто навіть не протирав протягом останніх 20 років...
Дуже страшно, серйозно.
  •  

admin

Цитата: "Левандівка" post=36988Не працює 67,04 зі Львова!
профілактика?
  •  

Гвоздецкий

Если профилактика, то почему только во Львове? В Николаеве УР-1 69,8 работает. Больше похоже на какие-то технические причины.
  •  

admin

я просто попробовал угадать
лень было лезть на сайт КРРТ
  •