Цитата: Pawel від Липень 13, 2020, 16:11:53
103.9 мовило з Висого замку, а мовлення з Святоюрської глушилки закінчилось з вимкненням там передавача 101.3
Гала вже почала мовити теж з Висого замку.
Здобувши на конкурсі нову частоту 103.9 студія "Пілот-Україна" мовила там під позивними Авто-ФМ далі Стар-ФМ, спочатку мовлення велосся з місцевої студії, а згодом з Одеси, потім частоти ""Пілот-Україна" перейшли до УМХ, десь кілька років тому ліцензію на ці частоти анулювали судом і вони перейшли, через новий конкурс, до НРКУ.
Якось так)
Таки 103.9 теж з глушилки працювало, в 2006 році їх на Замок переволочили. так принаймі на сторінці Львова у історії розвику мовлення написано. До речі якщо щось я чисто на хлопський розум визначив, що принаймі 101.3 мГц працювало з глушилки, крім того на сайті СВІТ РАДІО була інформація, що 67.82 мГц працювало звідтам, і беручи до уваги те що 101.3 накладалося ззаду на 67.82 мГц то я зробив висновок, що то якась накладка була технічна в плані АФС частоти 101.3 мГц, яка соплила на АФС 67.82 мГц, типу одне діряве соплило, друге діряве ловило і передавало на 67.82 мГц. Добре памятаю як на Верасі чи Океані одночасно дві станції слухав на одній частоті))) просто Люкс на 67.82 мГц зрозуміло якісно транслювався, а то що соплило зі 101.3 воно досттньо тихенько йшло, і навіть один раз застав такий момент, що Люкс на 67.82 тупо вирубився і тихенько йшли соплі з 101.3 на 67.82. Поки писав оце повідомлення, я ще дещо подумав. Як варант все могло бути на рівні студії на пл. Галицькій 15 тобто на рівні передачі сигналу до передавача. В мене один телефонний довідник був за 2001 рік по Львову типу бізнес довідник, там кажись Ютар був вписаний в склад ТРК Люкс(ну це не точно). А то ж 20 років тому було, тобто неясно як вони сигнали передавали до передавачів, оптика сумніваюся що впринципі була, як варант передача сигналу могла здійснюватися на глушилку по телефонних дротах, а таке могло існувати бо ми знаємо що то за глушилка була. От і варіант неадекватної комутації сигналів на рівні Галицької 15, ітого ще там воно могло всьо соплити куди не треба. Згадую в тому числі варіант з ТК Міст на 32 ТВК і ТРК НБМ на 49 ТВК. Ми ж знаємо що НБМ транслювався з Сихівської 8 з АСБ ТК Міст( як вони на Сихівську сигнал ловили то не так важливо ну певно релейка або супутник, ну то таке) і Міст після того як запустив НБМ, частину своїх передач сплавив туди на НБМ, вони включалися зі Львова з Сихівської по якомусь там графіку, і паро раз таке було, що коли ти дивишся наприклад МІСТ на 32 ТВК то на задньому плані накладалося то що той же ж Міст транслював на 49 каналі, тобто в них там щось не грало в АСБ з комутацією.
P.S. Це все мої особисті умовиводи, які засновані на спостереженнях.