ТРМ в Закарпатській області

Автор admin, Квітень 30, 2009, 16:37:33

Попередня тема - Наступна тема

admin

Цитата: Djundich від Вересень 07, 2015, 09:18:57
Я получил сегодня ответ от начальника эксплуатационно технического отдела Закарпатского филиала КРРТ, они не отключали  вещание Первого национального на 34 твк.

Так что могу только предположить что Венгры просто задавили цифровым сигналом аналоговый сигнал.
ну вот, это уже другой разговор

Венгерский мультиплекс Е идёт?
  •  

Djundich

Да, Венгерский мультиплексор "Е".
Но поражает их наглость, тупа они нас имели в виду, если так поступили.
Любимые телеканалы: NewsOne, 112, Zik, Наш, КРТ.
  •  

velychko.op

А шо ви хотіли? Це ми винні що аналог не вимкнули

Tapatalk

•  

Djundich

Цитата: mikhail від Вересень 08, 2015, 15:13:32
А шо ви хотіли? Це ми винні що аналог не вимкнули

Я хочу чтобы Т2 сделали, разве не заметно в теме Закарпатье сколько я уже лет про одно пишу.
  •  

velychko.op

І я хочу щоб його зробили...

Tapatalk

•  

pavlo_r

)))) В Ужгороді з Мелодії можна мінусовки писати. Радіостанція працює в режимі караоке.

Quido-92
Позасмугові на 93.7 усунені. Але звук і далі «інструментальний», голосу не чути зовсім.

http://youtu.be/SbhP3Ld8QfA
  •  

pavlo_r

Хороші новини!

Quido-92
Сьогодні по обіді не працював передавач 94.1. Напевно не працює і досі
  •  

pavlo_r

Quido-92
Мелодія вже в ефірі. Звук без змін   :dash:
  •  

Djundich

Цитата: pavlo_r від Вересень 16, 2015, 16:13:35
Quido-92
Мелодія вже в ефірі. Звук без змін   :dash:
У нас все без изменений, куда не глянь.  :unsure:
  •  

admin

ЦитатаГеннадій Москаль звернувся в Держкомзв'язок України з проханням про сприяння в будівництві теле- та радіоретрансляторів у регіоні

15.03.2002 (08:00)
З метою покращення ситуації губернатор звернувся з листом до голови Державного комітету зв'язку та інформатизації України Станіслава Довгого.
В Закарпатській області, починаючи з 1946 року, розбудовано мережу радіомовлення, телебачення та зв'язку, яка найбільше в Україні насичена телевізійними ретрансляторами і нараховує 66 багатопрограмних об'єктів, говориться в листі. Практично всі телевізійні ретранслятори побудовані в гірській місцевості, що ускладнює їх обслуговування, 44 ретранслятори працюють без чергового персоналу в автоматичному режимі.
Особливо актуальним у цьому плані є створення технічних умов для покриття програмами телебачення високогірних населених пунктів області, насамперед с. Тур'я Пасіка (Перечинський р-н), с. Люта, Тихий та Вишка (Великоберезнянський р-н), с. Абранка, Підполоззя (Воловецький р-н), с. Поляна (Свалявський р-н), с. Липецька Поляна, Широке, Вільшани (Хустський р-н), а також с. Майдан, Річка та Запереділля (Міжгірський р-н).
Зважаючи на вищенаведене та враховуючи специфіку Закарпатської області, йдеться в листі голови облдержадміністрації, просимо звернутися з пропозицією до Кабінету Міністрів України про відкриття фінансування заходів відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України "Про заходи щодо державної підтримки комплексної програми еколого-економічного та соціального розвитку гірської Рахівщини на період 1998-2005 рр." та забезпечити можливість подання на розгляд КМУ аналогічної програми розвитку телемережі, передбачивши фінансування будівництва ретрансляторів у Тячівському, Міжгірському, Великоберезнянському, Воловецькому, Хустському, Свалявському та Перечинському районах.
Для підтримки надійної роботи діючих базових РТС, забезпечення поетапного розвитку телемережі в гірських районах області, вважаємо доцільним розпочати реальне погашення дебіторської заборгованості державних теле- і радіокомпаній України (станом на 01.03.2002 року – 7325,9 тис.грн.). Отримані кошти цільовим призначенням просимо перерахувати Закарпатському ОРТПЦ, забезпечивши в повному обсязі поточне фінансування підприємства.З метою здешевлення вартості будівництва телемережі в гірських районах Закарпаття вважаємо також за необхідне на державному рівні розглянути та по можливості забезпечити трансляцію державних національних програм з використанням супутникових систем передачі інформації, вивчити питання виробництва дешевих індивідуальних приймальних систем на виробничих базах Закарпатської області – заводах "Мукачівприлад" та "Ужгородприлад", що дасть можливість значно збільшити відсоток охоплення населення області державними національними програмами, зазначається в листі голови ОДА. Прес-служба облдержадміністрації
http://ua-reporter.com/m/2255
  •  

admin

Я так понимаю Майдан, Поляна, Підполоззя, Тихий таки построили
  •  

pavlo_r

Quido-92
Звук на 94.1 вже нормальний.
  •  

Djundich

Вчера обнаружил новую радиостанцию Пульс ФМ, вещает как я понял она из Берегово на двух языках, Украинский и Венгерский, а вот что я о ней в сети нашел.
http://uzhgorod.in/novosti/2013/maj/v_zakarpatskom_beregovo_zagovoril_pul_s
  •  

admin

Драсте, давно уже вещает

Отправлено из tapatalk

•  

Djundich

:oops: Может для всех давно, а для меня вчера начало.
Я почему-то на него раньше не попадал, или подняли мощность.
Нужно его в таблицу закинуть, если не ошибаюсь, то там его нет.
  •