Виберіть стиль:

Автор Тема: espreso.tv (ex Goldberry) [DVB-T2/супутник]  (Прочитано 42301 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Radiostyle

  • Профі
  • *******
  • Подяки
  • -Надані: 736
  • -Отримані: 596
  • Повідомлень: 3611
  • Репутація: +752/-16
  • Розташування: Біла Церква
Re: espreso.tv (ex Goldberry) [DVB-T2/супутник]
« Відповідь #165 : Листопада 07, 2014, 21:00:35 »
Запитання:
Еспресо у Т2 підторможує у когось?
В IPTV нормально)

Відсутній asdef78

  • Досвідчений
  • ****
  • Подяки
  • -Надані: 69
  • -Отримані: 86
  • Повідомлень: 403
  • Репутація: +95/-6
  • Розташування: Кропивницький
Re: espreso.tv (ex Goldberry) [DVB-T2/супутник]
« Відповідь #166 : Листопада 10, 2014, 23:44:00 »
Кировоград. Т-2, тюнер Стронг 8502. Телеканал Тонис (МП-3) прописан как Еспресо-ТВ.  К чему бы это?

Відсутній pavlo_r

  • Глобальний модератор
  • Профі
  • *****
  • Подяки
  • -Надані: 2061
  • -Отримані: 3208
  • Повідомлень: 7276
  • Репутація: +3481/-168
  • Розташування: Lviv
    • notatnyk.org
Re: espreso.tv (ex Goldberry) [DVB-T2/супутник]
« Відповідь #167 : Листопада 10, 2014, 23:57:16 »
Кировоград. Т-2, тюнер Стронг 8502. Телеканал Тонис (МП-3) прописан как Еспресо-ТВ.  К чему бы это?
Я це зауважив ще на цьому відео від border у темі Краматорська: http://forum.ukrtvr.org/index.php?topic=75.msg82482#msg82482
Мабуть глюк якийсь у Зеона
Чим більше я знаю людей, тим більше я люблю собак

Відсутній FMDX

  • Експерт
  • ******
  • Подяки
  • -Надані: 230
  • -Отримані: 165
  • Повідомлень: 989
  • Репутація: +225/-85
Re: espreso.tv (ex Goldberry) [DVB-T2/супутник]
« Відповідь #168 : Листопада 11, 2014, 09:06:39 »
Так вони просто помінялись місцями :wink: -- вмикаю уранці, а замість Еспресо Тоніс (на 25му каналі), а замість Тоніса, звісно ж, Кавобачення (на 23ьому)... Може й глюк, бо "обмін" Микола не оголошував (навіть якщо ЩЕ й Тоніс прикупив 8-) )...

Відсутній димон

  • Учасник
  • ***
  • Подяки
  • -Надані: 4
  • -Отримані: 17
  • Повідомлень: 129
  • Репутація: +18/-0
  • Розташування: місто Ковель.
Re: espreso.tv (ex Goldberry) [DVB-T2/супутник]
« Відповідь #169 : Листопада 11, 2014, 10:07:03 »
Це не глюк. Я тільки що просканував канали. На місці Тоніса прописується Еспресо.

Відсутній Radiostyle

  • Профі
  • *******
  • Подяки
  • -Надані: 736
  • -Отримані: 596
  • Повідомлень: 3611
  • Репутація: +752/-16
  • Розташування: Біла Церква
Re: espreso.tv (ex Goldberry) [DVB-T2/супутник]
« Відповідь #170 : Листопада 11, 2014, 12:06:23 »
Так вони просто помінялись місцями :wink: -- вмикаю уранці, а замість Еспресо Тоніс (на 25му каналі), а замість Тоніса, звісно ж, Кавобачення (на 23ьому)... Може й глюк, бо "обмін" Микола не оголошував (навіть якщо ЩЕ й Тоніс прикупив 8-) )...
А я то думаю,що таке,у кабелі замість Еспресо Тоніс,та й видно по формату,що беруть сигнал з Т2,підключив Трімакс,оба,два Тоніса,Еспресо немає,через пару хвилин на місці Тоніса Еспресо і навпаки,назви відповідають самим каналам,до чого така перетасовка,на дві позиції вище  :-)

Відсутній mikhail

  • Профі
  • *******
  • Подяки
  • -Надані: 33
  • -Отримані: 185
  • Повідомлень: 2121
  • Репутація: +198/-29
Re: espreso.tv (ex Goldberry) [DVB-T2/супутник]
« Відповідь #171 : Листопада 11, 2014, 12:35:45 »
і це вони шено додумались помінятись :lol:
Голдберрі отримував ліцензію на МХ-3 ... Тоніс на МХ-5

Відсутній Radiostyle

  • Профі
  • *******
  • Подяки
  • -Надані: 736
  • -Отримані: 596
  • Повідомлень: 3611
  • Репутація: +752/-16
  • Розташування: Біла Церква
Re: espreso.tv (ex Goldberry) [DVB-T2/супутник]
« Відповідь #172 : Листопада 11, 2014, 13:19:58 »
То виходить Еспресо тепер без кодування,а Тоніс з?!
Напевно спеціально домовились)
Щоб доступність була більшою)
« Останнє редагування: Листопада 11, 2014, 13:25:26 від Radiostyle »

Відсутній FMDX

  • Експерт
  • ******
  • Подяки
  • -Надані: 230
  • -Отримані: 165
  • Повідомлень: 989
  • Репутація: +225/-85
Re: espreso.tv (ex Goldberry) [DVB-T2/супутник]
« Відповідь #173 : Листопада 11, 2014, 14:37:39 »
і це вони шено додумались помінятись :lol:
Голдберрі отримував ліцензію на МХ-3 ... Тоніс на МХ-5
Тю, серйозно?! А як же вони ТАК до цього мовили, коли один мав транслюватись у одному, а інший у іншому?! :roll:

Відсутній mikhail

  • Профі
  • *******
  • Подяки
  • -Надані: 33
  • -Отримані: 185
  • Повідомлень: 2121
  • Репутація: +198/-29
Re: espreso.tv (ex Goldberry) [DVB-T2/супутник]
« Відповідь #174 : Листопада 11, 2014, 16:15:41 »
та от так якось

Відсутній asdef78

  • Досвідчений
  • ****
  • Подяки
  • -Надані: 69
  • -Отримані: 86
  • Повідомлень: 403
  • Репутація: +95/-6
  • Розташування: Кропивницький
Re: espreso.tv (ex Goldberry) [DVB-T2/супутник]
« Відповідь #175 : Листопада 11, 2014, 19:32:32 »
Тю, серйозно?! А як же вони ТАК до цього мовили, коли один мав транслюватись у одному, а інший у іншому?! :roll:

Зеонбуд - Мечты сбываются! :victory:

Відсутній Radiostyle

  • Профі
  • *******
  • Подяки
  • -Надані: 736
  • -Отримані: 596
  • Повідомлень: 3611
  • Репутація: +752/-16
  • Розташування: Біла Церква
Re: espreso.tv (ex Goldberry) [DVB-T2/супутник]
« Відповідь #176 : Листопада 11, 2014, 19:37:07 »
Шановні телеглядачі!
Звертаємо Вашу увагу,що в мережі Т2 змінився порядок розсташування каналів!
Просимо Вас переналаштувати свої приймачі!
« Останнє редагування: Листопада 11, 2014, 21:47:06 від Radiostyle »

Відсутній Djundich

  • Профі
  • *******
  • Подяки
  • -Надані: 824
  • -Отримані: 251
  • Повідомлень: 1620
  • Репутація: +304/-95
  • Розташування: БАРВАград (Борошневе)
Re: espreso.tv (ex Goldberry) [DVB-T2/супутник]
« Відповідь #177 : Листопада 11, 2014, 21:18:00 »
Шановні телеглядачі!
Звертаємо Вашу увагу,що в мережі Т2 змінився порядок розсташування каналів!
Просимо Вас переналаштувати свої передавачі!
Передавачи  :dunno: може приймачи.
А какие именно каналы изменились ?
« Останнє редагування: Листопада 11, 2014, 21:23:41 від Djundich »
Точка зрения зависит от точки сидения.

Відсутній pavlo_r

  • Глобальний модератор
  • Профі
  • *****
  • Подяки
  • -Надані: 2061
  • -Отримані: 3208
  • Повідомлень: 7276
  • Репутація: +3481/-168
  • Розташування: Lviv
    • notatnyk.org
Re: espreso.tv (ex Goldberry) [DVB-T2/супутник]
« Відповідь #178 : Листопада 11, 2014, 21:24:57 »
Не умничать! Сказано передавачі - значить передавачі! Нема чого приймачі крутити без потреби. Так що бігом налаштовувати передавач ;)

Це все жарти, але якщо серйозно - то такий текст бігучим рядком трохи б’є в очі. ІМХО.
Чим більше я знаю людей, тим більше я люблю собак

Відсутній Radiostyle

  • Профі
  • *******
  • Подяки
  • -Надані: 736
  • -Отримані: 596
  • Повідомлень: 3611
  • Репутація: +752/-16
  • Розташування: Біла Церква
Re: espreso.tv (ex Goldberry) [DVB-T2/супутник]
« Відповідь #179 : Листопада 11, 2014, 21:51:47 »
Не умничать! Сказано передавачі - значить передавачі! Нема чого приймачі крутити без потреби. Так що бігом налаштовувати передавач ;)

Це все жарти, але якщо серйозно - то такий текст бігучим рядком трохи б’є в очі. ІМХО.
:super:  :-)
Передавачи  :dunno: може приймачи.
А какие именно каналы изменились ?
Соррі,переплутав,виправив  :дякую:
Поміняли місцями тоніс з Еспресо)