vasil1997, воно і так зрозуміло, що Криму дорога назад в Україну скоріше всього буде закрита. Навіть, якщо населення оцінить всю красу свого теперішнього кроку, буде вже запізно. А що стосується України - воно звісно значно простіше кричати про нациків і бандерівців чим включити мозок і подумати, або виключити російське ТБ і поїхати на материк і подивитися. Але насправді справа не в намальованих пропагандою радикалах. Російське населення Криму роками спало і бачило себе в складі РФ і тепер, коли держава найбільше ослаблена нанесли їй удар ножем в спину. А крики про бандерівців, які начебто приїдуть вас вбивати - це просто спроба хоч якось легітимізувати весь той цирк, який зараз відбувається на півострові. Біда лише в тому, що стосується це не тільки Криму - хочете Абхазії - та на здоров'я. Стосується це всієї України, населення якої не хоче щоб його "захищали" чи "примушували до миру". А Крим для України втрачений так чи інакше, не залежно від того в якій державі він буде. Я особисто не хочу їхати туди, де за українську мову чи за галицький акцент матиму всі шанси отримати в голову. Ось це і є радикальний націоналізм. Тільки націоналізм російський. Але ж ви його не боїтеся, правда?