rl55 та його однодумці, може, хоч мене почуєте. Я також на цьому приватному сайті лише користувач, як ви.
Ніхто не забороняє вам висловити на сайті якусь свою думку. Ніхто не знає, що ви захочете сказати: може, щось про "радиоактивный пепел", а, може, щось нормальне.
Але ж я не бачу від вас якаїсь детальної, цікавої інформації про життя в Криму, яка була б заодно правдивою, не "газетною".
Єдиний біт інформації "від ваших" прочитав на форумі за останні два тижні: про те, що ціна на бензин зменшилась на 20%. Новина непогана, але вона робиться не так: не написав і смайлик прикріпив, а зфотографувався на фоні бензозаправки десь там в Сімферополі, біля стенда з цінами, і додав фотографію до повідомлення.
А довбати нас чимось побаченим на НТВ... для цього навіть задницю не треба піднімати з зручного крісла. Перекопіював посилання, і надіслав.
У вас там радість, ейфорія і переконання ? Сам я також маю немало переконань, і я відстоював їх міцніше, ніж ви. Я мерз в січні на Майдані, я домагав в лютому, я на практиці допомагав, чим міг. Допомагав в підвезенні машиною продуктів і ще багатьох потрібних речей. Я знаю, як вибухають світлошумові гранати, і здається, що тим звуком тебе самого підкидає догори, а якщо побачити недалеко від себе сам вибух, то ще кілька хвилин в очах кольорова пляма, куди б не дивився.
Я бачив, як падають люди після пострілів. Я не боєць, і це справді страшно. Ще до стрілянини я бачив, як важко людям від холоду, від довжелезної відсутності звичайних побутових зручностей,
Як міг, я відстоював свої переконання. Якби я жив не в Києві, я б не поїхав в Київ, я не боєць.
Але ви - справді не бійці. Ви тихенько радієте, що "до вас велика радість прийшла" і думаєте, що ви мене своїми повідомленнями на якомусь форумі дуже взули, поставили на місце. Не тікайте з форума, якщо вас не забанять, зайдіть через рік. Розкажете, що і як за рік в Криму змінилось.
А зміниться багато.