На сторінці каналу ЗІК доданий начебто сайт версії каналу для Львова (точніше, сайт компанії Міст-ТБ). Але, по перше, там десь опечатка в HTML, і лінк "кривий" зараз.
По-друге, на тому сайті зараз тільки одна сторінка, де ще розміщений старий розклад ЗІКу у Львові (зараз же тільки 21:00 - 24:00, чи не так?) Правда, це вже вина на їхній стороні.
P.S. Також здивував один момент в Нацраді стосовно ЗІКу, точніше недавній розгляд питання перевірки по супутниковій ліцензії Міст-ТБ (десь місяць-два тому), за якою канал раніше довго не мовив, але за словами представників, вже місяць як мовить (на той час). Чи це правда? (не маю супутникового, не можу підтвердити)
Представники Міст-ТБ говорили, що, якщо анулюють цю ліцензію, начебто багато людей (щось 60 чи більше) залишаться без роботи. Але цікаво, чому жоден член Нацради тоді не сказав, що інша юридична компанія каналу ЗІК ("Нові комунікації") має і цифрову, і супутникову ліцензію, і тому канал (і всі його працівники) буде працювати і надалі? "Локальних" передач у "львівській" версії, думаю, небагато, а львівські сюжети новин є і в головній версії. Тому, думаю, по факту цим людям нічого і не загрожувало.