Якщо про то, де фізично буду дивитись - то вдома. Якщо про то, на якій платформі, то на МЕГОГО, на UA:Першому. Бо в HD.
Зараз, за 40 хвилин до початку фінала, на російському ОРТ почалося пре-шоу. Поки за політику - ані слова. Лише згадали, що українська влада минулого року, цитую: "заборонила в'їзд Юлії Самойловій під приводом, що вона виступала у Криму".
Ведучий шоу Дмитро Борисов у підводці до шоу сказав, що будуть дискутувати щодо тем, які активно обговорюються. А при цьому, більшість російських блогерів просто обурені жахливим виступом Самойлової. Але у студії - жодного поганого слова.
Дивлюсь вечірній ефір каналу Москва-24 (належить московській мерії). Там розносять виступ Самойлової на шматки.
https://www.youtube.com/watch?v=ci9-mGA2fEoА в ефірі продюсер ОРТ каже, що на репетиціях номер Самойлової був найкращим. Юля - молодець. І взагалі, Євробачення - то "рулетка". Мовляв, не пощастило. Я ВАЛЯЮСЯ. Тобто серйозно, коли соліста не чути на приспівах, а на другому куплеті соліст забуває вчасно вступити - соліст ще на щось сподівається?
Крім того, сама Самойлова під час пре-шоу жодного слова не сказала (просто сиділа мовчки у студії). Ну і в студії гонять за Кіркорова (що очікувано). Та й хочу віддати належне Філіпу, котрий у включенні сказав, що у конкурсі політика нічого не вирішує, вирішує - пісня.