Цитата: pavlo_r від Лютий 27, 2019, 02:02:43
Я не знаю, де в цій нарізці ви розгледіли, що він п'яний. Але от вставку з російських новин я розчув.
Десять хвилин відео і не розгледіли? Поганий зір, інших причин не бачу... Так-так, рука Кремля промайнула перед очима!
Він звісно не ідеал і його є за що критикувати, але він проукраїнський президент і веде країну правильним курсом.
Проукраїнськість президента є в тому, щоб пхати квоти на радіо й телеефір чи в тому, щоб населення країни жило краще? Я гадаю, що останнє, й тут проукраїнськість Петра далеко не на належному рівні. Правильний курс країни взяли люди, що вийшли на Майдан, і пливти за цією течією з успіхом можна і без такого "діяча" на чолі (себто з іншим, а не без ніякого).
Крім того якщо глянути, хто пропонує себе як його альтернатива, то страшно робиться (особливо від того, що народ на повному серйозі за Зеленського зібрався голосувати)
Як мінімум три кандидати з 43-х інших виглядають не гірше, а в деяких аспектах краще за Порошенка, зважаючи на ті справи, що він наробив на посаді за ці роки. Про ще вже казати, коли в 14-му він мав 54% підтримки, а зараз б'ється за планку "18%" як лев на арені.
В РФ, як ви це непорозуміння називаєте, є ручні ліберали, які вдають опозицію. І це не коректно порівнювати залісся, де лисий фюррер сидить при владі вже 20 рік і прибрав в свої руки все, в тому числі і опозицію, з Україною, де всі провідні ЗМІ лиють помиї, саме так, не критикують, а лиють помиї на владу, де антикорупціонери та інші грантожери не можуть пояснити джерела своїх доходів і стали недоторканною кастою з елітною нерухомістю, де так звана опозиція робить що хоче, навіть якщо це шкодить країні (привіт блокада), і де навіть за місяць до виборів ніхто точно не скаже хто переможе
Той, що при владі 20-й рік, прибрав до рук все, а в нас те саме зробив той, хто при владі 5-й рік. Суд, силовики (Аваков вибився зі зграї), прикордонники, нац. угрупування - під ковпаком, швиденько все підім'ято. Про блокаду взагалі мовчу, виявляється, то не торгівля на крові, а добра річ була. "Не критикують, а лиють помиї на владу" - де йде розподіл на "лиють помиї" і критику? "Лиють помиї" - це як на петриковому "Прямому" Ганапольский кричить, що Тимошенко не приходить на ефіри, бо "всцялася і штани мокрі"? Оце щось схоже. Які провідні канали, крім Плюсів, зараз проти Порошенка? Моніторинги ЗМІ робляться, ТРК Ахметова "льёт елей", пінчукові ЗМІ всі нейтральні, Інтер, 112, НьюсВан облизують Медведчука і владу (гра на контрасті, про план 2го туру Порошенко-Бойко ще восени довідалися) (читайте аналіз, посилання кинув у темі 112-го), про 5й, Еспресо, Прямий, ЗІК годі й казати. А от щодо останнього - це реально радує, бо, як-то кажуть, є надія.