ТРМ в Хмельницькій області

Автор steyr22, Жовтень 16, 2011, 20:45:28

Попередня тема - Наступна тема

admin

•  

Radio_2019

На 34 ТВК у Білогір'ї для 1 Подільського можна видаляти помітку про відсутність мовлення. Тут вже давно все добре.
Слава Україні! Героям слава! 🇺🇦
  •  
    Подякували за цей пост: admin

sen

Я знайшов хороший приймач і зміг перевірити 107,6 - Армія FM працює.
  •  

admin

:klass:

навіть не хочу перечитувати попередні повідомлення щоб не почати злитися перед вихідніми
  •  

sen

RDS поки що не зміг побачити (хоча приймач з RDS) - сигнал слабкий у мене, прийом на 3-4 і тільки в окремих місцях. До Старокостянтинова можна додати, але з поміткою про слабкий сигнал і прийом в окремих місцях.
  •  

TV-Ukr

Цікаво, чому так і не провели ротацію УР-1 та Культури, як в Чернігові? Таке питання є й щодо Іскрівки.

admin

•  

prostoone

Цитата: sen від Березень 31, 2023, 16:43:58Я знайшов хороший приймач і зміг перевірити 107,6 - Армія FM працює.

У понеділок увімкнули передавач.
  •  
    Подякували за цей пост: Radio_2019

admin

Цитата: prostoone від Квітень 01, 2023, 06:58:00У понеділок увімкнули передавач.
Власні спостреження чи як?
  •  

Radio_2019

Перший Подільський, до речі, знову близько місяця не мовить в MX-5 у Білогір'ї. В ефірі матрац в 4:3 та ще й з EPG)))
Слава Україні! Героям слава! 🇺🇦
  •  

admin

тоді вернемо як було КтркП та зробимо ТРК К-П згідно НР.
  •  

0-0-0-0

Тоді можна на КтркП поставити таке лого, бо там зараз жодного немає?
  •  

admin

•  

SzymonPL

•  
    Подякували за цей пост: Radio_2019

admin

У Хмельницькому на третій програмі 47 цифрового ТВК 10 липня розпочав мовлення телеканал «1 Подільський» ТОВ «Про Медіа Групп», м. Городок.

https://webportal.nrada.gov.ua/natsionalna-rada-regionalnyj-vymir-pro-nashi-novyny-v-oblastyah-5
  •  
    Подякували за цей пост: Roman3101