Ще кілька моїх думок про програму Файна Рандка чим вона була для мене і багатьох людей ,яку я дуже любив слухати і я думаю ,що це була найкраща інтерактивна програма на всіх радіостанціях України ,за всі роки незалежності .Напевно керівництво фм Галичини не розуміє, яку програму воно закрило і чим була файна рандка для людей і слухачів фм Галичини. Програму файна рандка слухали у всіх містах і селах де працює фм галичина ,файну рандку любили всі від малого до старого .Люди чекали кожну суботу і неділю, щоб послухати файну рандку .На кожну програму дзвонили слухачі і говорили, як вони люблять слухати файну рандку . На програму дзвонили як малі діти так і старі 90 річні Були дзвінки з всіх обласних ,районих центрів і сіл де мовить фм Галичина і дзвінки з закордону. Файна Рандка була безпрецедентно інтерактивною програмою за всі роки незалежності України .Такої інтерактивної програми ніколи не було на радіостанція України .На Файну Рандку дзвонили тисячі слухачів ,було відправлено тисячі есемесок і тисячі повідомлень по інтернету.Кожні 5-10 хвилин був інтерактив на Файній Рандці .Це були поздоровлення слухачів з святами, конкурси ,обговорення різноманітних тем і проведення конкурсів на вулицях Львова і інших обласних центрів і ще багато іншого інтерактивного на файній рандці .Кожної суботи і неділі на файній Рандці були цікаві гості Тобто висновок керівництво фм Галичини закрило НАЙКРАЩУ ІНТЕРАКТИВНУ ПРОГРАМУ ФАЙНА РАНДКА ,на всіх радіостанціях України за всі роки незалежності яку дуже любили слухачі