До: Адмін #572
Цитатасв в Украине слушают некоторые радиолюбители и пенсионеры (далеко не все)
Вибачте, але більшої нісенітниці не чув - очевидно, Ви \"не в темі\" Щороку збільшується кількість молоді від найменшого віку (навіть з 7ми років),принаймні з країн колишнього СРСР, котрі стають слухачами міжнародніх КХ-СХ-станцій. Інша справа, що багато країн через економію бюджетних коштів починають \"угроблювати\" свої міжнародні КХ-СХ-станції, не розуміючи, що вони \"творят\" й через це мало лишається цікаво й доброго. Я от сам як пригадаю, СКІЛЬКИ КХ-СХ за останні років 5-10 втратило бродкастерів - лячно стає й сумно...
ЯКА користь з того, що КХ-СХ-мовники переходять на мало кому досяжне супутникове мовлення??? Де, окрім того, вони й стають нікому не потрібні, бо, наприклад, ВСРУ я та інші протягом довгих років слухав, а ті, хто має можливість прийому з супутника, навряд чи зацікавляться його передачами. Чи, за Вами (за всіма, хто тут виступив ПРОТИ КХ-СХ-мовлення), я чи зарубіжні українці мають спеціально купувати недешеву техніку, щоб прийняти улюблену станцію?!
ЗІ: Я не пенсіонер похилого віку:), навпаки, людина молода й знаю заочно ще декількох хлопців з України, КХ-СХ-слухачів, котрі б підписались під моїми словами.