Автор elena, Вересень 21, 2011, 10:06:27
Цитата: "Гвоздецкий" post=12802Многие местные телеканалы так делают, пишут откуда придется, бывает даже с российских каналов.
Цитата: "pavlo_r" post=12796Мабуть записали з ефіру. ЛОДТРК (12 канал) частенько кліпи у програмі вітань крутить записані з М1 та УТ1. Не знаю як зараз, але раніше так було. можна було бачити записи УТ1 1990-тих зі старим логотипом.
Цитата: "Радиоман" post=12790Цитата: "Vova.UA" post=12746Вчора випадково попав на якийсь імпортний трек на Шарманці, і підчас звучання пролунало "діджей фм" !Я вже подумав, що та Шаурма покинула Львів, але через хвилину пішов звичний музичний шлак ...Я на "Авторадио" такой прокол слышал в конце трека прозвучало "Европа +", затем сразу же пошел другой трек. При этом в Донецке уже "Рокс" был. Местные то были, или киевские - не знаю. Sorry за флуд, если что.
Цитата: "Vova.UA" post=12746Вчора випадково попав на якийсь імпортний трек на Шарманці, і підчас звучання пролунало "діджей фм" !Я вже подумав, що та Шаурма покинула Львів, але через хвилину пішов звичний музичний шлак ...
Цитата: "Владос" post=21102вроде бы стиль музыки остался такой же, как и был.
Цитата: "radiomen" post=21103Может Шарманка в недалёком будущем "переедет на Дачу"?