Колишня всеукраїнська радіомережа Мелодія

Автор 9880, Вересень 23, 2011, 21:39:59

Попередня тема - Наступна тема

Владос

так об альянсе же еще не обьявляли. заявлено только, что проданы права на бренд мелодии. или у вас больше инфы?  
  •  

АДВ

Цитата: "Владос" post=19993так об альянсе же еще не обьявляли. заявлено только, что проданы права на бренд мелодии. или у вас больше инфы?
Та й умх + люкс про це не казали.Радіо кохання сьогодні змінило власника,ТАВР-це є лише керуюча ланка.Мені схема сподобалася,за шалені гроші продати регіональні станції кому пече,щоб придбати мережу  
Ватных сепараторов на Магадан! Слава Украине!
  •  

sanyo

Та мелодия которая на данный момент играет в онлайне-слушать просто невозможно.Одни и теже заежженые "хиты"которые можно было раньше слушать в fm диапазоне.Надеюсь тавр что-то изменит...  
  •  

Slushatel

Цитата: "sanyo" post=19998Та мелодия которая на данный момент играет в онлайне-слушать просто невозможно.Одни и теже заежженые "хиты"которые можно было раньше слушать в fm диапазоне.Надеюсь тавр что-то изменит...

Думаю додадуть пісні, які є характерні для формату Радіо Дача. Тобто будуть золоті хіти зірок пост-радянської, російської та вітчизняної естради 80-х і 90-х років, а також молоді гурти та виконавці.(тобто буде ретро + шансон). Ну і звичайно візьмуть найкращі пісні з тої Мелодії, яка звучала раніше на Фм частотах (не те що зараз в інтернеті звучить). Словом я чекатиму на нову Мелодію в ефірі, думаю буде дуже цікаво її слухати  :music:  
  •  

АДВ

Саме те,що мовить зараз в онлайні й піде замість Дачі.Якщо б не було зобов'язань перед російською компанією,то вже б зимою усе сталося.А так,квітень!  
  •  

Ігор

А з того що зараз на Дачі нічого не залишиться?  
  •  

АДВ

Цитата: "Ігор" post=20007А з того що зараз на Дачі нічого не залишиться?
Це ж російські програми,за них треба платити,але нащо?  
  •  

Ігор

Цитата: "ADV" post=20010Це ж російські програми,за них треба платити,але нащо?
я про музику, програми Дачі мене не цікавлять. Знаю що формати схожі, але деякі пісні можуть зникнути(імхо).  
  •  

vital-fm

ADV
Теги почали прописувати, сьогодні помітив.  
  •  

Slushatel

Цитата: "Ігор" post=20017
я про музику, програми Дачі мене не цікавлять. Знаю що формати схожі, але деякі пісні можуть зникнути(імхо).
Ігор. Я теж над цим думав, але думаю до такого не дійде, Радіо Дача мала і має шалені рейтинги, що в Україні, що в Росії через вдало підібраний пісенний формат. Я думаю, що ця основа Радіо Дача залишиться в новому форматі Мелодії, просто до неї додадуть найкращі пісні старої Мелодії, які звучали тоді коли стара Мелодія звучала на Фм частотах. Думаю формат буде ще цікавішим.  :super:  
  •  

Ігор

Нехай вже прибирають "траур" з сайту Мелодії!  
  •  

АДВ

Цитата: "Slushatel" post=20019
Цитата: "Ігор" post=20017
Ігор. Я теж над цим думав, але думаю до такого не дійде, Радіо Дача мала і має шалені рейтинги, що в Україні, що в Росії через вдало підібраний пісенний формат. Я думаю, що ця основа Радіо Дача залишиться в новому форматі Мелодії, просто до неї додадуть найкращі пісні старої Мелодії, які звучали тоді коли стара Мелодія звучала на Фм частотах. Думаю формат буде ще цікавішим.  :super:
так...Поплавський-мешканець Мелодії-вже лунає  :lol:  
  •  

Ігор

Цитата: "ADV" post=20024так...Поплавський-мешканець Мелодії-вже лунає  :lol:
:D якщо я не помиляюсь то з Стильного зник. Моя сестра перестала слухати Перець через нього.  
  •  

АДВ

Зверніть також увагу,на Мелодії при прослуховуванні в інтернеті тепер аналогічно іншим станціям тавра відображається назва та виконавець треку  
  •  

АДВ

та й фішку сигнали точного часу залишили з Мелодії  
  •