Автор 9880, Вересень 23, 2011, 21:39:59
Цитата: "Владос" post=19993так об альянсе же еще не обьявляли. заявлено только, что проданы права на бренд мелодии. или у вас больше инфы?
Цитата: "sanyo" post=19998Та мелодия которая на данный момент играет в онлайне-слушать просто невозможно.Одни и теже заежженые "хиты"которые можно было раньше слушать в fm диапазоне.Надеюсь тавр что-то изменит...
Цитата: "Ігор" post=20007А з того що зараз на Дачі нічого не залишиться?
Цитата: "ADV" post=20010Це ж російські програми,за них треба платити,але нащо?
Цитата: "Ігор" post=20017Цитата: "ADV" post=20010Це ж російські програми,за них треба платити,але нащо?я про музику, програми Дачі мене не цікавлять. Знаю що формати схожі, але деякі пісні можуть зникнути(імхо).
Цитата: "Slushatel" post=20019Цитата: "Ігор" post=20017Цитата: "ADV" post=20010Це ж російські програми,за них треба платити,але нащо?я про музику, програми Дачі мене не цікавлять. Знаю що формати схожі, але деякі пісні можуть зникнути(імхо).Ігор. Я теж над цим думав, але думаю до такого не дійде, Радіо Дача мала і має шалені рейтинги, що в Україні, що в Росії через вдало підібраний пісенний формат. Я думаю, що ця основа Радіо Дача залишиться в новому форматі Мелодії, просто до неї додадуть найкращі пісні старої Мелодії, які звучали тоді коли стара Мелодія звучала на Фм частотах. Думаю формат буде ще цікавішим.
Цитата: "ADV" post=20024так...Поплавський-мешканець Мелодії-вже лунає