правильно чоловіче... мені вчора було цікавіше подивитись документалку про кеннеді... нехай і повтор(я цього фільму не бачив)... і мені зовсім не хотілося по інтеру дивитись той квартал який раз його показують... чи якесь міняю жінку чи шо то було... на 1+1 ..це вже шлак просто вибачте... а НацРада не дає ліцензій дійсно толковим каналам... так Княжицький родом зі Львова, має польське коріння і західні погляди... може це східнякам не сподобається... але мені на інтер гидко дивитись і на їх російськомовні новини... та шей ці понти "Головний канал країни"... мене бісить і мені страшно коли старші люди дивляться той НТВ ...(любі російськомовні новини) де ведеться повна антизахідноукраїнська пропаганда... проти націоналістів і проти Бандери... чомусь їх фашистами називають... а знаєте ви що все це наперед сплановані акції? і це ... це просто гидко... я людина - реаліст... і розрізняю де правдв ..а де ні...
Як ви думаєте чому такі прекрасні журналісти як : Ліхман, Гайдукевич, Довгань пішли з 1+1 , Мустафа Наєм полишив Шустера , і пішли на ТВі ? мені особливо з осені дуже подобається їх сітка... нема тобі телемагазинів ... нема тобі всякого шлаку..тільки якісний продукт.... а тим часом НАША ШАНОВНА нацрада видає ліцензії різним Голдберрі... які ше невідомо коли запустяться і що показуватимуть... а може телемагазини? Це відео про Луценка нічого не варте... повірте.. це лиш крапля в морі...