Я вибачаюсь за пізню інформацію, я раніше написати не міг.
Отже, 2 лютого на частоті 35 ДМВ (МХ-5), почав мовити Житомирський телеканал СК1 (Житомирська філія "Студія Калина"). Чомусь він зайняв місце 32 каналу, (по ліцензії 31 канал). Також є інформація, що почав мовити у Житомирі та Олевську. Значить, його також увімкнули по всій Житомирській області, саме 2 лютого.
А ось місцевий телеканал СК (ТРК Мальта "Студія Калина"), походу мовити не буде.
Ця інформація взята саме з офісу ТРК Мальта, вони сказали, що місцевий голова Весельський Віктор Леонідович, поставив заборону на трансляцію у мережі DVB-T2, тобто сказали мені дословно так, поки він буде міським головою, жителям місцевого мовлення не бачити. Отже телеканал, залишився кабельним, на жаль переглядати можуть тільки абоненти каб. тв.
З 1 лютого припинив аналогове мовлення UA: Перший на 6 ТВК. По ліцензії він повинен би мовити 06:27-01:18, а мовив цілодобово.
Отже з відключенням телеканалу, закінчилася ера аналогового тв, яка тривала з (8 березня 1963 по 31 січня 2019 року).
Також зміни є у радіо ефірі, а саме під Новий рік (25 грудня 2018 року).
Радіостанція Наше Радіо, включила RDS. Дословно RDS, зробили дуже довгим, загальною тривалістю до 5 хвилин.
Інформація дуже часто змінювалася.
З січня, RDS скоротили, на даний час він виглядає так NASHE/RADIO 10/6.6MHz Novograd-Vo/lyns'ky TE/L:3-53-43.
Також RDS присутній у Радіо Культура UR-3/NOVOGRAD/VOLYNSKY/RADIO/KULTURA.
На УР-1, RDS відсутній, на частоті відображається завжди 89.30 MHz.