Мобільні оператори

Автор alt, Червень 29, 2009, 22:59:13

Попередня тема - Наступна тема

Ігор

w_Waxman, це твориться тільки в моїй майстерні і у відділі, де я раніше працював. В інших місцях мабуть сигнал перехвачують інші БС, і все нормально.
Пробував ручний пошук, в той момент МТС взагалі не знаходить.
  •  

w_Waxman

Надо нетмонитором тщательно проверить. Может лишь сигнал пропадает.
  •  

GMB

из страницы Киевстара в Фейсбук
ЦитатаШановні наші абоненти, наші спеціалісти о 13.30 відновили функціонування усіх послуг мобільного зв'язку в мережі. Всі системи компанії функціонують у штатному режимі. Нагадуємо, що сьогодні об 11.30 через збій в програмному забезпеченні, в деяких абонентів «Київстар» спостерігались складнощі із користуванням мобільним зв'язком. Наразі, причину збою усунено. Ми приносимо щирі вибачення за ці незручності.
записи з ТБ: http://www.youtube.com/user/Serery
                         http://www.dailymotion.com/serery
записи з радіо: http://soundcloud.com/gmb_krm
  •  

Гвоздецкий

А у меня скорость на Домашнем интернете от Киевстар упала - около 1 мегабита, когда должно быть 10. С утра было нормально. Интересно, не связано ли это со сбоем?
  •  

w_Waxman

В последний раз у них такой сбой был 21 мая 2012... Но тогда сбой накрыл всю Украину. И только лишь припейдщиков. Здесь отслеживается проблема лишь по географическому признаку. В Киеве, например, связь лежала у всех...
  •  

admin

Кого из операторов посоветуете?
Хочу старикам скайп поставить, но что бы 100% работал.
  •  

Ігор

Мамі підключив Інтертелеком, відеозв'язок працює, але "на грані".
  •  

admin

Мне нужно аудио, а если хорошо подумать, то нужно хардвардное решение без ПК.
  •  

pavlo_r

У мене на GSM  Skype аудіо витягував, але з обривами. Можливо тобі краще взяти якусь недорогу CDMA трубку під Андроїдом і підключити її до Інтертелекому. Якщо покриття там нормальне - то для голосу саме те що треба.
  •  

Ігор

Я собі хочу через місяць або через два взяти СDMА телефон, підключитися до Інтертелеком для інтернету.
  •  

Focs

Цитата: Ігор від Липень 18, 2013, 19:25:33
Я собі хочу через місяць або через два взяти СDMА телефон, підключитися до Інтертелеком для інтернету.
Я використовую дуос, один пакет GSM, а другий UMTS - 3Mob, дуже зручно, і швидкості хватає і для відео і для аудіо потоку в скайпі.
  •  

w_Waxman

Пользовался скайпом в телефоне для аудио. Киевстар. Интернет без границ. Нормально было...
  •  

admin

Цитата: pavlo_r від Липень 18, 2013, 19:02:12
У мене на GSM  Skype аудіо витягував, але з обривами. Можливо тобі краще взяти якусь недорогу CDMA трубку під Андроїдом і підключити її до Інтертелекому. Якщо покриття там нормальне - то для голосу саме те що треба.
Я тут глянув що рутери-модеми CDMA + Skype wifi Phone десь вийде у 100-120 евро.
Таким чинов ціна не дуже далека від трубки, але є купа позитивних ньансів.
1. Роздача WiFi  на інші мобільні/ноути у разі потреби
2. Можливість зовнішньоі антени для модему
3. Skype phone лише дзонить та приймає. Для літніх людей це те що потрібно!

Тарифи Інтертелекому у порівнянні з тим що я зараз плачу...просто супер, аби працювало.
  •  

pavlo_r

Повернусь до теми збоїв мобільних мереж. Якщо минулий глобальний збій МТС пройшов для мене майже не поміченим, то сьогодні мені очевидно було влаштовано збій персональний: десь в районі 14-15 години мені почали активно іти СМС, що до мене намагалися додзвонитися кілька номерів з роботи, при спробі передзвонити по кожному з них, я чув, що абонент недоступний. Спробував додзвонитися до когось поза корпорацією і не у Львові - результат той самий. Десь після 15-ї зв'язок нормалізувався. Навіть трохи шкода, так добре коли з роботи не дзвонять у вихідний день :)
  •  

Ігор

Цитата: Focs від Липень 18, 2013, 20:45:35
Я використовую дуос, один пакет GSM, а другий UMTS - 3Mob, дуже зручно, і швидкості хватає і для відео і для аудіо потоку в скайпі.
в мене немає покриття 3-моб, а Інтертелеком є там, де мені потрібно.
Дістало те, що:
МТС, дома нормально працює, на роботі дуже жахливо.
Київстар, на роботі нормально приймається, і інтернет краще працює, то дома швидкість аж 10-20 кбіт/с.
У Лайфа слабуватий сигнал, і в автобусі по дорозі на роботу в двох селах зникає зв'язок.
  •