Автор fm21, Лютий 22, 2011, 08:56:58
Цитата: kram2000 від Жовтень 28, 2021, 20:44:58Аверс та Рівне 1
Цитата: IANDROCOM від Жовтень 30, 2021, 03:31:34Cама м'якотка в тому що в тому ж етері Рівне 1 я часто бачив саме проєкти Аверса (їх і зараз туди часто ставлять), більш того в них навіть спільне ранкове шоу було, де вони гралися в теле-радіоміст. Тобто по факту це майже один й той самий мовник, бо інша сітка в них теж особливо не відрізняється.Таким чином вони, можливо, економлять.
Цитата: mikhail від Жовтень 30, 2021, 10:17:05Ведуть їх хлопці і дівчата вже 2000 року народження... От де є можливість зростати комусь...
Цитата: mikhail від Жовтень 30, 2021, 10:17:05А вся креативна команда (ну не вся, а її частина) яка колись була на рівне 1, зараз успішно розвиває ITV
Цитата: IANDROCOM від Жовтень 30, 2021, 17:47:42Єдине що в ITV не так - це назва (вона недоречна і взагалі не має відношення до місцевого мовлення)
Цитата: IANDROCOM від Жовтень 30, 2021, 17:47:42Ну дак вони й раніше там були, і деякі з них ще до Палиці прийшли. Ну так Айтіві особливо то й розвивати не треба, в часи Ритму вони були непоганим мовником, зараз взагалі випереджають Рівне 1, який тримається тільки на назві та довірі.Єдине що в ITV не так - це назва (вона недоречна і взагалі не має відношення до місцевого мовлення) і лого (три квадрати, у першому ще й буква мінускульна що ріже очі, плюс підпис "медіагрупа", яка там медіагрупа? маловідоме радіо з двома годинами мовлення і телеканал? Якісь нездорові понти)До речі, дивно що Сфера взагалі не подавалася, шкода їх, як не як. (чи може подавалася, а я щось пропустив.)
Цитата: Danill_ua від Березень 02, 2022, 17:44:33Щойно у Рівному лунала сирена - повітряна тривога.Перевіряйте, будь ласка, канали телебачення у регіоні та радіомовлення (ФМ у місті) про повідомлення цього сигналу.У мене є на UA:Рівне, Сфера та Рівне 1. Дякую.