ТРМ у Волинській області

Автор admin, Жовтень 16, 2011, 14:52:38

Попередня тема - Наступна тема

velychko.op

•  

sony

Коли вже нова вежа запрацює на Карбишева ???
Обіцяли радіо пустити  з червня.
  •  

sony

Украина У місті Луцьку 28-29 серпня плануэться перехід телеканалів на нову збудовану вежу.
http://voltv.com.ua/u-lutsku-nezabarom-rozpochne-pratsyuvaty-vlasna-televezha/#more-13215
  •  

admin

ЦитатаТелевежа забезпечить впевнений прийом телевізійного сигналу в радіусі 45-50 кілометрів. Це повністю охопить південний схід нашої області — якісний сигнал, зокрема, отримуватимуть Цумань, Олика, Локачі, Переспа, частина Маневицького району. Зона покриття радіомовленням буде більшою — радіусом 60-70 кілометрів; завдяки цьому, наприклад, радіо «Луцьк» можна буде почути в Ковелі, Горохові, Маневичах.

Телевежа в Луцьку розрахована й на трансляцію цифрового телебачення: тут планують встановити чотири передавачі потужністю кіловат; для порівняння — вежа у Підгайцях, яка зараз передає цифровий сигнал, має вчетверо меншу потужність. Цифрове телемовлення на Волині у тестовому режимі розпочалося у вересні минулого року, з першого січня транслюються усі канали. З передачею сигналу проблем немає, складніша ситуація — з його прийомом.
неужели увеличат мощность?
  •  

sony

якщо хочеш можу дати телефон запитаеш там привытны люди
  •  

admin

•  

sony

а до чого тут картинка ця, навішо форум забиваем мусором вибачаюсь, а ссилки т реба залишати на джерело, а то народ потом питає а звідки инфа   а ссилочку прибрали то  :спасибо:  :дякую:  :bravo:
  •  

admin

для початку, навчися писати, бо скріншот як раз ілюстрація твоєї писанини

а посилання потрібно давати на оригінал, а не на плагіат на тв-дайджест

посилання як раз у твоєму повідомлення
  •  

sony

Плагіат який ще? А писати  так писати  , ну то що я дав  новину и джерело достовірне .
  •  

admin

Цитата: "sony" post=28294якщо хочеш можу дати телефон запита[strike]е[/strike]єш там прив[strike]ы[/strike]ітн[strike]ы[/strike]і люди
червоним виправлення
будем як у першому класі?

на тв-дайжест викладають новини
не поставивши посилання на орігінал цих новин
на цьому форумі, це не вважається посиланням та достовірним джерелом
  •  

sony

яке посилання  це достовірна інфа надана тв дайджесту , на що посилатися  на власні вуха? :music:
  •  

pavlo_r

а хто цим вухам інфу надав?
  •  

sony

директор тзов телемережы
  •  

admin

Цитата: "sony" post=28304яке посилання  це достовірна інфа надана тв дайджесту , на що посилатися  на власні вуха? :music:
я починаю злитися :nono:
а це що, не оригінал?
http://voltv.com.ua/u-lutsku-nezabarom-rozpochne-pratsyuvaty-vlasna-televezha/#more-13215
  •  

sony

Шановний адмін ми не зрозуміли одне одного, я видав оригінал свій  шо 28-29 числа буде перехід нат нову вежу це  мій оригінал, а остальне напомненння це не моє а  скопійоване  с вашого посилання на водтрк.

Саме  про  перехід  про саме конкретну дату я сьогодні  розмовляв з Паном Семереєм, саме тоді будетехн перерва передавачів , ось тоді можна буде здійснити  цей перехід, отже  Вашому ресурсу я   зараз  вдався до всіх подробиць, так шо у вас ексклюзив таки . Ось тому потрібно поставити  і  ссилочку на тв дайджест.

Щиро дякую за розуміння, а  питання  с помилками в тексті дійсно бувають ,бо деколи приходиться писати з смартфона , так шо порозуміємось.

Можливо  у вас є якась  інформація про цю техн перерву  з старих матеріалів , адже  десь має бути інфа про проф роботи  на передавачах.
  •