ТРМ у Волинській області

Автор admin, Жовтень 16, 2011, 14:52:38

Попередня тема - Наступна тема

Panek

Ніколи не думав,що смартфон робить людину безграмотною...  :dunno:
Glory to Ukraine!
  •  

sony

А ти попробуй писати  швидко з смартфона ,  а то багато грамотних тут  патякають тільки  :training:
  •  

Vova.UA

Мені колись на одному форумі порушення вліпили, бо написав все великими літерами, і з помилками. А причиною було те, що комп'ютер поломався, і я писав з телефона. Потрібна була швидка допомога ...
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

admin

http://tv-digest.com/forum/topic/395-%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%B5-%D0%BD%D0%B0%D0%B7%D0%B5%D0%BC%D0%BD%D0%BE%D0%B5-%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5/page__pid__5719#entry5719
ЦитатаУкраина У місті Луцьку 28-29 серпня плануэться перехід телеканалів на нову збудовану вежу.
Нагадаємо:До минулого року Луцьк був єдиним серед обласних центрів, що не мав телевізійної вежі. Зараз телевежу збудовано і через кілька місяців вона розпочне працювати. Рішення про будівництво телевежі у Луцьку було прийнято товариством "Телемережі України" вже давно, але протягом кількох років його не вдавалося втілити. Причиною затримки була земельна ділянка: міська рада відмовляла в її оренді. Лише у 2010 році ділянку на вулиці Карбишева відвели під будівництво. Торік у червні отримали дозвіл на будівництво. За дев'ять місяців споруду звели. Висота вежі – 150 метрів, вона – єдина збудована за незалежної України. Зараз триває монтаж антен, а через кілька місяців, коли його завершать, сюди перенесуть передавачі із шістнадцятиповерхівки в центрі Луцька.

тепер дивимось
http://voltv.com.ua/u-lutsku-nezabarom-rozpochne-pratsyuvaty-vlasna-televezha/#more-13215
ЦитатаДо минулого року Луцьк був єдиним серед обласних центрів, що не мав телевізійної вежі. Зараз телевежу збудовано і через  кілька місяців вона розпочне працювати. Рішення про будівництво телевежі у Луцьку було прийнято товариством "Телемережі України" вже давно, але протягом кількох років його не вдавалося  втілити. Причиною затримки була земельна ділянка: міська рада відмовляла в її оренді. Лише у 2010 році ділянку на вулиці Карбишева відвели під будівництво. Торік у червні  отримали дозвіл на  будівництво.  За дев'ять місяців  споруду звели. Висота вежі – 150 метрів, вона – єдина збудована за незалежної України. Зараз триває монтаж антен, а через  кілька місяців, коли його завершать, сюди перенесуть передавачі із шістнадцятиповерхівки в центрі Луцька.

Якщо інформація про 28-29 серпня дійсно Ваша (за що дякую), і Ви маєте бажання стати чимось ліпшим
то як мінімум поважайте інших, і ставте на них посилання
  •  

sony

гаразд а це що там пише  я  чув  з передачі  по місцевому телеканалі їх а також і зі слів  Пана Семерея тому і не ставив ссилку  на них, так як зокрема  головна  інфа  була з передачі ,  а про число ніде не йшлося , так  що пришлося  особисто уточняти   у них.
  •  

admin

ок, і встанови спелчекер української на смартфон ;)
  •  

Panek

Аналог переносять на щоглу в с.Підгайці.Сьогодні в обід відключали цифру-бо монтували метрові антени.
Glory to Ukraine!
  •  

admin

добре.
але я чув що "Пінчук-холдинг" збирався на Карбишева
цікаво хто куди піде
  •  

Panek

Так,здається три канали,з якими в "Українських телемереж" контракт,дійсьно перейдуть на Карбишева.
P.S.Але мене це зараз мало хвилює-я перейшов на "цифру"!  :smoke:
Glory to Ukraine!
  •  

admin

•  

Panek

Glory to Ukraine!
  •  

Vova.UA

•  

Panek

Glory to Ukraine!
  •  

sony

Цитата: "Panek" post=28331Аналог переносять на щоглу в с.Підгайці.Сьогодні в обід відключали цифру-бо монтували метрові антени.

Звідки інфа що переносять аналогове в Підгайці, аналогове  переносять на Карбишева.
Даже радио переносять на Карбишева.

Аналогове  Тет давно транслюється  с Підгаець.
  •  

Vova.UA

Шкода, правда, що не об'єднали все ТРМ на одній вежі. Жителям міста було б простіше.
Тим більше - нова вежа вище, як сама по собі, так і по рівню на морем.
  •