ТРМ у Волинській області

Автор admin, Жовтень 16, 2011, 14:52:38

Попередня тема - Наступна тема

sony

В луцьку в центрі міста тет приймається погано с підгаєць а канали зі Словацького  краще, я веду мову про аналог , так ось  знову прийдеться   направляти антени в дві сторони мешканцям міста

Якщо хтось розмістить мапу і покаже флажками де   карбишева де підгаці а де словацького то зрозумієте.

Дивно така стаття хороша  ,  нарешті Луьцк  перейде на нову вежу , а вийде знову із ваших слів  з двох веж і для нормального прийому  виходить треба дві антени  в дві точки .

Тим хто за містом байдуже адже з далеку   прийом іде  зразу   антена  ловить з двох точок , а в місці Словацького розташоване на Захід Сонця  а Підгайці на схід сонця  .

А підгайці  та карбишева  виходить  теж  в різних напрямках хоча в стторону на схід сонця

Нагадаю тет та к1 приймаються с підгаєць давно уже в аналозі , хто ще там зявиться з телеканалів?
UPD:
Прошу джерело  на те що у Підгайцях буде  аналог  а то вчора спілкувався  С Тзов телемережі   ні слова не сказали про  аналог  с Підгаєць, мова йшла про Карбишева
  •  

sony

Ось не зрозуміло  хто з них чим займається  і що транслює На Волині

http://ortpc.lutsk.ua/index.php?page=service#1    
http://www.rrt.ua/concern
  •  

admin

Цитата: "sony" post=28347Ось не зрозуміло  хто з них чим займається  і що транслює На Волині

http://ortpc.lutsk.ua/index.php?page=service#1    
http://www.rrt.ua/concern
а що тут незрозумілого?
ЦитатаПрошу джерело на те що у Підгайцях буде аналог а то вчора спілкувався С Тзов телемережі ні слова не сказали про аналог с Підгаєць, мова йшла про Карбишева
а нащо йому про негаразди розповідати?
УТ-1 та 1+1 зажди йдуть з веж КРРТ (там де ці вежі є)
  •  

sony

виходить  ут-1 та 1+1 будуть с пыдгаець  + там уже тет та к1
  •  

admin

•  

admin

поки не забув
у Підгайцях на Т2 маємо передавачі SCV8301E
тобто максимум 300 Вт
  •  

Сідівець

Спілкуючись з Головним інженером ВФКРРТ мені повідомили, що вся "цифра" нині транслюється з Підгайців, а на Карбишева цифри не має. Хоча в світлі останніх повідомлень в цій темі можливо дійсно "StarLigtMedia" із ТзОВ "Телемережі Волині" підпише контракт і розмістить передавачі на їх вишці. Хто зна :dunno:  Аналог поки що більшості телеканалів також транслюється зі Словацького,12. Так триватиме до повного відключення аналогового мовлення.
Ще щодо "Телемережі Волині". Як казав один з працівників ВФКРРТ то перенесення радіопередавачів УР-1, УР-3 і радіо "Луцьк" зі Словацького, 12 мало відбутися під час піврічної профілактики наприкінці травня цього року. Зробили це чи ні - не знаю, але антени вже на цій вишці встановлені.
  •  

admin

то що цифра у Підгайцях - це було безперечно.
Є якась можливість взнати де зараз передавачі ФМ УР-1, УР-3 і радіо "Луцьк?
  •  

Panek

Цитата: "admin" post=28356то що цифра у Підгайцях - це було безперечно.
Є якась можливість взнати де зараз передавачі ФМ УР-1, УР-3 і радіо "Луцьк?
Знаю точно,що не в Підгайцях.
Glory to Ukraine!
  •  

sony

Цитата: "AndrewZ" post=28355Спілкуючись з Головним інженером ВФКРРТ мені повідомили, що вся "цифра" нині транслюється з Підгайців, а на Карбишева цифри не має. Хоча в світлі останніх повідомлень в цій темі можливо дійсно "StarLigtMedia" із ТзОВ "Телемережі Волині" підпише контракт і розмістить передавачі на їх вишці. Хто зна :dunno:  Аналог поки що більшості телеканалів також транслюється зі Словацького,12. Так триватиме до повного відключення аналогового мовлення.
Ще щодо "Телемережі Волині". Як казав один з працівників ВФКРРТ то перенесення радіопередавачів УР-1, УР-3 і радіо "Луцьк" зі Словацького, 12 мало відбутися під час піврічної профілактики наприкінці травня цього року. Зробили це чи ні - не знаю, але антени вже на цій вишці встановлені.

Аналог поки що більшості телеканалів також транслюється зі Словацького,12. Так триватиме до повного відключення аналогового мовлення.

Що значить так триватиме до повного выдключення  аналогового мовлення?( ти що думаеш шо аналог буде транслюватись на словацького до 2015 року  поки аналог не выдключать?   Мені відомо щр  аналог перенесуть  в серпні на карбишева і про словацького забудем!

Америку відкрив   так давно відомо що поки с підгаецб цифра   показує, а йшла мова шо можливо буде и на карбишева окрім аналогового тв и цифрове з більшою потужністю
  •  

Panek

З Підгаєць в аналозі будуть транслювати "Перший",1+1,Інтер,Україна,Нова Волинь,Аверс,ТЕТ та К-1  :secret:
Glory to Ukraine!
  •  

sony

Цитата: "Panek" post=28380З Підгаєць в аналозі будуть транслювати "Перший",1+1,Інтер,Україна,Нова Волинь,Аверс,ТЕТ та К-1  :secret:

Звідки така інформація ????? Джерело??

До речі відписалась мені людина   аналог  за містом Луцьк 20 км в сторону забороля   щоб приняти треба ставити антену на висоту до 10 метрів  тоді показують канали  особливо добре тет та к1

Але раніше  якось каже ця людина паро років назад на просту хатню антену ловились нормально два канали 1+1 та интер вроді   як так?   хто може пояснити , може тоді  в других диапазонах показували ці канали , адже зараз всі канали ловляться  UNF   НА VNF  Нічого не показує
  •  

pavlo_r

Інтер у Вас теж в дециметрах показує? Чи може я що не так зрозумів? sony, Вам як людині, яка займається сайтом про телебачення даю корисну інфу:
VНF - це 1-12 ТВК
UНF - 21-69 ТВК.
Якщо правильно пам'ятаю (не можу глянути, бо зараз з телефону) Інтер в Луцьку працює на 10 ТВК.
P. S. sony, чим Ви керуєтесь обираючи букви для написаних Вами слів? В одному пості зустрічається "і", через три букви замість "і" вже "и". Замість "ь" - "б", і т. д. Імена та географічні назви з малої букви, майже повна відсутність розділових знаків. Невже це смарфон такі глюки творить? Я вже колись радив Вам писати російською, якщо українською нормально не виходить. Пожалійте нас і себе, а то реально напрягає по п'ять разів Ваші пости перечитувати.
  •  

sony

так смартфон

рокыв 5-7 назад   интер та 1+1 ловились за містом краще на хатню антену  , мабуть діапазон був не той що зараз

шас все канали чтоб принять нада в етих краях за 20 км  антену на 10 метров подимать  а лет 7 назад 2 канала роботали на хатню
  •  

Panek

Цитата: "pavlo_r" post=28395Інтер у Вас теж в дециметрах показує? Чи може я що не так зрозумів? sony, Вам як людині, яка займається сайтом про телебачення даю корисну інфу:
VНF - це 1-12 ТВК
UНF - 21-69 ТВК.
Якщо правильно пам'ятаю (не можу глянути, бо зараз з телефону) Інтер в Луцьку працює на 10 ТВК.
1+1 та Інтер транслюються в метровому діапазоні.
UPD:
Цитата: "sony" post=28391
Цитата: "Panek" post=28380З Підгаєць в аналозі будуть транслювати "Перший",1+1,Інтер,Україна,Нова Волинь,Аверс,ТЕТ та К-1  :secret:

Звідки така інформація ????? Джерело??
Джерело не називатиму з етичних міркуваннь.
Glory to Ukraine!
  •