ТРМ у Волинській області

Автор admin, Жовтень 16, 2011, 14:52:38

Попередня тема - Наступна тема

admin

декілька цікавих фактів - 1996 рік, листопад
1) 103,9 Ковель - ОДТРК
2)у планах на 26 ТВК у Ковель - 20 кВт
3)ОДТРК мовить (ТБ) окрім Луцьк та Ковелі у Горохові та Любешові
  •  

velychko.op

довго думав звідки мовить Шансон ... все ж схиляюся до варіанту з 16-ти поверхівкою
  •  

admin

З Підгайців мовить, 2 зуба даю
  •  

velychko.op

так Підгайці бо їздив і по покриттю побачив що воно ідентичне з 102,4 ... і 88,7 89,8 90,2 заглохають раніше набагто .... в Ківерцях на телефоні шуми вже є....
я незнаю чи точно ... але точно з Карбишева 88,3 ... на рахунок інших радіостанцій не можу зрозуміти ... ну але самі ці частоти які захлохають різко заЛуцьком .... точно з 16поверхівки ... те саме і з ТБ робиться (УТ-1, ТРК Україна) ... ТБ легше побачити і зрозуміти звідки воно ...по якості картинки і сніжінню...
  •  

velychko.op

Поспішаю вас обрадувати ... що ТВі зявився у Луцьку ... на 50 ТВК у системі ПАЛ
  •  

admin

•  

pavlo_r

Цитата: Focs від Грудень 23, 2013, 10:51:07
Насправді були випадки, коли на 100.2 та 106.5 різнилися ефіри і на останній йшла Культура.
Зараз на 106,5 в Горохові працює Культура. Виходить, що УР1 та УР3 дійсно ділять цю частоту між собою.
  •  

admin

угу, тепер би взнати як вони його ділять
  •  

pavlo_r

Коли на 106,5 була Культура - на УКХ зі Львова було Львівське радіо. Можливо виходять у відрізках призначених для місцевого мовлення? На жаль цими вихідними нема можливості моніторити ефір.
  •  

pavlo_r

Сьогодні протягом дня кілька разів порівнював ефір на 100,2 і на 106,5. З Горохова весь день іде Культура. Навіть не знаю... 
  •  

admin

http://www.nrcu.gov.ua/ua/45/
должна быть Культура по НРКУ, в Любешеве кстати тоже:roll:
  •  

pavlo_r

Завжди, відколи 106,5 стало нормально чути в північних районах Львівської області, я чув там лише  УР1. Хоча інші користувачі, зокрема  Foks, писали, що іноді вмикають Культуру. Бажано, щоб це помоніторила людина, яка постійно перебуває в зоні впевненого прийому 106,5
  •  

velychko.op

їздив в село сьогодні.... там дуже заважає каналу СТБ.... Інтер з Луцька.... все решта робить на 5 і 5+
канали з Луцька ті що з Карбишева .... йдуть на двійку трійку.... Нову Волинь забиває чомусь 1+1 ...
радіо ... слухав... більш менш так само на двійку з телефону міг прослухати ... 88,3  100,9 101,9 104,8 105,5 106,9 ... при чому 88,3 найсильніше зі всіх цих... 89,1 на 4 ... 100,4 на 3 ... і насамкінець ... острозька частота 107,8 ловила на 2 ...

село Дядьковичі Рівненський район ... 11 км до міста .... млинівська траса ...
  •  

Focs

Цитата: pavlo_r від Квітень 20, 2014, 20:32:15
Завжди, відколи 106,5 стало нормально чути в північних районах Львівської області, я чув там лише  УР1. Хоча інші користувачі, зокрема  Foks, писали, що іноді вмикають Культуру. Бажано, щоб це помоніторила людина, яка постійно перебуває в зоні впевненого прийому 106,5

Так точно. Вчора в обідній час на 106,5 і на 100,2 ефіри були різні. Точніше не можу сказати, оскільки не було змоги сидіти біля приймача.
  •  

Polyvko V.

Цитата: pavlo_r від Квітень 20, 2014, 20:32:15
На даний час постійно мовить Культура- прийом Червоне Золочівський р-н
  •