ТРМ у Волинській області

Автор admin, Жовтень 16, 2011, 14:52:38

Попередня тема - Наступна тема

tv-digest

та трішки покращився, за містом та в місті начебто.
  •  

tv-digest

вияснилось ,що   Перший канал транслюэ з того ж самого місця, інформація достовірна .
  •  

velychko.op

З того самого просто канал у пал перейшов. Я зараз У Кременці тут ут1 теж у пал.
  •  

tv-digest

цікаво ,що  за межами  Луцька в напрямку  до Польського кордону  все показує добре з вежі  Карбишева , але Новий канал саме гірше приймається.
  •  

velychko.op

Новий канал так чомусь найгірше ..... або тому що в секам ..... або незнаю.... Мега і то краще..... хоч і заявлено 100 ватт
  •  

tv-digest

та це правду кажете, дійсно мега і то краще.
  •  

velychko.op

як був новий у ПАЛ то ше нормально було .... а тут на тобі Секам і ше й сигнал якось погіршився
  •  

tv-digest

новий канал  мабуть там антена погана, чи повернута ще десь в бік  Ковеля!!
  •  

velychko.op

а може взагалі у бік Рівного? тому що в мене у селі з луцких каналів чогось я тік його можу приймати нормально
  •  

tv-digest

може й на Рівне, я теж так думав, але  директор телемереж говорив що добре приймається в Кременці, це як на Ковель. :music:
  •  

velychko.op

їздив недавно на батьковій машині в Луцьк ... а у нього магнітола витягує все що можна ... їхали слухали радіо ЕРа на 105,1... з Рівного.... не перемикали ... ловило до тих пір поки не вїхали у Луцьк .... у районі вулиці Рівненської ще ловило .... нехай і пошипувало .... добрались до центру воно зникло зовсім... тим часом я просканував і інші радіостанції.... дуже добре ловлять ковельські Перець , Ретро ФМ і Хітфм ... Русское радио и Мелодия слабо дуже слабо.... а також на 99,75 УТ-1
на мобільний телефон важко витягнути Ковель у Луцьку  ...   Цуманські частоти на мобільний теж у Луцьку не зловиш ... а в машині на трієчку вони є
  •  

admin

У Рівному та Ковелі просто нахабність, на таких висотах не зробити по 5 кВт НРКУ у ФМ.
Трек з Рівного не приймався?
  •  

RadioS

Трек в мене буває майже до Ковеля дістає,а от Луцькі станції слабенько в порівнянні з Рівненськими
  •  

velychko.op

Цитата: admin від Липень 30, 2014, 15:21:39
У Рівному та Ковелі просто нахабність, на таких висотах не зробити по 5 кВт НРКУ у ФМ.
Трек з Рівного не приймався?
так !) з ТРеком така сама ситуація.... взагалі по місту можна піймати але є точки де він не приймається
  •  

admin

спробуй налаштувати антену таким чином щоб Островського шло чудово, а Піонерська не дуже.

1.Подзвонити на філію КРРТ та спитати
2.Якщо НТН та Інтер будуть показувати поганенько разом з іншими телеканалами з Піонерської, то можно стверджувати що вони звідти з великою долею вірогідностіі.
  •