ТРМ у Волинській області

Автор admin, Жовтень 16, 2011, 14:52:38

Попередня тема - Наступна тема

sergiykovych

Із антеною зможу ще поекспериментувати 23-25 серпня.

А поки знайшов інформацію по Нова Волинь - трансляція таки по Островського, 70 згідно рішення Нацради за 5 листопада 2013 року
http://nrada.gov.ua/ua/rishennya/17872/21094/21124.html
Написав лист у КРРТ, щоб уточнили інформацію по Нова Волинь, розміщену на їхньому сайті. Гадаю вони просто не оновили свою веб сторінку

•  

admin

Інтер також Островського 70
https://onedrive.live.com/view.aspx?cid=233C6DA782E98CA3&resid=233C6DA782E98CA3%212409&app=Word
НТН теж
https://onedrive.live.com/view.aspx?cid=233C6DA782E98CA3&resid=233C6DA782E98CA3%212426&app=Word

тому, вони, до твого повідомлення, і були позначенні як Островсього 70
  •  

sergiykovych

У листі до КРРТ перепитав , чи слід з дня на день чекати припинення трансляцій Ітер та НТН з Піонерської, 6 , оскільки є зміни провайдера у  ліцензіях цих каналів на Островського,70, та отримав  відповідь,що припинення трансляції Інтер і НТН з Піонерської,6 в цьому році не буде...

•  

velychko.op

зайшов на сторінку Цумані випадково і побачив що там вказано прийом польських мультиплексів із Замостя. Це дійсно так ? Хто приймав?
  •  

Polyvko V.

Цитата: mikhail від Вересень 30, 2014, 19:24:53
зайшов на сторінку Цумані випадково і побачив що там вказано прийом польських мультиплексів із Замостя. Це дійсно так ? Хто приймав?                            З Замостя до Цумані приблизно 180 км. Це може бути тільки хороше проходження.
  •  

admin

•  

tv-digest

Прошу поправити таблицю, 5 канал транслюється  з Карбишева а не зі Словацького. Дякую.
  •  

admin

•  

velychko.op

ні 5-й іде з 16 поверхівки все ще...
а ут-1 повернувся у секам
  •  

tv-digest

Цитата: mikhail від Жовтень 01, 2014, 12:26:33
ні 5-й іде з 16 поверхівки все ще...
а ут-1 повернувся у секам

5 канал іде з Карбишева точно!!! зателефонуйте в  Тзов Телемережі  і будете  знати , якщо не знали.
  •  

velychko.op

я живу зараз у луцьку.... у центрі... і телевізор тут є... працює він через кімнатну антену ... канали ті які йдуть з Карбишева показують погано... ті які з 16 поверхівки .. ті прекрасно.... так от я можу розрізнити що з Карбишева а що з центру... і з 16 поверхівки сигнал гасне як тільки виїжаєш за місто... з Карбишева він дотягує аж до самого Рівного... у Клевані чи Зорі люди приймають з Луцька канали але тікі ті які з Карбишева ... поки не було вишки на Карбишева у них з луцька ловили хіба Підгайці і то слабо на 2-
я аж сьогодні перевірив прийом 5-ого після вашого повідомлення ... але якість прийому в мому районі не мінялась.... було пару місяців що 5-й мовив з Карбишева... але це було десь у першій половині 2013 року... тоді він першим зі всіх каналів перейшов на Карбишева... першим після ТВі)) потім були Новий, М1, СТБ і тд... а 5-й повернувся назад на 16 поверхівкуі мовить звідси і до сьогодні поки що
я б не міг стверджувати інше якби у мене була супер антена на даху і канали ішли б однаково як з одної вишки так і з іншої і я не міг розрізнити ... а так ... кімнатна антена... тут у центрі всі так звикли .... тільки тепер дехто почав ставити ті антени ... і дивляться вони або на Ковель або на Підгайці.... на 6 поверсі корпусу СНУ я навіть на телефон ковельські станції приймав ... з ними тут справи кращі ніж з рівненськими ... про магнітолу  я писав в кінці серпня ... з 102,7 і 103,9 взагалі проблем нема... 106,0 теж.... хітфм у луцьку теж можна слухати ....
  •  

Лех

У Ковелі РетроФМ 103,9 МГц на даний час транслюється в режимі Моно.
  •  

admin

Горохів 106.5, Щацьк 101.5, Олика 89.1 прописав УР-1. Якщо щось не вірно то чекаю на спростування.
  •  

pavlo_r

Горохів вірно. Транслюється УР-1. Щойно перевіряв
  •  

velychko.op

Цитата: admin від Жовтень 12, 2014, 20:10:06
Горохів 106.5, Щацьк 101.5, Олика 89.1 прописав УР-1. Якщо щось не вірно то чекаю на спростування.
89,1 має бути чисто УР-1? а що тоді 100,4? 12год на добу? і я так розумію скоро Рівне Фм закриють у нас.....
  •